Zaman geçiyor ama sorunlar hiç bitmiyor.... Birden çok derdim var.... Geçen bayram eşimin ailesiyle daha doğrusu erkek kardeşi yüzünden sorun yaşadık. Öncesinde yapılan kırılan her şeyi unutup ailesine bayrama gittik ramazanda. iyi karşıladılar. Sevmediğim kardeşi ve eşi ile de görüştük...Hatta ilk defa bir arada oturup konuştuk. Hani bir his vardır. hissedersiniz karşınızdaki insanın davranışlarından fesat olduğunu...Eltimi daha tanışmadan hiç sevmedim. Ama yine de kendime kızdım böyle düşündüğüm için.. İyi düşünmek gerektiğini düşündüm. Bu yüzden bayramdan sonra da aradım halini hatrını sordum...
Velhasıl beş gün önce aramıştım onu. onu aradığımın ertesi günü de eşimle aram limoniydi. Eşim kardeşiyle konuşurken sormuş aralarında bir şey mi var, senin eşin benim eşime bir şey mi dedi diye... Moralim bozuk olduğundan...
Ben her şeyden habersiz mutfakta otururken elti aradı.. Hem de ne arayış. Telefonu açtığım gibi bir bağırma...Ben eşime nasıl olurda konuşmamızı anlatırmışım. Anlatmadım desem de ne nafile ...bağırdı çağırdı...O anki sinirden galiba kendimi ifade edecek hiçbir şey söyleyemedim ...Kilitlendim sanki...Bir de üstüne demesin mi..Ben kocanla aranı bozarım diye...telefonu kapattım...ve numarayı sildim sonra da neden kendimi ifade edemediğim için kendime kızdım...Kendime çok kızıyorum çok sinirlendiğim zaman kilitlenip kalıyorum...Aklıma sonradan geliyor sunu söyleseydim onu söyleseydim diye.
eltinin numarasını sildiğim için esine bir mesaj yazıp '' Beni bir daha uslüpsuzca rahatsız edilmek istemediğimi'' yazdım ... Ama o elti olacak insana söyleyemedim ya içim soğumadı. Acaba eşi demiş midir?
Eşimi seviyorum...daha 8,5 aylık evliyiz. Severek evlendik...Ama evlendi evleneli çıkan kavgalarımızın yüzde doksanı elti yüzünden... Eşimin kardeşi çok kötü birisi değil ama eşinden etkileniyor..
Şimdi bu saatten sonra bu kadar çirkef bir insandan nasıl uzak durulur nasıl baş edilir diye onu düşünüyorum... Daha doğrusu kurup çözüyorum moral olarak çöktüm..Allahtan farklı şehirlerdeyiz ama bunun bayramı seyranı....Çok zor....İnsan bu kadar çirkef bir insanın yüzünü görmek ister mi...Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın... Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım..
Zaman geçiyor ama sorunlar hiç bitmiyor.... Birden çok derdim var.... Geçen bayram eşimin ailesiyle daha doğrusu erkek kardeşi yüzünden sorun yaşadık. Öncesinde yapılan kırılan her şeyi unutup ailesine bayrama gittik ramazanda. iyi karşıladılar. Sevmediğim kardeşi ve eşi ile de görüştük...Hatta ilk defa bir arada oturup konuştuk. Hani bir his vardır. hissedersiniz karşınızdaki insanın davranışlarından fesat olduğunu...Eltimi daha tanışmadan hiç sevmedim. Ama yine de kendime kızdım böyle düşündüğüm için.. İyi düşünmek gerektiğini düşündüm. Bu yüzden bayramdan sonra da aradım halini hatrını sordum...
Velhasıl beş gün önce aramıştım onu. onu aradığımın ertesi günü de eşimle aram limoniydi. Eşim kardeşiyle konuşurken sormuş aralarında bir şey mi var, senin eşin benim eşime bir şey mi dedi diye... Moralim bozuk olduğundan...
