• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun olabilir mi :(

catterflym

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.303
333
Merhaba Arkadaslar
Ikı yıl bitti evliyiz.Hiç doktora gitmedik.Cocukta ciddi ciddi düşünmedik.Ama 6 aydır falan zaman zaman korunmuyoruz.Hamıle kalmadım.Bu normal mi sizce? Bir sorunun habercisi olabilir mi? Ben akısına bıraktım korunmuyoruz falan ama ılerdede olmaz mı dıye dusunmeye basladım.Yardımcı olun sizce bir doktora gorunmelımıyız yoksa bu normal bir sürec mi?

Merhaba Arkadaslar
Ikı yıl bitti evliyiz.Hiç doktora gitmedik.Cocukta ciddi ciddi düşünmedik.Ama 6 aydır falan zaman zaman korunmuyoruz.Hamıle kalmadım.Bu normal mi sizce? Bir sorunun habercisi olabilir mi? Ben akısına bıraktım korunmuyoruz falan ama ılerdede olmaz mı dıye dusunmeye basladım.Yardımcı olun sizce bir doktora gorunmelımıyız yoksa bu normal bir sürec mi?
eğer hap kullandıysan normal bir süreç oluyor ama kullanmadıysan normal süreç değil doktora git bence ben 2 seneye yakın hap kullandım şuan olmuyor bir sene oldu bırakalı doktora gideceğim yarın tekrar test falan yapıyorlar sen yinede tedbiri elden bırakma.bende hemen bıraktım çocuk düşünmeye başladım.daha önce önlememimi almadım.şimdi bekliyorum :25:

cnm bu süre zarfı içinde çocuk düşünmemişsin zaten eğer düşünüp de olmasaydı bi sorun olabilirdi ama daha yeni yeni düşünüyosun sanırım çocuk

Merhaba Arkadaslar

merhaba canım öncelikle zaman zaman korunmuyoruz diyosun bu dokorlar için bir erteleme sebidir. yani bir sorun olduğunu düşünmezler ve bekletirler... tüp bebekle hamile kalan birisi olarak tavsiyem tamamen korunmayı bırakıp en fazla 5-6 ay beklemeniz ve olmuyorsa hemen ayrıntılı muayene olmanız. çünkü ben 2 yıl boşuna oyalandım ve yeni hamile kalabildim. yine de bir doktora gidin ve muayene olun derim... :3:

Back