- 13 Haziran 2011
- 12.648
- 7.687
- Konu Sahibi Badgirlunicorn
Herkese meraba.. Konuya nerden girceğimi kestiremiyorum. 21 yaşındayım ve iyi bi alanda üniversite okuyorum. Şimdi kendimi beğenmiş biri olarak görünmek ya da kimseyi aşağılamak istemem kimsenin haddine değil bu ama benim derdim kısmetsizliğim ,uzun zamandır kimseye karşı bişey hissedemiyorum ve bu yönde beni ikna edebilecek kimse de yok. Gerçekten çevremde çok sevilen ve çok güzel bulunan biriyim(böyle diyince çok utandım kusura bakmayın ) ama anlamanız için söylüyorum. Yani erkekler ilk başta daha beni tanımadan neye bakıcaklar dış görünüşe . Eğer öyleyse bikaç kişi dışında neden adım atan yok sizce bunun dışardan soğuk görünmemle bi ilgisi var mıdır? Hep çok soğuk göründüğümü ama aslında tanıyınca ne kadar farklı olduğumu söylerler . Sizce sorun bende mi? Yani Allaha şükür bi sorunum yok dış görünüşümle ama sorun ne olabilir?Birde şunu belirtmek istiyorum benim boyum çok uzun onun etkisi olabilir mi yani çoğu erkek ülkemizde benden kısa bu da etkili olabilir mi cevaplarınız için teşekkürler şimdiden
senı çok ıyı anladım.çunku bekarken aynı sorunu yasadım. kendını begenmışlık olmasın ama hakketen cok guzeldım yanı ( şimdi azcık şişko oldumda) hanı donup bır daha baktırcak cınsten...( boyumda sızın gbı uzun 173) .herkes derdı zaten duyardım bı konuşma oldumu hayatımda kımse olmadıgına ınanamazlardı...ama olmuyodu ıste....çok soğuk ve havalı bı goruntum vardı ama benım durusum oyle degıstırememkı kendımı...hatta patronuma bıle demışlerkı senın elemanın burnu cok havada nasıl anlaşıyosun dıye...oda oyle gorunur oyle degıldır demış.....bu benım hayatıma cok yansıdı.....sanırım erkekler bana yanaşmaya korktu kabul etmem dıye
hayatıma gırenler hep arkadaslarım sayesınde oldu
sanırım soğuk duruyoruz havalı duruyoruz korkutuyoruz erkeklerı.....halbukı yanaşabılseler sızın ıcınde farklı olurdu durum