sorunlu evlilik!

Evet binmemem gerekiyomuş ne olursa olsun ama namusuma neden laf ediyo 9 aylık evliyiz ilki dış gebelik oldu sonra korunduk bikaç aydırda istiyoruz ama olmadı
hersey allahtan cnm sakın çocuk yapma sakın

Neden bu kadae abartmis ki. Bence kavga edesi varmis bahane bulmus .

O istiyo daha çok çocuk, korunmayı istemiyo psikolojik hastalıklı olduğunu da kabul etmiyo zaten

siz korunun ozaman..korunma icin igneler mevcut..en az 3 ay etkisi devam ediyor bu ignelerin.
hani dogum kontrol hapi alin dicem ama onu bulursa size dunyayi dar eder.
suanki durumda cocuk filan dusunmeyin

Demekki çok kıskanıyoo kızz bi yandan sevinmen lazım. O lafları hep yaralamak için söylemiş seni sinirinden.bence
bu adamlar hep böyle sevdiğinden kavga eder,kıskanır,döver söver namusuna küfreder...biz kadınlar da bir türlü anlamıyoruz işte sevgiden..nankörüz vesselam...
o adamlara sizin gibi kadınlar lazım,"sevmeyi" ve "sevilmeyi" bilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kişi kendinden bilirmiş işi.
Demek ki o da milletin karısına kızına sarkıyor ki sana da aynı şeyin yapılacağını düşünüyor.
Zihniyeti bozuk.

Bunu bugün bırakmazsan yarın sani sokağa atacak hatta attığı o sokakta eşek sudan gelinceye kadar dövecek
Bırakın şu kendi psikopatlığında mahkum adamları ya. Sen buna dur demezsen daha çok itilecek kakılacaksın.
Yazık günah yapmayın bunu kendinize

Ya tek başına adamın arabasına binsen oda insan gibi bir daha olmasın dese haklı derim. Ben binmem mesela işyerinden kimsenin arabasına. Babanı aramakla tüyü dikmiş eşin çok terbiyesiz.

Adam senin psikolojini öyle bozmuş ki ben mi hatalıyım diyorsun, en baştan belliymiş zaten böyle olacağı nasıl bile bile yaktın kendini. Söylediği laflar çok ağır. Benim babamı eşim arasa, böyle laflar söylese gelir onu döver beni de alır götürürdü.
Kusura bakma aşkından ölsem bu lafları asla ve asla sindiremem. Benin gururum aşktan daha önemli. Namusuna dil uzatmış senin. Sen çalışıyorsun, ne demek aynı kıyafeti 2 gün giymek ya? Ruh hastası mı bu adam, giydiğin kıyafete karışmasını geçtim hergün değişik giymene takmış böylesini ilk defa görüyorum. Çalıştımasın seni o zaman bir fanusa kapatsın. Şu adamlara nasıl katlanıyorsunız cidden anlamıyorum.

Otobuse bınsen otobuste erkek var dıye atese verır gozunun ustunde kas var dıye adam senı hırpalıyor! Sende gram suc yok aılemızden fazla iş arkadaslarımız ıle vakıt gecırıyoruz sen cocuk degılsın kı kıme guvenıp guvenmeyecegını tayın edebılırsın. Esın kafası normal bır kafa degıl hergun kıyafet degıstırıyor kuafore gıdıyor dıye babaya sıkayet etmek nedır tabıkı temız olacaksın bakımlı olacaksın bu senın kısısel temızlıgın. Baban ile konus yol yakınken vazgec bu evlılıkten

ne kadar süredir evlisiniz canım? bak ben evlendim daha 1 ay dolmamıştı kuaföre gideyim dedim saçıma perçem kestirip bi de ara makası attırmak istiyodum. giderken de eşim berbere gitme sakın dedi ben de güldüm çok komik falan deyip çıktım(berber derken erkek berberi anladım espri yapıyo sandım). yeni taşındığımız bi şehirdi ve kuafor nerde bilmiodum neyse buldum bi tane girdim hepsi erkekti çalışanların ama kadınlarda vardı saçlarını yaptırıyo. camda da ne perde ne bişi olduğu gb görünüyo. işte adam saçımı keserken bende eşime msj attım kuaforu çıkışta gezeriz demiştik diye.
saçım bitti çıktım heyecanla eşimin yanına gittim nasıl olmuş falan die gülerek gösteriyorum. "kes sesini yürü" dedi bi şok oldum. ne oldu ya falan derken "ben sana berbere gitme demedim mi" dedi. ne berberi ya kuafordeydim dedim. dalga mı geçiosun benle o adam senn saçına nası dokunur falan. başta hoşuma gitti seven kıskanır mantığıyla. aman kocam beni kıskanmış mı falan kolumu acıtarak tuttu çeke çeke eve götürdü. evde ise ağza alınmayacak laflar. senin hoşuna mı gidiyo erkeklerin sana dokunması dur bakıyim nası dokunuyodu böyle mi güzel mi falan... iğrenççç bi dialog ve ben yeni evli bu lafları duyunca kriz geçirdim mutfağa koştum en büyük mutfak bıçağıyla saçımı kökünden kestim götürüp attım önüne saç falan kalmadı tamam mı kimse de dokunmasın sen de dokunma diye. ama bildiğin kınalı yapımcak gbi oldum.sarı belime kadar gelen güzelim saçlarıma mı ağlayım koca diye aldığım adamın içinden çıkan psikopata mı... öyle saatlerce ağladım o da ağladı falan. ama o kriz ilk ve son oldu bi daha da asla yaşamadık öyle bi kıskançlığını.
bi krize bakabiliyo bazensaçlarım 1.5 senelik evliyim hala düğündeki kadar uzamadı ama pişman değilim. sinirle ettiği laflara aldırış etmemeni öneririm. ama bu meseleler devamlı oluyosa belki bunun gibi b kriz senin üzüntü ciddiyetini gösterebilir. eşini tartarak düşün tabi

Son düzenleme:
eşiniz haksız tabiki bu çok açık ve net ortada ama sizi uyarmış bu konuda keşke onu arasaydınız o zaman daha güvenli bir ortam olurdu o şimdi siizn bu durumu gizleyip ona hiç anlatmama ihtimalinizi düşünüo bence babanızı araması çok çirkin çocukmusunuz yani evlilikte oyuncak deil...

yani benim eşimde istemez başka arabaya binmeyi. ama bu söyledikleri yenilir yutulur değil.. babanı araması falan olmamış yakışmamış hiç.

binerken en azından bi mesaj atsaydın keşke eşine. Allah sabır versin çok zor insan eşin yakında seni çalıştırmaz

Bence en başta taviz verdiğin için suçlusun, babamı aradı diyorsun baban karşılık vermedi mi peki

bende buna benzer krizlerle bi çok sorunumu aştım.. keşke krize gerek kalmadan çözebilsek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…