Sorun

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yumim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Brezilya fönü yaptıran var mı, tavsiye eder misiniz

Brezilya fönü yaptıran var mı, tavsiye eder misiniz
Keratin uygulaması yaptım ben evde kuaför saçıma 1200 TL istedi ben 30 TL ile kendi işimi kendim yaptım

keratin bakımı diye bir konu var sevgili KilicBaligi nin
O topicde bir arkadaştan tek kullanımlık keratin aldım
İstersen keratini sen alıp 1 litre mesela ... 10 a bölüp isteyene satabilirsiniz 1 er kullanımlık olmuş oluyor böylelikle maliyet coook ucuz oluyor
İstersen o konuda sor elinde olan varsa alabilirsin

Ben çok memnun kaldım kalcama kadar uzun ve gür saçlarım var oldukça dalgalı ...
Önce arındırıcı şampuan ile saci arındırıp hafif nemli kalacak şekilde kurutup sonra keratin surup (eldiven maske ve temiz açık havada balkon gibi ) sürdükten sonra fonlemek iyice kurutup duzlestirmek gerekiyor 3 gün bekledim durulama dan

3 gün sonra sulfatsiz şampuanla yıkadım ve sonrasinda da ...
Çabuk kuruyan ipek gibi Işıl Işıl ve fönlü saça göz kirptim

Bana 7 ay dayandı senede 1/2 kez tekrarlamak yetiyor çok çok memnun kaldım

Herkes yapabilir mi?

Ben bu konularda beceriksizim de o yönden
evde hıc sacına maske yapmıyormusun boyamıyormusun ?

sacını yıkıyorsun tamamen kurutmadan hafıf nemlı kalacak sekılde fonle kurutup keratını suruyorsun
surdukten sonra yıne fonle kurutup duzlestırıcıyle duzlestırıyorsun
3 gun yıkanmıyorsun
3. gun sulfatsız sampuanla yıkanıp kurutup sahane saclara gulumsuyorsun hepsı bu :)

yalnız keratın cok goz yakan nefes kesen bırsey bu yuzden balkon gıbı veya tum kapı pencere acık vantılator karsısında maske ve eldıvenle yapıyoruz bu ısı cunku surdugunde gozlerın yanıyor

ben tek basıma kalcamdakı saclarıma yaptıysam sen haylı haylı yaparsın bence zor bırsey yok... ınan kuafore verdıgın paraya yazık 1200 tl ıstedı benden ya...

Çok teşekkür ederimm yaa, ben de yapsam süper olur. Sırf bunun için para biriktirecektim kuaför için. Kendim yapsam iyi olacak

Arındırıcı şampuan ve sulfatsiz şampuanı nerden alırız peki

Arındırıcı şampuan ve sulfatsiz şampuanı nerden alırız peki
arındırıcı sampuanı da sulfatsız sampuanı da sachane.com dan aldım
arındırıcı sampuan 10 tl gıbı bırsey 2 kullanımlık keratın oncesı onla yıkıyorsun kımyasallardan arındırmak ıcın

sulfatsız sampuanda cesıtlı markalardan kullandım sımdı gratıs de satılan nude , organıx olanları kullanıyorum bunlarda guzel
25 tl den baslıyor sulfatsız sampuan
sac dıplerıne uyguluyorsun sac ucuna sampuan kullanmana gerek kalmıyor haftada 4 kere yıkanırım sampuan ortalama 3 ay gıdıyor sacıma oyle dıyeyım

sulfatsız sampuan alıcam dedın mı senı sulfatsızların yanına goturuyorlar :)

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.
Keratini siz nerden aldınız?
Bir de yaptıktan sonra saçınızı nasıl kullandınız, sürekli düz ve bakımlı kaldı mı

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.
Keratini siz nerden aldınız?
Bir de yaptıktan sonra saçınızı nasıl kullandınız, sürekli düz ve bakımlı kaldı mı
Bahsettiğim kilicbaliginin konusundan aldım o konuyu okursaniz ve yazarsanız elinde olan paylaşır

Evet sürekli düz ve bakımlı kaldı ben genelde ya at kuyruğu yaparım ya da dümdüz açık bırakırım

Yıkanınca kurutup cikiyordum di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…