sorunlu evlilik!

Ne hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!
Sen sessiz mi kaldın bu kadar hakarete? Asıl ben pişmanım deseydin, kendi kafanda ki pisliği bana yansıtma deseydin. Aklın hangi sevgilinde kaldıysa , defol git, kendinde kurtul ben de kurtulayım artık hiç de geç değil deseydin

• Beğen
Reactions: anu
Sen sessiz mi kaldın bu kadar hakarete? Asıl ben pişmanım deseydin, kendi kafanda ki pisliği bana yansıtma deseydin. Aklın hangi sevgilinde kaldıysa , defol git, kendinde kurtul ben de kurtulayım artık hiç de geç değil deseydin
sessiz kalırmıyım senle evleneceğime ölseydim dedim pişman oldum dedim, git bul o zaman onu dedim ne diyim daha..

sessiz kalırmıyım senle evleneceğime ölseydim dedim pişman oldum dedim, git bul o zaman onu dedim ne diyim daha..
Belki aile büyüklerini de alıp, durumu konuşmanız faydalı olur. Nasıl sizi haksız yere bunalttığını örneklerle anlatın. Ama siz kesinlikle kendinizden taviz vermemelisiniz. O istiyor diye aynı kıyafeti iki gün giymek falan gibi şeyler olmamalı bence.
Sizden şüphelenmek için haklı bir sebebi olmadığına göre, sadece kendi zihniyetini yansıtıyor. Restinizi görmeli ve alışmalı. Aynı dayatmaları siz ona yapıyor musunuz ki? Öyle aptal bir sebepten eski sevgiliyi keşkelerle ilişkinize getirmek, asıl onun adamlığına 2 çift laf gerektirir.

Bana onunla evlenseydim dedi bende demekki yatakta da onu düşünüyosun dedim hayır düşünmüyorum dedi Allah bilir düşünüp düşünmediğini dedim çok ağır yani öyle böyle değil,artık benle evlenmiş nolursa olsun denirmi? aynı şeyi ben desem kapı önüne koyardı heralde :KK43:

Üzüldüm ya :KK43: mesafenizi gerçekten koruyun tavrını alın ki hatasını anlasın lütfen

Belki aile büyüklerini de alıp, durumu konuşmanız faydalı olur. Nasıl sizi haksız yere bunalttığını örneklerle anlatın. Ama siz kesinlikle kendinizden taviz vermemelisiniz. O istiyor diye aynı kıyafeti iki gün giymek falan gibi şeyler olmamalı bence.
Sizden şüphelenmek için haklı bir sebebi olmadığına göre, sadece kendi zihniyetini yansıtıyor. Restinizi görmeli ve alışmalı. Aynı dayatmaları siz ona yapıyor musunuz ki? Öyle aptal bir sebepten eski sevgiliyi keşkelerle ilişkinize getirmek, asıl onun adamlığına 2 çift laf gerektirir.
Evet bir konuşma gerekiyo gerçekten, ama beni öyle bi anlatıyoki öyle hatalıyımki onun gözünde,kız arkadaşım aradı kavga ederken teli elimden aldı beni ona öyle bi anlattıki arkadaşım bile şok oldu,seni tanımasam senden nefret etcektim dedi düşünün yani,karşısındaki düşmanıymış gibi öle bi değişiyoki kızdığında, ailesine de beni bu şekilde anlatcak beni ne kadar dinlerler bilmiyorum :KK43:

Elimi vurmaya alıştırma dedi eğer başlarsam duramam çok pis huyum var dedi,askerde birini dövmüş hastanelik olmuş, itip kaktı yakamdan çekti vurmadı ama onu da yapar potansiyel var!

Yaa siz anlattıkca başka şeylerde çıkıyor.. Dikkat edin. Taviz vermeyin. Çocuk kesinlikle düşünmemelisiniz

• Beğen
Cocuk olmamasi iyi allahin sevdigi kuluymussun bu psikopattan cocuk falan yapma sakin yol yakinkende basinin caresine bak derim ben

Cocuk olmamasi iyi allahin sevdigi kuluymussun bu psikopattan cocuk falan yapma sakin yol yakinkende basinin caresine bak derim ben
evet bi çare bakmam lazım böle gitmez :KK43: hafta sonu ailemi mi çağırsam gözünü korkutsunlar akıl versinler bişeyler olsun

Tavır koysam ben suçluyum gene onun gözünde,aramasam mesela aramadığım için suçlu olucam onun kavgasını edecek,arasam bişey olmamış gibi nasl konuşayım :KK43:

