Doktor vitaminlerle ilgili bir şey söylememişti. Sadece demir eksikliği dedi. Tekrar mı gitsem acaba moralimi bozuyor bu durum.Benim bildiğim kadarıyla kaş ve saç dökülmesi b vitamini eksikliğinden oluyor..Ayrıca sağlıksız beslenme de büyük etken..
Sarımsak sürmeye başladım aslında ama yine dökülüyor. Düzenli kullanımda mı fark ediyor? Kaşlarım da ince ve dağınık değil bu arada aldırmıyorum. Bir kere aldırdım pişman oldum. Sadece ortasını kendim alıyorum.Cildiye derim.
B vitamini & demir onemli, bir de sarimsak surmeye ne dersin ?
Bir de hatırladığım hint yağı vardı,benim de bi zamanlar kirpiklerim dökülüyordu ve bi rimel şişesine hint yağı koyup sabah akşam sürmüştüm 15 gün boyunca ve çok da etkili olmuştu.Deneyebilirsin istersen..Bir de sanırım kayısı yağıydı kaş için sürülen..Forumda pek çok güzel bilgi var,araştır istersen canım,işe yarayacağına inanıyorum :)Sarımsak sürmeye başladım aslında ama yine dökülüyor. Düzenli kullanımda mı fark ediyor? Kaşlarım da ince ve dağınık değil bu arada aldırmıyorum. Bir kere aldırdım pişman oldum. Sadece ortasını kendim alıyorum.
Cildim yağlı aslında alnımda sivilcenmeler oluyor. Ama ısırgan otu yağı iyi geliyor dediler zeytin yağı yerine onu deneyeyim.Kuruluktan olabilir nemlendirmeyi deneseniz bir pamuga biraz zeytinyagi ile
Ailede egzema var aslında ondan da şüpheleniyorum. Kiminin elinde,,kiminin saç diplerinde ortaya çıktı. En iyisi cildiye teşekkür ederim. Umarım kötü bir şey yoktur.Cildiye doktoruna yeniden gitmeniz iyi olur. Benimde kaş diplerim beyaz beyaz oluyodu yağlı egzama var dedi bide bende b12 düsük cıktı saç dökülmemde vardı.
Umarım benimkiler de geçer en kısa zamanda gideceğim.merhaba, aynı sorun kardeşimde de var kaşların cildindeki kuruluk (ki cildi yağlı olmasına rağmen) dökülme yapıyor 2 çeşit kremi var cildiyeden doktordan aldı. Yani kısaca doktora gidin krem verecek büyük ihtimalle onlar geçiriyor :)
Yoksa dökülme artar üzülürsünüz açıkçası..
Çözüm bulabildiniz mi acaba? Geçti mi? Salı günü cildiyeye gideceğim ben. Umarım durur yaa yoksa kaşsız kalacağım. Dökülenler yerine geliyor mu acaba.Cildiye doktoruna yeniden gitmeniz iyi olur. Benimde kaş diplerim beyaz beyaz oluyodu yağlı egzama var dedi bide bende b12 düsük cıktı saç dökülmemde vardı.
Kremden sonra dökülenler yerine geliyor mu acaba? Kaşlarım seyreldi gibime geliyor. Salı günü cildiyeye gideceğim bakalım ne diyecek.merhaba, aynı sorun kardeşimde de var kaşların cildindeki kuruluk (ki cildi yağlı olmasına rağmen) dökülme yapıyor 2 çeşit kremi var cildiyeden doktordan aldı. Yani kısaca doktora gidin krem verecek büyük ihtimalle onlar geçiriyor :)
Yoksa dökülme artar üzülürsünüz açıkçası..
cilt uzmanı bakar...cildiyeye görünKızlar kaş diplerimde pul pul beyazlanmalar var ve kaşlarım dökülüyor. Kaş niçin dökülür ki? Hangi branş bakar buna doktora gitsem? Saçlarım da dökülüyor aslında onun için doktora gittim demir eksikliği dedi ilaç verdi. Ama kaş dökülmesi ile ilk defa karşılaşıyorum. Sinir oluyorum ellerim sürekli kaşlarıma gidiyor.
evet onun da kaşı seyreldi işte daha kötü olmasın diye önlem almış olduKremden sonra dökülenler yerine geliyor mu acaba? Kaşlarım seyreldi gibime geliyor. Salı günü cildiyeye gideceğim bakalım ne diyecek.
Evet bana doktor momecon losyon verdi her oluşmasında kullanıyorum geçiyor.Çözüm bulabildiniz mi acaba? Geçti mi? Salı günü cildiyeye gideceğim ben. Umarım durur yaa yoksa kaşsız kalacağım. Dökülenler yerine geliyor mu acaba.