Ben her şeyden habersiz mutfakta otururken elti aradı.. Hem de ne arayış. Telefonu açtığım gibi bir bağırma...Ben eşime nasıl olurda konuşmamızı anlatırmışım. Anlatmadım desem de ne nafile ...bağırdı çağırdı...O anki sinirden galiba kendimi ifade edecek hiçbir şey söyleyemedim ...Kilitlendim sanki...Bir de üstüne demesin mi..Ben kocanla aranı bozarım diye...telefonu kapattım...ve numarayı sildim sonra da neden kendimi ifade edemediğim için kendime kızdım...Kendime çok kızıyorum çok sinirlendiğim zaman kilitlenip kalıyorum...Aklıma sonradan geliyor sunu söyleseydim onu söyleseydim diye.
eltinin numarasını sildiğim için esine bir mesaj yazıp '' Beni bir daha uslüpsuzca rahatsız edilmek istemediğimi'' yazdım ... Ama o elti olacak insana söyleyemedim ya içim soğumadı. Acaba eşi demiş midir?
Eşimi seviyorum...daha 8,5 aylık evliyiz. Severek evlendik...Ama evlendi evleneli çıkan kavgalarımızın yüzde doksanı elti yüzünden... Eşimin kardeşi çok kötü birisi değil ama eşinden etkileniyor..
Şimdi bu saatten sonra bu kadar çirkef bir insandan nasıl uzak durulur nasıl baş edilir diye onu düşünüyorum... Daha doğrusu kurup çözüyorum moral olarak çöktüm..Allahtan farklı şehirlerdeyiz ama bunun bayramı seyranı....Çok zor....İnsan bu kadar çirkef bir insanın yüzünü görmek ister mi...Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın... Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım..
inanki okurken kendimi gördüm resmen aynıı benimkinden bahsediyosun sanki benimkide kıskancı çirkefin teki ama o kadar da yağcı iki yüzlü ki bende sessiz olduğumdan hep suçlu ben olurdum ama artık öle değil o bi laf soktum mu veya bişe söledim mi ben 10 tane sölüyorum valla sölemessem içim içimi yiyo. eşine o aranızı bozarım lafını dediğini söle öncelikle eşinde numarası vardır al numarayı ara hatta özelden falan ara bütün sölemek istediklerini söle bi daha da açma tlfnunu bayramda seyranda da evine gitme senden özür dileyene kadar karşılaştığınız yerlerde de bi mrb dışında hiç muhattap olma bişe diyen olursa da o sana dediği lafı söle o laf neymiş öle o kimmiş ki o lafı edebiliyo
üç gün oldu konuşalı şimdi tekrar arasam hem numarasını sildim hem de takıntılı gibi olmaz mıyım...Numarası eşimde de yok...Eşim hiç arayıp konuyu tekrar açma dedi...Sinir olursun tekrar sen sinir olursan ben de ona sinir olurum dedi....kavgadan sonra iki mesaj attım ama ikisi de eşine attım kendisinin numarası olmadığından...eşi kendisine söylemiş midir? İnsan sinirlenince neden kendini ifade edemez.Çok kızıyorum kendime...Kız ağzıma etti bir laf edemedim sinirden tutuldum kaldım...hem de suçsuz yere... eşim bulaşma bir şey deme artık bu saatten sonra diyo ama ben bana bağırmasını ve tehditleri aklıma geldikçe hazmedemiyorummmm
offfffff
bu eltiler neden böyle anlamak çok zor atalarımız boşuna dememişler eş gemisi yürümüş de elti gemisi yürümemiş diye ama bence senin ki biraz fazla olmuş kendini ezdirme derim ne hakkı var sana tlf açıp bağırmaya...
Sorma gitsin...Gerçek olan bir şey var kii çok zor böyle insanlarla akrabalığın olması...eşimle çok severek evlendik ama bu kardeşi ve eşinden dolayı olan kavgalar yıprattı ilişkimizi...Her şeyden öte ben çok yoruldum...Bazen bekarlık hayatımı çok özlüyorum..Evet sırtına yaslanacağım bir omuz yoktu ama dingin bir hayatım vardı... Şu anda eşimle ayrılsam ya da aram kötü olsa kimin mutlu olacağı kesin... Ama böyle çirkef insanlara nasıl laf söylenir bir türlü beceremiyorum.... Çünkü bana laf söyleyip kayınbaba ve kayınananın yanında melek kesiliyo....Sanki iki farklı kişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?