- 18 Nisan 2015
- 250
- 76
-
- Konu Sahibi Badgirlunicorn
Saolun sizin de Allah gönlünüze göre versinPeki ben yanlış anlamışım öyleyse... Allah gönlünüze göre versin
Yok ya 22 yaşında ne umutsuz vakası daha neler çıkar karşınıza.Yalniz değilsin. Ben de uzunca suredir sorun bende mi diyorum. Bir de eklemek istiyorum benim de aksine sempatik güler yüzlü sevecen olduğumu söylerler. Ama olmuyor. Bir turlu karşıdaki insanla kimya uyuşmuyor. Ve artik umutsuz vakayım.
Not:yas 22.
Bilmiyom ya valla anlamadım. Simdi insan istiyor yani sevmek sevilmek. Etrafta görünce de imreniyor. E benim ne eksigim var gibisinden. Ben anlamıyorum. Su ana kadar olabiliteli bir insan dogru duzgun çıkmadı. Yani hani aradaki bazı şeyler uyuşmadi. Yas gibi. Bilmiyorum ama kafayı biraz taktim sanırım. Konunu da baltaladim ama senin yazında kendimi gördümYok ya 22 yaşında ne umutsuz vakası daha neler çıkar karşınıza.
İyi maşallah ne diyelimgüzellik ayrı sıcakkanlı olmak ayrı kimi kadın vardır güzeldir soğuktur ilgi çekmez
kimisi vardır güzel olmasada şirindir ilgi çeker
tabi bunun ikisi bir arada olanıda var o da bennn
güzellik ayrı sıcakkanlı olmak ayrı kimi kadın vardır güzeldir soğuktur ilgi çekmez
Simdi ayıptır söylemesi bende öyle olduğumu düşünüyorumgüzellik ayrı sıcakkanlı olmak ayrı kimi kadın vardır güzeldir soğuktur ilgi çekmez
işin espirisi bir tarafa hakkınızda hayırlı olan birisi vardır kaderinizde sizi bekleyen mutlakaİyi maşallah ne diyelim
bişeyi çok isteyince olmuyo yaBilmiyom ya valla anlamadım. Simdi insan istiyor yani sevmek sevilmek. Etrafta görünce de imreniyor. E benim ne eksigim var gibisinden. Ben anlamıyorum. Su ana kadar olabiliteli bir insan dogru duzgun çıkmadı. Yani hani aradaki bazı şeyler uyuşmadi. Yas gibi. Bilmiyorum ama kafayı biraz taktim sanırım. Konunu da baltaladim ama senin yazında kendimi gördüm
benmkisi espiriydi sadeceSimdi ayıptır söylemesi bende öyle olduğumu düşünüyorumama bazen bunlara bağlı değil, yukarda biri daha söylemiş yolların kesişmesi lazim diye..
İnşallah vardır çok karamsarlaştımişin espirisi bir tarafa hakkınızda hayırlı olan birisi vardır kaderinizde sizi bekleyen mutlaka
bazen güzel kadınları ulaşılmaz zanneden erkklerdende kaynaklanıyor budurm
Kesinlikle en iyisi akışına bırakmak. Ben hatırlıyorum kafama takmadigimda ne de rahattim. Geç olsun güç olmasın diyorum artikbişeyi çok isteyince olmuyo yaakışına bırakmak en iyisi . Zaten çoğu ilişki bataklık gibi
Ya sanki doğru insanı kaybettim ve bi daha bulamıycam gibiKesinlikle en iyisi akışına bırakmak. Ben hatırlıyorum kafama takmadigimda ne de rahattim. Geç olsun güç olmasın diyorum artik
Sorun iste bizim durumu karamsarlastirmamiz, sorun durum degil.İnşallah vardır çok karamsarlaştım
Bana da öyle geliyor biliyonmu. Sonsuza dek yalniz kalcam sanki. Ama bak senin açından düşündüm şuan dusuncem saçma geldi. Yani illaki karşına çıkacak birileriYa sanki doğru insanı kaybettim ve bi daha bulamıycam gibi
Aynen kendimi düşününce olumsuz sizi düşününce olumluyumBana da öyle geliyor biliyonmu. Sonsuza dek yalniz kalcam sanki. Ama bak senin açından düşündüm şuan dusuncem saçma geldi. Yani illaki karşına çıkacak birileri
Ama kendi açımdan bakinca hep yalniz kalcam diyorum. Sana da öyle oluyor muhtemelen
Eşinizle nasıl ve ne zaman tanıştınız peki
Güzellikten değil. Ben de çevrem de bi sorun göremiyorum benimle ilgili . Huy olarak da hep orta yolu bulmaya çalışan bi yapım vardır . Eden yarıyo diye boşuna dememişlersana göre güzel olabilirsin birçoğuna göre güzel değilsindir belki..İnsanların güzellik kavramları değişken olabilir.Herşey güzellik olsaydı adriana lima aldatılıp boşanmazdı herhalde.
Güzellikten değil. Ben de çevrem de bi sorun göremiyorum benimle ilgili . Huy olarak da hep orta yolu bulmaya çalışan bi yapım vardır . Eden yarıyo diye boşuna dememişler
Herkese meraba.. Konuya nerden girceğimi kestiremiyorum. 21 yaşındayım ve iyi bi alanda üniversite okuyorum. Şimdi kendimi beğenmiş biri olarak görünmek ya da kimseyi aşağılamak istemem kimsenin haddine değil bu ama benim derdim kısmetsizliğim ,uzun zamandır kimseye karşı bişey hissedemiyorum ve bu yönde beni ikna edebilecek kimse de yok. Gerçekten çevremde çok sevilen ve çok güzel bulunan biriyim(böyle diyince çok utandım kusura bakmayın) ama anlamanız için söylüyorum. Yani erkekler ilk başta daha beni tanımadan neye bakıcaklar dış görünüşe . Eğer öyleyse bikaç kişi dışında neden adım atan yok sizce bunun dışardan soğuk görünmemle bi ilgisi var mıdır? Hep çok soğuk göründüğümü ama aslında tanıyınca ne kadar farklı olduğumu söylerler . Sizce sorun bende mi? Yani Allaha şükür bi sorunum yok dış görünüşümle ama sorun ne olabilir?Birde şunu belirtmek istiyorum benim boyum çok uzun onun etkisi olabilir mi yani çoğu erkek ülkemizde benden kısa bu da etkili olabilir mi cevaplarınız için teşekkürler şimdiden