- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
- 38
- Konu Sahibi holdmetight
-
aileler tanisiyor gelip gidiyoruz birbirimize soz nisan bir arada seneye yapariz diye dusunduk
evlenemiyoruz cunku maddi durumlar yuzunden 2 yil daha beklememiz gerek ve ben uni okuyorum
aileler tanisiyor gelip gidiyoruz birbirimize soz nisan bir arada seneye yapariz diye dusunduk
evlenemiyoruz cunku maddi durumlar yuzunden 2 yil daha beklememiz gerek ve ben uni okuyorum
Ya nişanlanınca da bir sey değişmeyecek ki böyle yan yanayken bile sarılırken alıp içime hapsedesim gelir sanki benim bir parçam gibi. Belki evlenince düzelir hani sürekli aynı evin icinde olursanız yani. Düzelir dediğim de sürekli senin yanında olduğu icin mutlu olursun. Ben de ondan ayrılınca eve gidene kadar telefonda konuşuyoruz eve giriyorum mesaj uyuyana kadar. Sonra gece ağlıyorum cok ozledım dıye. Ay yemin ederim kafayı yedimama iki gün sonra geçiyor alışıyorum. Insallah evlenir bir ömür mutlu olursunuz :)
Evet biraz sorunlu bir durum maalesefayni ben, yalniz olmadigima sevinsem mi uzulsem mi bilemedim canim, cunku durumumuz hastalikli bir durum sanki
cevremdeki arkadaslarim hic boyle degiller sevgilileriyle normal bir iliskileri var, ben kendimi manyak gibi hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?