• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunum ne bilmiyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi CRN_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CRN_

www.*************
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
309
0
96
- Yurtdışı
Öncelikle Merhabalar,
Ismim Ceren yurtdisinda yasiyorum yaklasik 10 aydir erkek arkadasim var aralikda nisanlandik..
aslinda hersey cok güzel gidiyor seviyorum onu onunda beni sevdigine inaniyorum.. fakat sorun su ki, sürekli hatalar yapiyo.. beni aldattigi bile oldu, ben yinede herseye ragmen kabullendim..
herseyde tartisma cikiyor ve bu tartismalar gün gectikce cogaliyo dönülmez yollara giriyo ama sonucta seviyorum onu katlaniyorum ve böylelikle bitiyo kavgalarimiz..
o sürekli sorun yaratan birisi, nasil desem herseyde ben ne dersem o olur diyo.. benim neredeyse hicbi söz söyleme hakkim yok, arkadaslarimin hicbiriyle görüsmüyorum herkezi sildi görüsmemi yasakladi üstelik o türkiyede cok siklikta görüsemiyoruz biz.. msn üzerinden görüsüyoruz 1 ay sonra askere gidecek...
yani biz aslinda hic anlasamiyoruz, ama cok seviyoruz..
ve ben cok yoruldum artik.. hicbiseyden zevk almiyorum.. herseyi affediyorum beni asla üzmeyecegini söylüyo, söyledigi yerde kaliyo.. beni üzüyosun dedigimde ise kendine hakaretler yagdiriyo iste ben böyleyim ben kroyum felan :/ ben ailemden böyle gördüm evde erkegin sözü gecer..
baski altindayim sürekli, ona güvenmiyorum cok hata yapti cünkü... neyapacagimi bilmiyorum ondan ayrilmayi asla göze alamam seviyorum onu.. ama ben dayanmaz oldum..
yaklasik 3 haftadir evden disari cikmiyorum.. hicbisey yapmiyorum yemek yeme sorunlarim var 39 kiloyum.. ve sadece ruhum kalbim degil bedenen cok yorgunum, beni cok yordu ama farkinda degil, aldirmiyo.. ne yapacagimi bilmiyorum.. lütfen yardim edin.. konusacak kimsem yok onada anlatamiyorum bunlari anlamaz beni.. ailemdende kimseyle konusamiyorum.. yardim edin lütfen... :(
tskler :çok üzgünüm:

Merhaba Ceren, yazdıklarınızı okuyunca aslında ilişknizde hiç de "herşeyin çok güzel gittiği"ne ikna olamadım. Bana anlattıklarınız ciddi problemler. Neden bu kadar affedici olduğunuza bakmanız lazım.
Evet, sevgi harika bir duygu. Birincisi sevgi bir ilişki için gerek şart ama yeter şart değildir, ikincisi de sevginin sağlıklı olması lazım. "Bana kötü davranan ve zarar veren birisini neden seveyim ki?" sorusunu sormanız lazım kendinize.
Özdeğerinizin farkına varın ve size kötü davranan ve zarar aldığınız birisini hayatınızda tutma kararınızı tekrar gözden geçirin.

Back