sorumu cevaplarsanız çok sevinirim

cesu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
236
0
0
38
İstanbul
kızlar ben adet olacağım zaman 2 gün önce 1-2 damla oluyor ve 3. gün kanama tam anlamıyla başlıyo benim sizlere sorum şu siz adetinizi ne zamandan başlayarak sayıyorsunuz yani ilk damla kanı gördüğünüzde 1. gün mü olmuş oluyor ben tam kanama başlayınca 1. gün sayıyorum yanlış mı yapıyorum bu durumu doktora falan soran var mı acaba cevaplayanlara şimdiden teşekkürler...

Ben tam kanama başladığında sayıyorum..Kahverengi akıntı bendede oluyor ama tam anlamıyla kan geliyor,sancım başlıyor o zaman 1.gün diyorum.

benimde birkaç aydır önce kahverengi akıntıyla başlıyor 2. günü tam olarak geliyor önceden direk kendisi gelirdi neden böyle oluyor anlamıyorum. Çokta sıkıntı yaratıyor hemen sökülemedğim için ilk gün çok ağrım oluyor genelde doktorlar kahverengi akıntıyla başlasa da o günü ilk gün sayıyorlar.. Sen yumurtlama gününü hesaplamak istiyorsan en olur ne olmaz akıntının başladığı günü esas al erken başlamak geç başlamaktan daha iyidir.

Kahverengi akıntı benimde çok oluyordu ama regli olmazkende geliyor benden kahverengi akıntı..Çikolata kistinden şüphelendim..Ağrılı ilişki,ağrılı regli,kahverengi akıntı tüm belirtiler vardı bende..Doktora gittim çok şükür birşey çıkmadı ama enfeksiyon kapmışım..Şimdi ilaç kullanıyorum daha iyiyim..Sende bir doktora görün istersen..

senin adına sevindim birşey çıkmamış. Bende birkaç ay öncesine kadar bebek planlarında olduğumdan sürekli doktora gidiyordum zaten hep ultrasona giriyordum yumurtlama günlerimde. Ama birşey yok bende de. Hormonlarımda sorun vardı nisan aylarında klomen kullandım 2 ay sonra hormon testi yaptırdım düzene girmiş onlarda ama hamilelik olmadı. Ben çok rahat regli geçirirdim oldum olmadım gibi.. Ama birkaç aydır böyle hemde tabii ağrı oluyor tam sökülmediği için. Belki de kullandığım ilaçtan böyle oldu bilemiyorum mevsimsel de olabilir. Ama ilişki de ağrı felan yok. Hayırlısı artık ama eğer bir sorun yoksa ve sadece reglide kahvrengi akıntıyla başlıyorsa ilk günü sayıyorlar dr bana öyle dedi.

Bende de böyle oluyor.
İlk günler bu şekilde oluyor diye sorduğumda normal dedi doktorum.
Açık açık sormadım gün olayını ama, beni adetimin 3 .günü teste çağırmıştı.
Ben de o başladığı zamanı saymam gerek mi diye sordum,
o günleri sayma, tam başladığı günü say, 3. günü gel demişti.

eger temızlık gununu 15 gun geçmiş olup o koyu akıntı gelıyosa adetının 1. gunu o akıntı yada damlaların baslangıcı oldugu gundur canım bu dinen böyle yani namaz konusu oruç konusu vs dıkkat etmelısın doktorlar buna dıkat etmedıklerı ıcın tabı der yogun ne zaman gelıyosa ozaman dıye ama malesef öle degıl

canım ben tam başlayınca sayıyıroum yani 1 nci gün olarka görüyorum bu arada doktara da sordsan aynı şekildecevaplayacak

ancak enim adet dönemlerim skınıtlı geçiyor keyfim olmuyor sinirli oluyorum ilk 3 gün çok ağrım oluyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…