Sorunum coğrafya projesi.

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Benim sorunum coğrafya projesi. Coğrafya hocamız bu ayın sonuna kadar bir proje hazırlamamızı söyledi ve not karneye geçicek, yani eğer yapmazsam sınav sonucum 2'ye bölünecek. Sınıftaki arkadaşlarımla aynı projeyi yapmak istemiyorum, herkes iyi kötü bir şeyler buldu ama ben bulamadım moralim çok bozuk. İnternette araştırırken [link vermek yasak] (eğer link vermek yasaksa çok özür dilerim) bu projeyi buldum ama nasıl yapıldığı yazmıyor. Bu projeyle ilgili fikri olan veya bana başka projeler konusunda bilgi verebilir misiniz? Coğrafyadan anlamanız veya anlamamanız farketmez yardımcı olun o bana yeter

Son düzenleyen: Moderatör:
Cografyam cok iyi degildir ama

1-Kuresel isinmayi ele alabilirsin. Sorunlarimiz, farkinda olmadan dunyayi nasil etkiliyoruz. Insanlari bekleyen tehlike vs vs...

2-Plastik torbalarin dogaya olumsuz etkisini analiz edebilirsin. Hangi sirketler plastik torbayi birakip kagit torbaya gecti vs vs...

Yapilan bir suru belgesel var, onlari izleyip referans verebilirsin.

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Coğrafya hocamız öyle projeleri maalesef kabul etmiyor. Hareket eden vs. gibi projeler olucakmış

Coğrafya hocamız öyle projeleri maalesef kabul etmiyor. Hareket eden vs. gibi projeler olucakmış

kuşların göç yolunu konu edinebilirsin mesela belgeselleri izlemeni öneririm sana...

yada kutuplarda oluşan sadece belli bir zamanda kızılötesi ışınlar olur onları düşünebilirsin..

birde dünyamız zaten sürekli hareket halindedir.. biz farkında olmasakta kıtalar milim milim hareket eder...

akarsular nedeniyle topraklarımız yavas yavas biz farkında olmadan hareket ederek denize karışır yada baska ulkenın topragına katılır ..rafting yapılan akarsuları düşün..

şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…