Sorun bende mi

Yok ya 22 yaşında ne umutsuz vakası daha neler çıkar karşınıza.

güzellik ayrı sıcakkanlı olmak ayrı kimi kadın vardır güzeldir soğuktur ilgi çekmez
kimisi vardır güzel olmasada şirindir ilgi çeker
tabi bunun ikisi bir arada olanıda var o da bennn

Yok ya 22 yaşında ne umutsuz vakası daha neler çıkar karşınıza.
Bilmiyom ya valla anlamadım. Simdi insan istiyor yani sevmek sevilmek. Etrafta görünce de imreniyor. E benim ne eksigim var gibisinden. Ben anlamıyorum. Su ana kadar olabiliteli bir insan dogru duzgun çıkmadı. Yani hani aradaki bazı şeyler uyuşmadi. Yas gibi. Bilmiyorum ama kafayı biraz taktim sanırım. Konunu da baltaladim ama senin yazında kendimi gördüm

güzellik ayrı sıcakkanlı olmak ayrı kimi kadın vardır güzeldir soğuktur ilgi çekmez
Simdi ayıptır söylemesi bende öyle olduğumu düşünüyorum ama bazen bunlara bağlı değil, yukarda biri daha söylemiş yolların kesişmesi lazim diye..

bişeyi çok isteyince olmuyo ya akışına bırakmak en iyisi . Zaten çoğu ilişki bataklık gibi

Simdi ayıptır söylemesi bende öyle olduğumu düşünüyorum ama bazen bunlara bağlı değil, yukarda biri daha söylemiş yolların kesişmesi lazim diye..
benmkisi espiriydi sadece kısmet meselesi güzel kadınlar ulaşılmaz imajı var sanırım erkeklerde sorun bundan kaynaklanıyr olabilir

Ya sanki doğru insanı kaybettim ve bi daha bulamıycam gibi
Bana da öyle geliyor biliyonmu. Sonsuza dek yalniz kalcam sanki. Ama bak senin açından düşündüm şuan dusuncem saçma geldi. Yani illaki karşına çıkacak birileri
Ama kendi açımdan bakinca hep yalniz kalcam diyorum. Sana da öyle oluyor muhtemelen

Aynen kendimi düşününce olumsuz sizi düşününce olumluyum

sana göre güzel olabilirsin birçoğuna göre güzel değilsindir belki..İnsanların güzellik kavramları değişken olabilir.Herşey güzellik olsaydı adriana lima aldatılıp boşanmazdı herhalde.

sana göre güzel olabilirsin birçoğuna göre güzel değilsindir belki..İnsanların güzellik kavramları değişken olabilir.Herşey güzellik olsaydı adriana lima aldatılıp boşanmazdı herhalde.
Güzellikten değil. Ben de çevrem de bi sorun göremiyorum benimle ilgili . Huy olarak da hep orta yolu bulmaya çalışan bi yapım vardır . Eden yarıyo diye boşuna dememişler

Bir ara ben de öyle düşünüyordum. Neden teklif gelmiyor diye.. Meğerse konuşmaya cesaret edemiyorlarmış. Bazıları da bize bakmaz diye düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…