- Konu Sahibi kardelen2780
-
Ayrıca aldığınız ceza düşüncelerinizden dolayı değil polemikten dolayıdır.Sayfa yönetiminin benimle sorunu nedir acaba?! Millet çıkıp bilip bilmeden Ak partilileri suçlayacak ve genelleme yaparak Ak troller diyecek daha sonra Osmanlıya ve Osmanlı sevdalılarına hakarete varan sözler sarf edecek bende Osmanlı hayranı olarak geçmişine sahip çıkan bir Ak partili sevdalısı olarak bir kaç kırıcı olmayan cümle sarf ettim diye 3 gün ceza alacağımPeki soruyorum size '' Nerede sizin düşünce Özgürlüğünüz! Nerede İnsan Hakkına olan Saygınız?!'' Acaba?! Bu ülkede özgürlük yok diyorlar acaba sayfa yönetimine bu ülkenin yönetimini verseler özgür olan konuşmalarından dolayı ceza almayan kaç insan olurdu? merak ediyorum...
Şimdi bana bir üyeyle polemiğe girmişsiniz diyebilirsiniz millet ne polemiklere giriyor ama benim sadece ve sadece 2 cevap yazmam polemikten sayılıp 3 gün ceza alma sebebi oluyorsa ben bunun altında art niyet ararım kusura bakmayın!!!....
Son Olarak da biz burada milletin şahsımıza ve değerlerimize hakaret ettiğini görüp sus pus oturup cevap vermeyeceksek nerede kaldı bizim ''İnsan Hakkımızı ''?!..
(Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım )
Millet sayfalar dolusu polemik yaparken benim sadece ve sadece 2 cevap yazmam mı sorun oluyor hanımefendi?!Ayrıca aldığınız ceza düşüncelerinizden dolayı değil polemikten dolayıdır.
Canımsın bu benim ki dert sıkıntı olmuyor mu?Burası Bdv. Siyasi konu yasak burada.
Sizinki erken fark edilmiş bazen sitede yöneticiler olmuyor o zaman uzuyor polemikler.Millet sayfalar dolusu polemik yaparken benim sadece ve sadece 2 cevap yazmam mı sorun oluyor hanımefendi?!
Sana neden banlandığın zaten mesajla iletiliyor neresini anlamadın? Ayrıca canın değilim.Canımsın bu benim ki dert sıkıntı olmuyor mu?neden sadece 2 cevap yazdıgım için banlandım onu merak ediyorum
Din ve siyaset konularında çok tartışma çıktığı için polemikler alıp başını gittiği için bu konular yasak. Derdiniz bu olsa bile.Canımsın bu benim ki dert sıkıntı olmuyor mu?neden sadece 2 cevap yazdıgım için banlandım onu merak ediyorum
Demek ki sorun olmusMillet sayfalar dolusu polemik yaparken benim sadece ve sadece 2 cevap yazmam mı sorun oluyor hanımefendi?!
Sayfa yönetiminin benimle sorunu nedir acaba?! Millet çıkıp bilip bilmeden Ak partilileri suçlayacak ve genelleme yaparak Ak troller diyecek daha sonra Osmanlıya ve Osmanlı sevdalılarına hakarete varan sözler sarf edecek bende Osmanlı hayranı olarak geçmişine sahip çıkan bir Ak partili sevdalısı olarak bir kaç kırıcı olmayan cümle sarf ettim diye 3 gün ceza alacağımPeki soruyorum size '' Nerede sizin düşünce Özgürlüğünüz! Nerede İnsan Hakkına olan Saygınız?!'' Acaba?! Bu ülkede özgürlük yok diyorlar acaba sayfa yönetimine bu ülkenin yönetimini verseler özgür olan konuşmalarından dolayı ceza almayan kaç insan olurdu? merak ediyorum...
Şimdi bana bir üyeyle polemiğe girmişsiniz diyebilirsiniz millet ne polemiklere giriyor ama benim sadece ve sadece 2 cevap yazmam polemikten sayılıp 3 gün ceza alma sebebi oluyorsa ben bunun altında art niyet ararım kusura bakmayın!!!....
Son Olarak da biz burada milletin şahsımıza ve değerlerimize hakaret ettiğini görüp sus pus oturup cevap vermeyeceksek nerede kaldı bizim ''İnsan Hakkımızı ''?!..
(Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım )
Öyle oluyor zaten mesela ben geyikten kaç kere ban yedim hep hangi mesajımdan dolayı gittiğimi gördümDemek ki sorun olmus
Aslinda su su su mesajlarinizdan dolayi yasaklandiniz dese yonetim daha aciklayici olabilir belki oneri olarak goturebilirsiniz konu acmak yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?