• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları sorumluluk sınavı hakkında lütfen yardm edn :S

jelibon55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
149
5
118
Kırklareli
kız meslek lisesi 11.snf öğrncym ortalamam tuttu dil anltm zayf oldğu içn sorumlu geçtim.5dersim zayf 4 tane dersten snva gircem. 4derside vermek zorundamym:S

Eğer ortalaman tutuyosa diğerlerini vermek zorunda değilsin.Dil Anlatım baraj ders olduğu için sorumlu olarak geçmişsindir.Dil anlatımını versen yeter sadece. :38:

ortalama tuttuğu taktirde geçmişsindir ama sorumlu olduğun dil anlatım dersini mutlaka vermek zorundasın..ya oys de ya da seneye ama illaki vermek zorundasın...merak etme 11.sınıflara güzellik yapıyorlar oys de:) ben öğretmenim ondan biliyorum:)

peki nye 4 ders secmemz söylendi :S edbyt dl anltm tarih ve oyun derslernden sınava giricem :S harıl harıl edbyt tarh çalşyrm :S o zmn sade dil anlatımamı çlşmylm :S tarhle edbytm çok kötü çnkü başaramdgm dersler:S

peki nye 4 ders secmemz söylendi :S edbyt dl anltm tarih ve oyun derslernden sınava giricem :S harıl harıl edbyt tarh çalşyrm :S o zmn sade dil anlatımamı çlşmylm :S tarhle edbytm çok kötü çnkü başaramdgm dersler:S

ortalaman yüksekse şayet yani ortalaman tutuyorsa fakat 4 ders zayıfsa ayriyeten dil anlatım varsa bir de sorumlu geçtim diyorsun çünkü sadece dil anlatım vermen yeter ama ortalaman tutmuyorsa sen diğerlerine gir elbette

tamam teşekkürler cnm ortalamam tutuyor sorumlu gçtn dediler bu 4dersten giricem dil anltmı versem geçyrm .ilk defa grcm snva hiç bilgm yok çok panik yapyrm :53: snf tekrarı yapmk ıstemyrm :S

Ortalaman kaç ? Mesela ben anadolu lisesindeyim ortalamamın 3 ün altında olmaması lazım düz liselerde 2.50 .
Eğer ortalaman tutuyorsa dil anlatım baraj ders olduğu için dil anlatımı vermek zorundasın. Lise 2 deyken benimde başıma gelmişti. Ortalama yükseltme sınavına yani sorumluluk sınavına en fazla 4 dersten giriyorsun yani illa 4 hak verdiler diye 4ünede girmek zorunda değilsin. Ki bence girme 0 alırsan ortalamanı düşürüp sınıfta kalırsın.

Back