Kızlar merhaba. Yıkık dökük ve aşka evlilige dair umutlarimi kaybettigim sirada mükemmel denecek kadar ilgili düzgün biri ile tanistim. İkimizde birbirimizden cok hoslaniyoruz. Evlilik niyetiyle ilerliyorken ben cevremdeki kadinlarin evliligi ve burda okuduklarimdan dolayi evlenmeden cinsel uyumun da onemini bildigimden birlikte oldum. Ama resmen her seyin mukemmelligine inanmisken travma yasadim. Aşık oldugum beni yeniden aşka inandiran adami tutkuyla isteyemiyorum çünkü penisi çok küçük.
Yani hissedemeyecegim kadar kucuk.
Dokundugumda içimin cekmeyecegi kadar.
Yani daha nasil anlatilir bilmiyorum.
Bu talihsizlik beni nasil buldu. Benim hic mi aşk hayatim olmayacak mutlu bir yuvam olmayacak artik isyan edecek durumdayim. Zaten kolay kolay komseyi begenmem alisamam tam yakaladim derken cok nadir olacak bir sey basima geldi.
Gururunu kirmamak ve acaba bi sekilde tölere edebilir miyim diye sürdürüyorum. Ayni zamanda cok degerli cok iyi anlasiyorum. Ama ben cok tutkulu bir aşk istiyordum. Zaten yillardir yalnizlik cektim. Adam her anlamda bana uygun biriydi ta ki bu konuya kadar.
Sizce bu sorun nasil aşılır. Ayrilmam mi daha dogru beklemem mi ne yaoacagimi bilemiyorum. O gelecegimiz icin surekli bir seyler yapma telasinda. Surekli bir adim atiyor. Haftaya ailesiyle tanismaya gidecegim.
Çok cikmazdayim
Bu arada ikimizinde ikinci evliligi olacak cocuklarimiz var. Yazmayi unutmusum
Yani hissedemeyecegim kadar kucuk.
Dokundugumda içimin cekmeyecegi kadar.
Yani daha nasil anlatilir bilmiyorum.
Bu talihsizlik beni nasil buldu. Benim hic mi aşk hayatim olmayacak mutlu bir yuvam olmayacak artik isyan edecek durumdayim. Zaten kolay kolay komseyi begenmem alisamam tam yakaladim derken cok nadir olacak bir sey basima geldi.
Gururunu kirmamak ve acaba bi sekilde tölere edebilir miyim diye sürdürüyorum. Ayni zamanda cok degerli cok iyi anlasiyorum. Ama ben cok tutkulu bir aşk istiyordum. Zaten yillardir yalnizlik cektim. Adam her anlamda bana uygun biriydi ta ki bu konuya kadar.
Sizce bu sorun nasil aşılır. Ayrilmam mi daha dogru beklemem mi ne yaoacagimi bilemiyorum. O gelecegimiz icin surekli bir seyler yapma telasinda. Surekli bir adim atiyor. Haftaya ailesiyle tanismaya gidecegim.
Çok cikmazdayim
Bu arada ikimizinde ikinci evliligi olacak cocuklarimiz var. Yazmayi unutmusum
Son düzenleme: