• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun olur mu sizce?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Perşembe günü devlet hastahanesinde genital siğillerimi yakacaklar.Fiş alıcam o gün randevu verdiler.Kız kardesımde de aynısından çıkmıstı.Bugün cildiyeye gitti.Doktor sprey sıkmış.Acımadı dedi.Benim içinde doktor gelsin takıbıni yapalım demiş.Ben yarın gitsem persembe gitmesem sorun olur mu sizce?

Kızkardeşinle iç çamaşırlarınızı aynı anda makineye atmayın, en yüksek derecede yıkayın ve ağ kısımlarını ütüleyin.

Çamaşır makinesinin deterjan kısmınada çamaşır suyu döküp, boş çalıştırın arada bir.
Tesekkurler yapıcam hepsını

Bende ağustos ayında yaktırdım genel anestezi ile yaptılar ama 15 dakika uyudum sadece bu endoskopi de falan verilen kısa süreli az anestezi ile yapıyorlar zaten 2 saat yatırıp aynı gün taburcu oluyorsunuz bunların haricinde genital bölge temizleyici vs kullanmayın sadece gvyna kullanın eczaneler de var sabunla dahi yıkamayın kardeşinizde de olduğunu söylediniz ama bu siğiller sadece cinsel yolla bulaşan hastalıklardır doktor bana başka türlü asla bulaşmaz demişti siz yine de temkinli davranın arkadaşlar söylemiş sanırım çamaşırları aynı yıkamayın renkli iç çamaşırı kullanma demişti doktorum bana hepsi beyaz olsun ve yumuşatıcı kullanma demişti kullanmıyorum beyazlarda.

Bende ağustos ayında yaktırdım genel anestezi ile yaptılar ama 15 dakika uyudum sadece bu endoskopi de falan verilen kısa süreli az anestezi ile yapıyorlar zaten 2 saat yatırıp aynı gün taburcu oluyorsunuz bunların haricinde genital bölge temizleyici vs kullanmayın sadece gvyna kullanın eczaneler de var sabunla dahi yıkamayın kardeşinizde de olduğunu söylediniz ama bu siğiller sadece cinsel yolla bulaşan hastalıklardır doktor bana başka türlü asla bulaşmaz demişti siz yine de temkinli davranın arkadaşlar söylemiş sanırım çamaşırları aynı yıkamayın renkli iç çamaşırı kullanma demişti doktorum bana hepsi beyaz olsun ve yumuşatıcı kullanma demişti kullanmıyorum beyazlarda.
Ben yarın dondurayım dıyorum.Doktor bakacak artık ona göre ya yaktırıcam ya dondurucam

Back
X