Sorunlarım var ..

PinkFlody

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
15
1
Yetişkin birisi değilim . Ailemle çok problemlerim var , özellikle annemle . Dedemi kaybettim , kusma , uyuyamama ve aşırı kalp çarpıntım oluyor geceleri . Acile kaldırıldım , iğne vurdular psikyatri'ye gitmemi söylediler ama gitmedim . Birkaç gündür rahat uyuyabiliyorum ama ilaç tedavisi görmek iyi gelicektir . Daaha önce psikoloğum vardı , mutluluk hapı vermişti 1 yıla aşkın sürede kullandım ama sadece beni sakinleştirdi . Hayatımda hiçbir değişiklilk olmadı . O kadar bunaldımki , artık ailemden uzakta yaşamak istiyorum . Mutlu olmak . Bana yardım edin Meltem Abla ..

Kalp çarpıntını ihmal etme , en kısa zamanda doktora git. Gece yastıgına basını koydugun anda hiçbirşeyi düşünme.O zaman uyuyabilirsin .bende de uyuma sorunu vardı 2 saat yatakta dönerdim.aklıma bugün yaptıgım yarın yapacagımm oydu buydu suydu derken düsün düsün kafam takılırdı birine. ya da yatakta ne bilim rahatsız olurdum bişeylerden . uyuyamazdım .bu sorunumu cözdüm.hiçbirşeyi kafana takma sorunların herneyse elbet bir gün cözülür. kimsenin sorunu yok değil.herkesin kendıne göre sorunları var.ailenden uzak yasamak isteme , kimse ailenden iyi olamaz.. ailenden baska kimseye güven olmaz.. inşallah sorunların neyse en kısa zamanda cözülür ve aradıgın mutluluga ulasırsın canım a.s. a.sa.s

Başınız sağolsun.
ERgenlik dönemi yaşamın en zor dönemlerinden birisi. Büyümek kolay değildir.
Bu dönemde ailenizle anlaşamamanız da son derece normal.
Acilden doğru söylemişler. Ergenlerle çalışan bir psikiyatra başvurmanız doğru olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…