Sorumlu olunan yerler

kelebegnomru

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
247
110
Kizlar sorumlu uniteler oluyormus ben netten bulamadim bi bilginiz varmi benim kitaplar 6 numarali kredim 192 son sinifm yeni gectim

Kizlar sorumlu uniteler oluyormus ben netten bulamadim bi bilginiz varmi benim kitaplar 6 numarali kredim 192 son sinifm yeni gectim
Krediyi tamalayinca bitmiyomuydu.
192 kredi tamamlaninca bitirebiliyosun diye biliyorum.yanlismi

Oncelikle tebrik ediyorm bnde lise terk ettim 20 yasndaym evlym cocugmda var yazilcam bu donem ins derslerm cok iyiydi zormu oluyor kafama koydm yapicam die ama

Oncelikle tebrik ediyorm bnde lise terk ettim 20 yasndaym evlym cocugmda var yazilcam bu donem ins derslerm cok iyiydi zormu oluyor kafama koydm yapicam die ama
Hayır lise gayet kolay ve sorular zorlayıcı değil benimde 6 buçuk aylık kızım var ygs de 7 aylık hamileydim haziran 13 tede lise son dönem sınvları vardı ve girdim ağzım burnumda 3 gün sonrada doğum yaptım üni sınavlarına gidiyorum şimdide ama gerçekten zor üni okumak ata aöf kitapta vermediği için zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…