Sorun Babam

mendis2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
17
3
53
Merhaba arkadaşlar. Pskolojim çok bozuk. Babam 81 yaşında annem de 72 yaşında. Ben ailenin tek çocuğuyum. İstanbulda evliyim. Annemle babam izmirde yaşıyor. Babam kendi kendini hasta etti. Sigara içme dedik inadına içti, dr.un verdiği ilaçları içmedi. Neyse şu an yaşlılık da var ama hastalığından dolayı anneme çok eziyet ediyor. Halbuki dünya onun çevresinde dönüyor. Hepimiz pervane oluyoruz. Bilhassa annem. Annemi çok bunaltıyor kesinlikle konuşulmuyor hemen tersliyor. Hastanede dr.bile anneme acıdı pskiyatri ilacı verdi ama babam antidepresan olduğunu bilmiyor. Nasılsa o hapı içmiyor. Annem baban beni yine kovaladı diyor valla tak ederse gidecem, artık ben de yaşlandım diyor. Haklı, babam ama çok acı konuşuyor. Sormak istediğim. Bu pskiyatri ilaçlarının suya damlatılınca tadını değiştirmeyen damla şekli var mı? Yada bu durumda olan var mı ? Nasıl baş edilir? Biri annem biri babam. Çok üzülüyorum. Nolur akıl verin. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…