Yaa ben evdeki kavgadan üzerimdeki baskıdan kurtulucam diye deli gibi ders çalıştım tek kurtuluşum bu diye ama olanlara bakın cidden dediğiniz gibi laf anlatamıyorum olmuyorBu bakis acisina laf anlatamazsin kapiyida carpip cikamazsin gercekci oluyorum ve direkt baska alternatif bulmani oneririm mesela...Ev bulamadiginizi söyleyin suan her yerde ev sorunu var hatta ev arkadasi arayan bi bayanin yanina yerlesin zaten gelemezler
Benimle atandağım ile geliyor ev arayacakmışız bunu nasıl aşıcamEv yok misafirhanede kalıcam de, oraya gelemezler
Babanı ikna edebilecek kimse yokmu onlar araya girsinBenimle atandağım ile geliyor ev arayacakmışız bunu nasıl aşıcam
Kardeş , abi ,kuzen falan yokmu onla gidecez ev arayacaz diyin, desinlerBenimle atandağım ile geliyor ev arayacakmışız bunu nasıl aşıcam
Benimde ailem bu şekildi peşimden geldiler aynen onlardan kurtulmak için yanlış bir evlilik yaptım ve şimdi boşandım siz sakın benim düştüğüm hataya düşmeyin keşke bir ömür onlarla yasasaydim da o yanlış evliliği yapmadaydim onlardan kurtulmak için ilk gelene atlamayın bir tavsiye sadece umarım halledersinizMerhaba arkadaşlar atandınız başka bi şehire yerleşeceksiniz ve aileniz illa bende yanında olucam tek başına kalamazsın diyenler var mı aranızda? Ben bu durumdan nasıl kurtulucağım babam çok sinirli korkunç bi kişilik sanki başıma bi iş gelecekmiş gibi davranıyor deli ediyo beni kocaman kız oldum yalnız kalmamı kabullenmiyor çok saçma düşünceleri var konuşsamda kabul etmiyor ne yapmam lazım ne yapabilirim ben zaten evdeki kargaşadan kurtulacam diye sevinirken olanlara bakın akıl verin bana lütfen
İlk başta bir yurda yerleşin. Ben evde yapamam dersiniz. Bir iki yıl sonra eve çıkarsınız.Merhaba arkadaşlar atandınız başka bi şehire yerleşeceksiniz ve aileniz illa bende yanında olucam tek başına kalamazsın diyenler var mı aranızda? Ben bu durumdan nasıl kurtulucağım babam çok sinirli korkunç bi kişilik sanki başıma bi iş gelecekmiş gibi davranıyor deli ediyo beni kocaman kız oldum yalnız kalmamı kabullenmiyor çok saçma düşünceleri var konuşsamda kabul etmiyor ne yapmam lazım ne yapabilirim ben zaten evdeki kargaşadan kurtulacam diye sevinirken olanlara bakın akıl verin bana lütfen
Atandım ve mecbur gideceğim de.Merhaba arkadaşlar atandınız başka bi şehire yerleşeceksiniz ve aileniz illa bende yanında olucam tek başına kalamazsın diyenler var mı aranızda? Ben bu durumdan nasıl kurtulucağım babam çok sinirli korkunç bi kişilik sanki başıma bi iş gelecekmiş gibi davranıyor deli ediyo beni kocaman kız oldum yalnız kalmamı kabullenmiyor çok saçma düşünceleri var konuşsamda kabul etmiyor ne yapmam lazım ne yapabilirim ben zaten evdeki kargaşadan kurtulacam diye sevinirken olanlara bakın akıl verin bana lütfen
"Kocaman kız" olmadınız, yetişkin bir kadın oldunuz. 28 yaşındasınız, önce bu özlük bilincinizi yerleştirin.Merhaba arkadaşlar atandınız başka bi şehire yerleşeceksiniz ve aileniz illa bende yanında olucam tek başına kalamazsın diyenler var mı aranızda? Ben bu durumdan nasıl kurtulucağım babam çok sinirli korkunç bi kişilik sanki başıma bi iş gelecekmiş gibi davranıyor deli ediyo beni kocaman kız oldum yalnız kalmamı kabullenmiyor çok saçma düşünceleri var konuşsamda kabul etmiyor ne yapmam lazım ne yapabilirim ben zaten evdeki kargaşadan kurtulacam diye sevinirken olanlara bakın akıl verin bana lütfen
Ben sizin yetişkin bi kadın demenize takılmıyorum gayet normal bi ifade peki sis benim kocaman kız dememe neden taktınız? Takılacak ne var bunda"Kocaman kız" olmadınız, yetişkin bir kadın oldunuz. 28 yaşındasınız, önce bu özlük bilincinizi yerleştirin.
Sonra da ilk aşamada paylaşımlı bir eve yerleşin, ev arkadaşı arayan çok sayıda ilan var sarı sitede, her şehirde bulunur. 1-2 yıl içinde kendi evinize geçersiniz.
Takmadım ki. Düzelttim sadece.Ben sizin yetişkin bi kadın demenize takılmıyorum gayet normal bi ifade peki sis benim kocaman kız dememe neden taktınız? Takılacak ne var bunda