Sorunlu Cinsel Hayat

hanhyojo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
75
2
Kızlar sorunum cinsellik. Hiç istediğim yok hiç zevk almıyorum yapılması gereken bir iş bir yük bana. Eşimle bu konuda çok sorun yaşıyorum. Dün gece adam sinirlendi yarım bıraktı odun gibi duruyormuşum aslında öyle durmuyorum kaç zamandır rol yapıyorum sırf o mutlu olsun diye bazen boşalamıyor sinirini benden çıkarıyor. Aslında isteğim olsa çok şanslı biriyim eşim geç boşalıyor hatta o kadar geç ki bazen ereksiyonunu kaybediyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin.

korunmak için hap falan kullanıyormsunuz?
bu jasmin midir nedir benim arkadaşım onu kullanıyordu
cinsel isteği hiç yoktu onu bıraktı ve şuan bir sıkıntısı olmadığını söylüyor.

korunmak için hap falan kullanıyormsunuz?
bu jasmin midir nedir benim arkadaşım onu kullanıyordu
cinsel isteği hiç yoktu onu bıraktı ve şuan bir sıkıntısı olmadığını söylüyor.
Bir ara kullandım ama 10 aydır falan kullanmıyorum.

Kızlar sorunum cinsellik. Hiç istediğim yok hiç zevk almıyorum yapılması gereken bir iş bir yük bana. Eşimle bu konuda çok sorun yaşıyorum. Dün gece adam sinirlendi yarım bıraktı odun gibi duruyormuşum aslında öyle durmuyorum kaç zamandır rol yapıyorum sırf o mutlu olsun diye bazen boşalamıyor sinirini benden çıkarıyor. Aslında isteğim olsa çok şanslı biriyim eşim geç boşalıyor hatta o kadar geç ki bazen ereksiyonunu kaybediyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin.

İşte rol yaptığınız için siz fark etmeseniz de davranışlarınız yapmacıklaşıyordur.

uzmandan yardım al bu konuda önemli bir mesele
daha önce cinsel hayatın yada deneyimin oldumu
budurum eşinden kaynaklımı ona olan arzularındamı bir sıkıntı var
yoksa genel olarak cinsellik mi seni mutlu etmiyor önce bunu bir tesbit et

dikkatimi çeken bir şey oldu onuda söylemek istiyorum
eşinin ereksiyonunu kaybedene kadar geç boşaldığını söylemişsin
aslına bakarsan ereksiyonu kaybetmek demek
cinsel bir sorun
yani bu onun geç boşaldığı için iyi bir özelliği değil
bazende boşalamıyor ve kızıyor diyorsun
onu mutlu etmek için rol yaptığından bahsediyorsun
buda çok sağlıksız
problem eşindede olabilir
üstelik bu problemi sana sanki bir meziyet ve başarı gibi yansıtıyor
ben böyle algıladım

cok zor isin istek olmadan iskence gibi gelir.pekmez ozellikle keci boynuzu pekmezi hic araliksiz gunde 6.7 kssik ic duz duvara tirmanirsin.bi alip bi birakirsan bi ise yaramaz deyim sana bide kamagra diye istek artiran kadin icin jel var netten siparis edebilirsin

uzmandan yardım al bu konuda önemli bir mesele
daha önce cinsel hayatın yada deneyimin oldumu
budurum eşinden kaynaklımı ona olan arzularındamı bir sıkıntı var
yoksa genel olarak cinsellik mi seni mutlu etmiyor önce bunu bir tesbit et

dikkatimi çeken bir şey oldu onuda söylemek istiyorum
eşinin ereksiyonunu kaybedene kadar geç boşaldığını söylemişsin
aslına bakarsan ereksiyonu kaybetmek demek
cinsel bir sorun
yani bu onun geç boşaldığı için iyi bir özelliği değil
bazende boşalamıyor ve kızıyor diyorsun
onu mutlu etmek için rol yaptığından bahsediyorsun
buda çok sağlıksız
problem eşindede olabilir
üstelik bu problemi sana sanki bir meziyet ve başarı gibi yansıtıyor
ben böyle algıladım

Aslında bu ereksiyon kaybetme 2 kere ramazanda oldu çok üstünde durmadım. Dün gecede epey gecikti ve sonuç boşalamadı beni suçladı kötü konuştu. Bu işin bir şekilde üstesinden gelmem gerekiyor sıkıntı veriyor artık bıktım

cok zor isin istek olmadan iskence gibi gelir.pekmez ozellikle keci boynuzu pekmezi hic araliksiz gunde 6.7 kssik ic duz duvara tirmanirsin.bi alip bi birakirsan bi ise yaramaz deyim sana bide kamagra diye istek artiran kadin icin jel var netten siparis edebilirsin

Çok araştırma yaptım okudum uygulamaya çalıştım ama beceremedim. teşekkür ederim deneyeceğim

Arzuluyorsanız niye rol yapıyorsunuz? Sorunun kendisini görmüyorsunuz bence. Kaç yaşında evlendiniz?

Canim eşinin sana sert davranması beceremedigini düşünmesi senin Pskolojini bozmus seni zorlamamali kibar olmalı.

Ben de öyle düşünüyorum şimdi aramız kötü ters tepki verebilir sakinleşince konuşacağım artık onu düşünmekten o mutlu olsun demekten sıkıldım

Arzuluyorsanız niye rol yapıyorsunuz? Sorunun kendisini görmüyorsunuz bence. Kaç yaşında evlendiniz?

29 Yaşındayım niçin yaş sordunuz? Eşimi arzuluyorum her ilişkiye bir umut zevk almak için başlıyorum bunun için gerçekten çaba sarf ediyorum ama olmuyor eşim anlamasın diye rol yapıyorum

eşinin geç boşalması senden kaynaklıdır
uçursan onu heycandan zevkten hemen boşalır
sen odun gibi duruyosan uzadıkça uzar
o odunlardan biride benim

Kaç yaşında evlendiğinizi sordum, yaşınızı değil. Biz kadınlar bekaret yüzünden hep cinselliğimizi bastırmaya meyilliyiz, evlilik de geç olursa hepten boşluyoruz cinselliği.

eşinin geç boşalması senden kaynaklıdır
uçursan onu heycandan zevkten hemen boşalır
sen odun gibi duruyosan uzadıkça uzar
o odunlardan biride benim

Bu konuda da kendimi mi suçlayayım yani odun gibi durmuyorum zevk alması için boşalması için her şeyi yapıyorum onu düşünmekten kendime konsantre olamıyorum ve zevk almıyorum.

X