Siz içinizden nasıl geliyorsa öyle devam edin lütfen, elinizde olmadan yine bana kızacak yine bana tavır alacak yine bana laf edecek aman etmesin yine onun suyuna gideyim onun istediği hareketleri yapayım diye düşünürseniz kendinizden ödün vermiş olacaksınız bir gün bakacaksınız gelmişsiniz 40 lı yaşlarınıza sizden eser yok kocanız yüzünüzden benliğinizi kaybetmiş olacaksınız yapmayın bunları sizle evlenirken o sizi nasıl tanıdıysa o şekilde hayatınıza devam edin, bu yaptıklarından sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ederseniz ileride emin olun daha da çok başınıza çıkar hayat çekilmez olur sizin için tavrınızı koyun kırıldığınızı belli edin ki hatasını anlasın merak etmeyin size demese bile hatalı olduğunu insanın vicdanı kendi iç sesi insanı rahat bırakmaz işte o zaman söyledikleri şey kabul edilir normal karşılacak şeyler olmadığını anlar ve size hak verir yine diyorum size demese bile insan kendi kendine düşününce bile hatalı olduğunu zamanla anlıyor canınızı da sıkmamaya bakın sizde sıkıntı yok içiniz rahat olsun lütfen eşiniz sıkılsın kendini üzsün sorun onda boşversenize kendi ayıbı insan bu hayatta karısına da güvenmiyorsa hiç yaşamasın daha iyi :KK14:

eşin tam bi abaza kendi sarkacak demek ki hemen aynı havayı teneffüs ettiği kişiye.Çok biliyorsa çalıştırmasın oturtsun evinde

Evet bir konuşma gerekiyo gerçekten, ama beni öyle bi anlatıyoki öyle hatalıyımki onun gözünde,kız arkadaşım aradı kavga ederken teli elimden aldı beni ona öyle bi anlattıki arkadaşım bile şok oldu,seni tanımasam senden nefret etcektim dedi düşünün yani,karşısındaki düşmanıymış gibi öle bi değişiyoki kızdığında, ailesine de beni bu şekilde anlatcak beni ne kadar dinlerler bilmiyorum :KK43:
Canım Allah sabır versin hakkaten, kendi aileni de al, sırf onunkilerle değil. Pess yanii...sen sakinliğini koru, aynı bize anlattığın gibi anlat durumu. Çekilir şey değil, insan yaşamdan soğur ya. Sürekli potansiyel hatalı gibi, seni kontrol altında tutması ne demek, off ben buradaan sinir oldum. Siz kaç yaşında insanız, ne giyilir, hangi arabaya binilir siz bilmez misiniz zaten? Çek restini, hiç taviz verme. Dır dır ederse de çık git yanından. Alışsın, yok alışmıyorsa da defolsun kendi yöneteceği kuklası ile yaşasın. Ne bu ya?

<daha neler neler aklıma geldikçe yazıyorum inanın bunları hakedecek ne yaptım diyorum :KK43:

Eski konunu okudum. Eşinin yalan huyu da var..
Ve en kötüsü iddia loto toto her neyse kumar oynuyor kısacası
Gizli saklı işler yapıp sonradan sen öğrenince bahaneler buluyor.
Bu erkekler kendilerini akıllımı sanıyor.
Senin de evliliğini masaya yatırma zamanın gelmiş. (geçiyor bile)

Sen kocanı tanıyosun. Ona göre davranman lazım. Bende bi yabancının arabasına binsem yanımda arkadaşlarımda olsa kocam bana tavır alır. Bana güvenmediğinden değil kıskandığından.

Eski konunu okudum. Eşinin yalan huyu da var..
Ve en kötüsü iddia loto toto her neyse kumar oynuyor kısacası
Gizli saklı işler yapıp sonradan sen öğrenince bahaneler buluyor.
Bu erkekler kendilerini akıllımı sanıyor.
Senin de evliliğini masaya yatırma zamanın gelmiş. (geçiyor bile)
Evet her huyu var ona gelince tamam hataydı diyo, e benim yaptığımda tamam hataydı diyorum kapat konuyu yok devam ediyo,ayne enine boyuna konuşulması gerekiyo evliliğimizin

böyle bi piskopat ruhlu adamla evlendigin için kesinlikle suçlusun cnm. hemen ailenle konuş bu işi bitir derim.

• Beğen
Sen kocanı tanıyosun. Ona göre davranman lazım. Bende bi yabancının arabasına binsem yanımda arkadaşlarımda olsa kocam bana tavır alır. Bana güvenmediğinden değil kıskandığından.
tamam aramalıydım bi daha olmaz diyorum, benle evlendiğine pişman olcak ne var

X