Sorunlu aile

morcvert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
16
14
29
Merhaba arkadaşlar atandınız başka bi şehire yerleşeceksiniz ve aileniz illa bende yanında olucam tek başına kalamazsın diyenler var mı aranızda? Ben bu durumdan nasıl kurtulucağım babam çok sinirli korkunç bi kişilik sanki başıma bi iş gelecekmiş gibi davranıyor deli ediyo beni kocaman kız oldum yalnız kalmamı kabullenmiyor çok saçma düşünceleri var konuşsamda kabul etmiyor ne yapmam lazım ne yapabilirim ben zaten evdeki kargaşadan kurtulacam diye sevinirken olanlara bakın akıl verin bana lütfen

Babanızla adam akıllı konusacak baska bir aile büyüğü varsa ona anlatın. Ben gidiyorum deseniz peşinizden gelebilir

Yaa ben evdeki kavgadan üzerimdeki baskıdan kurtulucam diye deli gibi ders çalıştım tek kurtuluşum bu diye ama olanlara bakın cidden dediğiniz gibi laf anlatamıyorum olmuyor

Ayyy ayy her yerde var bu adamlar.biriyle anlasip ev arkadasi ol derim.kiralar zaten yuksek maasini az soyle
Sende destek olursun eve diye soyle. Bayan ev arkadsiyla ev tutmak daha mantikli aylik sanada bir miktar gonderebilririm ama sizle oturursam vermem gibisine birsey soylesen.

Benim eşimde babanız gibiydi
Oğlum atanacağı zaman bende giderim bir süre kalırım falan diyordu , hayır dedim git, yerleştir, gel
Allah 'tan bulunduğumuz yere atandı
Şimdi de ayrı eve geçsin diye ev bakıyor
Anneniz ikna etsin , ben gidemem desin
Birde ev arkadaşı bulun gelemesin

Benimde ailem bu şekildi peşimden geldiler aynen onlardan kurtulmak için yanlış bir evlilik yaptım ve şimdi boşandım siz sakın benim düştüğüm hataya düşmeyin keşke bir ömür onlarla yasasaydim da o yanlış evliliği yapmadaydim onlardan kurtulmak için ilk gelene atlamayın bir tavsiye sadece umarım halledersiniz

İlk başta bir yurda yerleşin. Ben evde yapamam dersiniz. Bir iki yıl sonra eve çıkarsınız.

Babanizla o buyuk kavgayi edeceksiniz baska yolu yok. Karsisina dikilip bu yasinizdan sonra hayatiniza dair kararlari kendiniz almak istediginizi, kendi basiniza yasamak istedigini soyleyeceksiniz. Sinirlenecek olmaz diyecek bagiracak, siddete basvurursa kades indirin insallah gerek kalmaz. Baska turlu asla hayatinizin iplerini elinize alamazsiniz. Size sizden baska kimseden fayda yok. Nereye kadar taviz vereceksiniz? Hadi buna tamam dediniz, ucu bucagi yok, bir sene iki sene bes sene. Muhtemelen sizden maddi beklentisi de olacak. Onca sene uzulup yipranio kavga edeceginize bir kere yapin tam yapin. Sonrasinda tavir yapar vs olursa da asla ozur dilemeyin geri adim atmayin. Kararlilik ve dayaniklilik bu tur durumlarib en buyuk caresi.

Atandım ve mecbur gideceğim de.
Ev araştır ve git.

"Kocaman kız" olmadınız, yetişkin bir kadın oldunuz. 28 yaşındasınız, önce bu özlük bilincinizi yerleştirin.
Sonra da ilk aşamada paylaşımlı bir eve yerleşin, ev arkadaşı arayan çok sayıda ilan var sarı sitede, her şehirde bulunur. 1-2 yıl içinde kendi evinize geçersiniz.

Ben sizin yetişkin bi kadın demenize takılmıyorum gayet normal bi ifade peki sis benim kocaman kız dememe neden taktınız? Takılacak ne var bunda

Ben sizin yetişkin bi kadın demenize takılmıyorum gayet normal bi ifade peki sis benim kocaman kız dememe neden taktınız? Takılacak ne var bunda
Takmadım ki. Düzelttim sadece.
Ergenliği bitirmiş "dişi" insanlara dilimizde "kadın" denir. Türkçe'yle ilgili bişey yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…