ergenlik dönemimde koltuk altımı almak için tüy dökücü kullanıyordum. kremi dogru düzgün kullanamadıgım için kıl cıkan bölgeyi bi hayli genişlettim.. sonrasında epilasyon aleti kullanmaya başladım ama bikaç gün sonra hemen kıllar çıkmaya başlıyor sık sık yapınca cildim fena tahriş oluyor ayrıca aşırı derecede sivilce ve kıl batması oluyor.. iğneli epilasyon yaptırmayı denedim 3 ay yaptırdım acısına dayandım ama acı çektiğimle kaldım en ufak bi azalma dahi olmadı. Lazer epilasyon deneyeyim demiştim. ilerde sarkma yapar diye duydum bi de malum ter bezleri var sakıncalı olur diye düsündüm.. şimdi sir ağda epilatör karışık kullanıyorum.. kışın agdayla idare ediyorum sorun olmuyor ama yazın ağda yaptırsam bile 3 güne kalmaz haifi hafif çıkıyorlar epilatör yapıyorum koltuk altım sivilce batık doluyor bakmaya iğreniyorum. kapatıcı sürmek zorunda kalıyorum çok açık bişey giyince.. ne yapacagımı şaşırmış durumdayım:18::18: ayrıca aşırı da terliyorum sanırım bu yüzden de kıllarım çok çabuk çıkıyor sakal gibiler yemin ederim yardım edin bana