sorunlu evlilik!

kaç yıllık evlisiniz, kocanın bu huyunu biliyosan binmicektin adamın arabasına, ben otobüsü kaçırdım diye arasaydın.
bide babana şikayet ediyo çocukmusunuzn siz, çocuk niye olmuyo sorun ne, onuda senin üstüne yıkmış.

Tamam
tamam hatalıyım aramalıydım dedim ama güveneceğini düşündüğüm ve yanlız binmediğim için sorun etmezsin sandım dedim bir daha olmaz, uzatmaya ne gerek var.. insanca diyebilirdi neden bindin bi daha olmasın yok illa bincemmi dicektm :/

Kusura bakmayın ama esiniz cok terbiyesizce davranmış. Kreşten cocuk mu almış da arayıp babasına sikayet ediyor.

İşiniz zor valla

Evet binmemem gerekiyomuş ne olursa olsun ama namusuma neden laf ediyo 9 aylık evliyiz ilki dış gebelik oldu sonra korunduk bikaç aydırda istiyoruz ama olmadı

Ben onun yaptığı hiçbişeyi ailesine şikayet etmedim o böle bi saçmalığa dahil etti ailemi daha önceki konumdan bilen bilir iddaa ya dünya para yatırdı hiçbirini sölemedim sabrettim
Neden çünkü yuvan dağılmasın diye merhamet ettin sabrettin.
Ama erkeklerde merhamet pek yok biterse bitsin ayakalarındalar...
Bence çocuk falan yapmayın..

Eşinizin psikoloğa ihtiyacı var .. Acilen tedavi görmesi gerekiyor aksi taktirde duygusal şiddet yerini fiziksel şiddete bırakıcak .. Bu konu kapansada en ufak bir şeyde tekrar misli ile duygusal ve/ veya fiziksel şiddetti yaşayacaksınız.. Size tavsiyem arkanıza bakmadan kaçın ama biliyorumki bir sürü olay yaşayıp bu sonuca geliceksiniz .. Allah sizi korusun bu hastalıklı adamdan sakın çocuk yapmayın hayatınızı bitirirsiniz o çocuğu kullanarak sizi mahveder

Neden çünkü yuvan dağılmasın diye merhamet ettin sabrettin.
Ama erkeklerde merhamet pek yok biterse bitsin ayakalarındalar...
Bence çocuk falan yapmayın..
aynen öyle arkadaşım merhamet yok huzursuzluk olmasın demiyolar sonuna kadar gidiyolar kavga için

Babanı araması çok ayıp olmuş gerçekten babanın ne yapmasını bekliyordu acaba eşiniz ayıp etmiş sorunlar evin dışına taşırılınca evlilik daha çok yıpranır

Evet bencede gerekiyor ayakkabı dükkanından çıkarken iyi akşamlar dememi sorun ediyo.. saç boyası almamı sorun ediyo nie bu kadar bakıyomuşum kuaföre giderim kaş aldırmak için sadece, genemi gidiyosun yeni gitmedinmi hep sayar bana

T

tedavi olmayı kabul etse keşke aile terapisine ihtiyaç var

Aile terapisinden almayı düşündüğünüz sonuç nedir ? 1 ay önce açtığınız konuyla beraber değerlendirince eşinizin tek sorunu kıskançlık adı altında gösterdiği çirkin tutum değil.

Henüz 9 aylık evlisiniz. Bu süre zarfında düğünde takılan tüm ziynet eşyaları düğün borcu ve eşinizin iddaa oynaması sebebiyle tükenmiş. Ablasına olan borçtan sonradan haberdar olmuşsunuz. Evlilik nedeniyle işinizi bırakıp başka bir şehire gelmişsiniz. Yeni bir işe başlamışsınız. Şu an çalışmıyor olsaydınız maddi olarak ne durumda olacaktınız ?

Eşim beni kıskanıyor ancak özünde iyi biri ; yalan söylüyor ancak aslında beni sever ; eşim namusuma laf etti ama sinirden vs gibi bahanelerin ardına sığınmadan enine boyuna oturup değerlendirmelisiniz evliliğinizi.

sen bu kafayla gidersen bir şey olmayacak o senin namusuna hep laf edecek sende gurursuzca devam edeceksin..normal bir şeymiş gibi anlatıyorsun bir de nolcak halimiz diye..uyan hanım namusuna kocan leke sürüyo farkında mısın?

Senin bir hatan yok esin resmen kafayi yemis , ustun ustune babani aramasida hic degil ..

Her ufak sorunu boyle babana yetistirecekse yandin , namusuna yani kendi namusuna dil uzatan bir erkektende hayir gelmez..

Senin tek atan agac yasken egilirkin , ilk boyle sacmaladiginda ya agzinin payini verecektin yada terk edecektin bacim..

Z
Zaten devam etmek içimden gelmiyo,gururum kırıldı sevgi saygı tükendi, sadece nerden başlayacağımı bilmiyorum,babam konuşmak gerekiyo onunla dedi,düzelcek gibi değil

Z

Zaten devam etmek içimden gelmiyo,gururum kırıldı sevgi saygı tükendi, sadece nerden başlayacağımı bilmiyorum,babam konuşmak gerekiyo onunla dedi,düzelcek gibi değil
babanızın ağır bir şekilde cevap vermesi gerekiyordu kocanız olacak adama sizi yalnız bilmesin bence.

Hep direndim zaten, ne alakası var diye ondan nolcak dedim ufak tefek kıskançlıktır dedim geçtim ama hiç terketmey düşünmedim bu olaya kadar

"Tamam aramam gerekiyordu" diyerek halen hatanıza devam ediyorsunuz.
Aramanız bile gerekmiyordu, çok sağlıksız bir ilişkiniz var. Eşinizin acilen bir uzmanla görüşmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…