Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben benimde hic bir sorun yokken 5 yildir olmuyo ikide asilama oldu oda olumsuz oldumerhaba testlerimizde bir sorun olmadğı halde gebelik oluşmuyor 1 kürtaj geçirdim bidaha hamile kalamıyorum aynı durumda olan varmı acaba
aynı durumdayız illa bi sebep var ama ne hacamat yaptırdım meryem suresi okudum bir yerde eksik bişi yapıyoruz ama neBende sizdenimm hiç olmadı 3 senelik evliyim 2 senedir deniyoruz hiç tutmadı..
Kuzenim bir çocuk sonrası 6 yıl ara verdi şuan istedikleri halde olmuyor tıbbi olarak bı sorunda çıkmadı doktor o an stres yapıp çocuk olsun diye düşünürseniz bu da olumsuz etkileyebilir demişmerhaba testlerimizde bir sorun olmadğı halde gebelik oluşmuyor 1 kürtaj geçirdim bidaha hamile kalamıyorum aynı durumda olan varmı acaba
Yani herkes aynısını söylüyor bazı zamanlarda düşünmüyoruz ama çoğu zamanda imkansız çevredekiler suratına çarpıo neden yapmıyosunuz flanlar ee senin odak noktan o oluyor ister istemez bebek arabaları vs yolda dikkatini çekio imkansız yani düşünmemekKuzenim bir çocuk sonrası 6 yıl ara verdi şuan istedikleri halde olmuyor tıbbi olarak bı sorunda çıkmadı doktor o an stres yapıp çocuk olsun diye düşünürseniz bu da olumsuz etkileyebilir demiş
Tabi canım o baskıdan dolayı psikolojik olarak gerilirsiniz kuzenimde aynı şekil bide ona boşuna kadar ara verdin ikinciyi yap ne bekliyorsun yaşın geçiyor diyorlar. Sürekli kafanızı meşgul ettiği için Algida seçicilik oluyordur bebeklerle alakalı her şey dikkatinizi çekerYani herkes aynısını söylüyor bazı zamanlarda düşünmüyoruz ama çoğu zamanda imkansız çevredekiler suratına çarpıo neden yapmıyosunuz flanlar ee senin odak noktan o oluyor ister istemez bebek arabaları vs yolda dikkatini çekio imkansız yani düşünmemek
yok cnm yasim kucuk hem tupbebek icin 3. asilamayi bn istemedim3. aşılama yaptırmadınızmı peki tüp bebek düşünmüyormusunuz
yaşın küçükse bekle tabiki elde değil ama hayatın tadını çıkarmaya bak inan yaşım küçük olsa benim kafa yapım o gezelim hayatı yaşayalım ama yaş geçiyor malesef 33 oldumyok cnm yasim kucuk hem tupbebek icin 3. asilamayi bn istemedim
yaa oylemi bn 23 yasindayim hicmi gebelik olmadi seninyaşın küçükse bekle tabiki elde değil ama hayatın tadını çıkarmaya bak inan yaşım küçük olsa benim kafa yapım o gezelim hayatı yaşayalım ama yaş geçiyor malesef 33 oldum
aynen cnm ama bu ayda kendi basima klomen kullandim once doktor tavsiyesiyle kullandim biliyom diye bu ayda kendi basima kullamdim nolur bilmem ama ben 5 yillik evliyim bi bebegimin olmasini cok istiyombir kez oldu boş gebelik ve kürtaj oldum bidaha olmuyor ya çok küçüksün akışına bırak bence
Allahım nasip etsin isteyen herkese haklısın ama önündeki süreç uzunn öyle düşün kendini rahatlataynen cnm ama bu ayda kendi basima klomen kullandim once doktor tavsiyesiyle kullandim biliyom diye bu ayda kendi basima kullamdim nolur bilmem ama ben 5 yillik evliyim bi bebegimin olmasini cok istiyom
oyle bklm nolcak cnm Allah tez zamanda sanada nasip etsinAllahım nasip etsin isteyen herkese haklısın ama önündeki süreç uzunn öyle düşün kendini rahatlat
bol bol niyet ederek farkli yerlere az cok demeden sadaka verinaynı durumdayız illa bi sebep var ama ne hacamat yaptırdım meryem suresi okudum bir yerde eksik bişi yapıyoruz ama ne