sorunlu evliliklerde evliliği kurtarmak için tek tarafın çabası yeterli olurmu

Mevsimsiz_kar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
12
-8
38
34
İstanbul
merhaba bayanlar benim eşimle sorunlarım sevgili oldugumuz zamanlardan beri var aslında nişanlanınca gecer deiler nişanlandık geçmedi evlenince geçer dediler evlendik geçmedi bi çocugunuz olursa biter dediler bitmedi ve şimdi kızım 6 yasında bütün yasadıklarımıza sahit oluyor artık o bile bıkmış durumda gecen gün gidip babasına annem yapamiyor sen git boşanma davasını aç boşanın artık dedi. babası bana vurucak diye korkusundan yanımızdan ayrılamıyor. her evlilikte sorun sıkıntı olur ama her tartısmanında bir sınırı vardır ama o sınırın ne demek oldugunu bilmiyor. ben aslında bosanmak istiyorum ama cesaretim yok bi işim yok arkamda bes kurus param yok gidemiyorum belki bir adım atabilsem çıkıp gidicem ama basaramıyorum. benden hep şikayetçi kadınlığımdan namusumdan anneliğimden herseyimden evde en ufak bişey kaybolsa yada bişey bozulsa cocuk ders calışmasa kızım asilik yapsa suçlusu benim. kendisine dedim madem ben bu kadar kötüyüm bırak beni bosan benden benim cesaretim yok sen yap diyorum bana cevabı kızım var o benim yanımda olmasa sen ve ailen bir ayda onun işini bitirirsiniz diyor. dedim sırf bunun için ayrılmıyorsan cocukta sende kalsın senin ailen baksın diyorum yine yapmıyor. en son dedim kendisine bana elli bin para ver çocugun nafakasınıda resmi olarak üstüne al ben gidicem dedim. bunun bile pazarlığını yaptı benimle 30 bin vereyim git diyor. zaten bu otuz binin 25bini benim param ailesine vermiştim sıkısmıslardı diye bana fazladan verdiği 5 bin para ben 30 binle cocugumun hayatını nasıl garantiye alayım bu adam baskasıyla evlendiğinde cocukları oldugunda kızımımı sorcak sanki. beni tahdit etti ya otuzbinle gidersin yada meteliksiz ben davayı acarım defolup gidersin dedi bende dedim 40 tane davada acsan istediğimi vernezsen gitmem bosanmamda zaten 10 senedir yanında cekiyorum bunun karsılıgı bu degil dedim. oda ozamn bu evde öylesine yasarsın dedi karı koca hayatıda yasamayız bekle bu hayatı burnundan gelir dedi. simdi ben ne yapayım bayanlar benim yerimde olsanız ne yapardınız bu sekilde yasamak istemiyorum esim beni ailesinin yanında elitimin yanında kötüleyip duruyor gecen en son kavgamızda eltime sakın bunun yanına gelme sende bozulursun dedi seni fitler fesatlar seninde huzurunu bozar dedi. bıktım hayatımdan ne yapmayılıyım bayanlar... kalıp bu evliliği kurtarmak için çabamı sarfetmeliyim yoksa dediğini yapıp verdiği parayı alıp gitmelimiyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…