Sorun olabilir diyebilir miyiz ?

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Kizlar merhaba. Iki aydir bebis deniyorum henuz olmadi. Ucuncu reglim geliyo. Bi snraki donem icin sorum olacak.

Reglim duzenli. Yumurtlama gunum de duzenli yumurtlamadki o akintiyi gorebiliyirum. Genelde ogleden snra oluyor. Iki aydir yumurtlamadan 4 5 gun onceden gun asiri denedim olmadi. Bu ay da yumurtlama gunu sabah denesem diyorum sansim artar mi ? Diyelim tutmadi endiselenmelimiyim sizce tam gununu bulup uyguliyorum ama olmazsa sorun olabilir diyebilir miyiz ??

Canım ne kadar zamandır evlisin drlar 1 seneye kadar normal 1 senden sonra olmuyorsa sorun var demektir diyorlar bence endişelenmene gerek yok inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

Biz herşeyi tastamam tatbik ederek oraya onu yerleştiremeyiz ki canım. Bu işin birde kader boyutu var sen heryöntemi dene düzenliymiş günlerini de biliyorsun gerisini mevlâya bırak olacaksa vakti zamanı belli.

Canım ne kadar zamandır evlisin drlar 1 seneye kadar normal 1 senden sonra olmuyorsa sorun var demektir diyorlar bence endişelenmene gerek yok inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
3. Yila giricem ama daha once hic denememistim. Iki aydir deniyorum

3. Yila giricem ama daha once hic denememistim. Iki aydir deniyorum
3 yılda olsa 2 aydır deniyormuşsun doktora da gitsen muhtemel bakmazlar ve bir kaç ay daha denemeni söylerler. Daha çok erken daha önce korunmuşsun bir kaç ay daha dene derim. Bir de sabah spermler daha kaliteli oluyormuş deneyebilirsin :)

Bebek isi hesap kitaptan ziyade nasip isi .Bir sorun olduğunu dusunmek icin biraz erken .Dr lar bile 1 sene sure veriyor ki hemen herkes bir iki denemede pat hamile kalamiyor .Kalanlari düşünüp stres olma onlar istisna .Ve herkesin bünyesi farkli .Allah sana da annelik duygusunu yasatir insallah .

maydanooz merhaba..
Doktorlar 35 yaş üstü için 6 ay, 35 yaş altı için 1 yıl deneyin der.
Hâlâ bu süre zarfında bebeginiz olmuyorsa ilk etapta rutin testlerinizi isyerler (sperm, rahim filmi, hormon testleri gibi)
Hala olmuyorsa bir adım daha ileri gidip yumurya takibi yaparlar.
O da olmazsa aşılama ve sonrasında tup bebek..

Sizin endise edeceğiniz bir durum yok bence. Ovulasyon testi yapıp ilişki gunlerinizi ona göre ayarlayabilirsiniz.
Endişe etmeyin. Çok endişe ediyorsaniz bor doktora danışıp rutin testlerinizi yaptırabilirsiniz. En azından iciniz rahat eder..

Cnm takıntı yapma bunu takarsan hic olmaz.ben uygulama indrmistim telefonuma orada yumusrtlama gunun herseyin yazar reglini isaretlersn iliskiye girdgn günleri falan da kaydedersn istersen.bn oyle yapmistm kizm smdi 1aylık

Yumurtlama takibi şu bu takibi hepsi sadece bir aracı :) kimi kaza ya kurban gidiyor kimi de ayarlıyor olmuyır nasip işi kader İnan ki dua et sebebleride yerine getirin sonrası nasip . Ama asla ümitsizliğe düşme sakin ve trelaks Umarım en hayırlı zamanda Haberini alrız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…