Sorunum cok sevmem

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
38
Arkadaslar benim 2 yillik bir iliskim var sevgilim cogunlukla yurtdisindaydi onu sabirla askla bekledim su an yanimda geleli 40 gun oluyor neredeyse her gun beraberdik cok sukur. Bana oyle birsey oldu ki onsuz duramiyorum, onceleri aylaca uzaktaydi simdi bir gun gormesem cok ozluyorum aglamaya basliyorum hemen. Eskidende seviyordum ama simdi ne olduysa cok seviyorum onsuz olma fikri beni cildirtiyor Allah korusun ayrilsak yasayamam gibi hissediyorum onsuz bir gunu bile dusunmek istemiyorum. Tekrar yurtdisina donebilir bu konuyu acar acmaz aglamaya basliyorum sensiz naparim diye (eskidende gelip gidiyordu yine uzuluyordum ama hic boyle olmuyordum). Gorustugumuzde hep sariliyorum oyle duruyorum arada dur askim bir rahat ver dmeye basladi cocuk onuda askimla sevgimle bogmaktan korkar oldum ama icimden hep yaninda olmak ona sarilip oyleyece durmak geliyor. Ne oldu bana anlayamiyorum sanki buyulenmis gibiyim 2 aydir. 22 yasindayim ve herzaman mantikli akli basinda bir kiz oldum ama bu hallerim 13 yasinda kiz cocugu yapmaz herhalde.. neden boyleyim, herkes bukadar cok mu seviyor sevdigini, ne yapabilirim.. Allaha dua ediyorum hatta Allahim daha az seveyim bu cocugu diye o derece ne yapmaliyim sizce arkadaslar

Oda senin kadar sevmesede seviyormu yani
Senin kadar seevseydi nisan soz yapardi diye dusunuyorum bu kadar sevgide insani bogar cok fazla kendini belli etme sonra sevgin batmasin ona

aileler tanisiyor gelip gidiyoruz birbirimize soz nisan bir arada seneye yapariz diye dusunduk
evlenemiyoruz cunku maddi durumlar yuzunden 2 yil daha beklememiz gerek ve ben uni okuyorum

:) Aynı durumu erkek arkadaşım tarafında yaşamıştım hatta daha fazlasını ...... Bazen boğuyor gerçekten hep çocuksu sevgi olunca biraz olgunluk arıyorsun Biraz daha relax ol

Sakin ol canım herşey olacağına varıyor. Sevgilin yurtdışına tekrar gitse bile sonuçta seninle. Çok üzerine düşüp onuda kendinide boğma. Hem duğun nişan bikaç seneye yaparsınız o zamanda hemencecik geçer sen hep sevdiğinle olursun bunları duşun

nisanlaninca mi duzelecegimi dusunuyorsunuz arkadaslar, herkes hemen nisanlanin diyorda bilemedim

Benim sevgilimde askerde bende özlüyorum hem de deli gibi. Orada ne yapıyor ne ediyor hiç bilmiyorum. Günde 1 kere bilemedin 2 kere telefonda konuşuyoruz. Şartlar beklemeni gerektiriyorsa bekleyeceksin. Sevgi zaten özlemi bir gün elbet vuslata çevirir.

bende sevgilim de şuan üniverste okuyoruz ve bitince maddi imkanımız olmicak düğündür nişandır. bende düğünsüz evlilik düşünüyorum çünkü çalışıp para biriktirmemiz herşeyin çok güzel olması 2 yılımızı alır. ya iki yıl beklememek için düğünsüz evliliğe de razıyım ama bilemiyorum

Ya nişanlanınca da bir sey değişmeyecek ki böyle yan yanayken bile sarılırken alıp içime hapsedesim gelir sanki benim bir parçam gibi. Belki evlenince düzelir hani sürekli aynı evin icinde olursanız yani. Düzelir dediğim de sürekli senin yanında olduğu icin mutlu olursun. Ben de ondan ayrılınca eve gidene kadar telefonda konuşuyoruz eve giriyorum mesaj uyuyana kadar. Sonra gece ağlıyorum cok ozledım dıye. Ay yemin ederim kafayı yedim ama iki gün sonra geçiyor alışıyorum. Insallah evlenir bir ömür mutlu olursunuz :)

ayni ben, yalniz olmadigima sevinsem mi uzulsem mi bilemedim canim, cunku durumumuz hastalikli bir durum sanki
cevremdeki arkadaslarim hic boyle degiller sevgilileriyle normal bir iliskileri var, ben kendimi manyak gibi hissediyorum :)

ayni ben, yalniz olmadigima sevinsem mi uzulsem mi bilemedim canim, cunku durumumuz hastalikli bir durum sanki
cevremdeki arkadaslarim hic boyle degiller sevgilileriyle normal bir iliskileri var, ben kendimi manyak gibi hissediyorum :)
Evet biraz sorunlu bir durum maalesef nasıl düzelir bilmiyorum. Biz sürekli kavga edip durduğumuz icin ben alıştım ayrı kalmaya ama barıştıgımız görüstüğümüz zaman cok üzülüyorum ayrı ayrı evlere döndüğümüz için. Parçam kopuyor sanki iki gün kendime gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…