- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Maydanoz suyu.. Bunu denicem. Adetlerim düzenli ve sancım adet olduğum gün dışında yok. İnşallah güzel şeyler olur..
Çok teşekkür ederim canım tavsiyelerini dikkate alacağım :)Öyle tüplerini tıkayacak kadar iltihibın olsa sancıdan duramazdın hiç.. yinede dikkat et yatarken sıcak su torbası koy karnına, gündüzleri pandif falan giy, bol bol sıcak süt iç yatmadan. Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsn cnm benmde alıntılarm çok oluyordu düzenli soğan kürü uyguladım akintim şuan hiç yok ben faydasını gördüm tavsiye edermKendimi bildim bileli akıntım var benim kokusuz, kaşıntısız ama iç çamaşırıma deyince hafif sarımtırak renkte olan. Bekarken hiç bu yüzden doktora gitmedim annem de bu durumun normal olduğunu söylemişti hep. Evlendim ve halen devam ediyor bu akıntılarım. Kaç kere doktora gittiysem rahim iltihaplı deyip gönderdiler. Bebek çalışmalarımız henüz 1 sene doldurmadığı için de rahim filmi çekmedi doktorum. Ama artık durup durup aklıma iltihap yüzünden tüplerimin tıkanıp hamile kalmamı engellediğini düşünüyorum. Önümüzdeki ay başka bi doktora gidip rahim filmi çektircem ama inanılmaz tedirginim. İçimi dökmek istedim biraz. Benim gibi iltihaptan kurtulamayanlar varsa buyrun dertleşelim..
Onu da denedim sonuç değişmedi gerçi ben 8 gün uygulayabildim onu mideme çok zarar verdiği için ama bilmiyorum. Olmadı Bi kaç ay sonra yine başlarımGeçmiş olsn cnm benmde alıntılarm çok oluyordu düzenli soğan kürü uyguladım akintim şuan hiç yok ben faydasını gördüm tavsiye ederm
Hmm midene zarar veriyorsa zorlama cnm benimde akintim gecti ama yanma oluyor okadr fitil ilaç krem kullandim hala geçmedi napcm bilmiyormOnu da denedim sonuç değişmedi gerçi ben 8 gün uygulayabildim onu mideme çok zarar verdiği için ama bilmiyorum. Olmadı Bi kaç ay sonra yine başlarım
Yanma derken ilişki sırasında miHmm midene zarar veriyorsa zorlama cnm benimde akintim gecti ama yanma oluyor okadr fitil ilaç krem kullandim hala geçmedi napcm bilmiyorm
Yok canm norml de durup dururken yada tuvaletimi yaptıktan snra vajina içinden gelen bi yanma oluyor rahatsız edici şekildeYanma derken ilişki sırasında mi
Hmmm inşallah geçer tatlım iç çamaşırlarını ütüle de giy. Benim de ilişki sırasında ağrı oluyorYok canm norml de durup dururken yada tuvaletimi yaptıktan snra vajina içinden gelen bi yanma oluyor rahatsız edici şekilde
İnşallah geçer ya haklısın utuluyodum bi ara bıraktım snra zor geldi diyeHmmm inşallah geçer tatlım iç çamaşırlarını ütüle de giy. Benim de ilişki sırasında ağrı oluyor
Kistim yok çok şükür canımİnşallah geçer ya haklısın utuluyodum bi ara bıraktım snra zor geldi diyehadi ya o bende kist varken oluyodu çok
Çok şükür cnm ben amelyt oldm kist tekrarladı ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam hakkımiz da hayrlisi olsunKistim yok çok şükür canım
Hayırlısı canım hayırlı zamanda inşallahÇok şükür cnm ben amelyt oldm kist tekrarladı ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam hakkımiz da hayrlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?