Arkadaşlar merhabalar.3yıl olacak Nisan'da evliliğim.Evlendikten 10 ay sonra dış gebelik geçirdim,sağ tüp patladı açık ameliyat oldum. 1buçuk sene sonra yine bi gebelik oldu çok yeniyken öğrendim kan değerleri düşünce kürtaj oldum.kürtaj pataloji sonucundan gebelik bulgusu olmadığı için doktor onuda dış gebelik saydı.gecen ayda rahim filmi çekildim.Ve dün de tavsiye üzerine bi yere gittim.çok eski ebelerden vardı oturduğum yerde 35 yıllık.Teyze baktı karnıma rahim dönmüş senin dedi.iltihap var Azda dedi.Göbeğinde düşmüş dedi.Ve eliyle göbeğime hafif basıp oynatarak düzeltti.belime yakı yapıştırdı.kür filan verdi.Vajene vicks kremi atlet parçası yada kücuk temiz pamuklu kumaşa sürüp gece yatarken koy dedi...
arkadasa da rahim ters demiş düzeltti ilk ayda hamile kaldı.onun da bi kaç düşük olmuştu.Doktorlar anlamıyor bunlardan.eski ebeler gerçekten işi biliyorlar.benim dış gebelik de rahim dönmesinden olmuş.genelde dış gebelik sebebi rahim ters olması yada dönmesinden oluyor dedi. Benimde bu aralar hamile olacağıma inanıyorum allahın izniyle.
Sizle de paylaşmak istedim.cevrenizde varsa böyle bilen eski ebelerden..oraya gidin mutlaka.cunku çok var bunlardan sonra hamile kalan.kimisi inanmazya o yüzden.yakinda da iyi haber alınca insallah paylaşırım.