Lise Yorum ve Soruları sorumlu dersler....ACİL ltfn

9.sınıflardan sağlık bilgisi kitabını alıp fotokopisini çektirip çalışacaksın vede sınavını vereceksin

peki sınavına girmsem olmazmı okul geçen seneki notlarıma göre veremezmi bide bu derslerin arasında saglıgamı çalışacam =( ufff

Hiç sanmıyorum öyle birşey olacağını mecburen gireceksin.Çünkü bir arkadaşımın ablası lösemi hastasıydı heyet raporu vardı iki dönemde hiçbir yazılıya girmediği için bütün derslerden kaldı.Öğretmenler o kıza bile birşey yapamadıysa sana hiç hiç yapmaz.Mecburen girmen lazım sorumluluk sınavına çaren yok ama söyliyim gözünü kokutmak gibi olmasın ben 9.sınıfım benim sağlık 68 idi sağlıkcı zor 70 yaptı kasman lazım biraz

canım okul idaresiyle bu konuyu konuş.belki bir yanlışlık olmuştur.bildiğim kadarıyla sorumlu olan dersler bir alt sınıftan zayıf olan yani geçilemeyen derslerdir ama sen bu dersi hiç görmediğini söylüyosun büyük ihtimal yanlışlık vardır.eğer bi yanlışlık yoksa girersin sınava 9.sınıf sağlık zor deildir mantığına dayalı cevaplar bile versen geçersin.ama sakın sınava girmemezlik yapma sonrasında başına bela olur lise diplomanı alamazsın..başarılar diliyorum sana..=)

saqol =( çaresiz yarın konuşmaya gidicem özel okul zorlarsam verir belki bakalım inş =)

saqol evet ark de dedi girmessen lise diplomanı alamassın internetten araştırdım senin söledigin gibiydi bn dersim zayıf degildi hc görmedim şuan da karnemde görünce şok oldum işte özel okul zorlarsam inş girmem bakalım hayırlısı!!!!!

benim yegenim gecen sene lise 2 deyken fm idi, yazın tm'ye gecmeye karar verdi . bu sene basında gecen sene tmcilerin almıs oldugu derslerin sınavına girdi ve gecti, muhtemelen senin icin de benzer bir prosedür olsa gerek

o dersi sorumluluk sınavlarında vermek zorundasın . mesela ben 11.sınıf eşit ağırlıktayım sayısala geçmek istersem 10.sınıf fizik kimya biyolojiyi vermek zorundayım . şubatta sanırım sorumluluk sınavları var orda vermelisin .

evt saqolun cvplayan hrks için gttm okula knştum bgn _=) gldgüme bkmyın sınava girmek zorundasın dediler yeni okulunun hatası bizde suç bulma dediler onlar seni sınava alacak bn alamam şubatta giricn merak etme dediler kolay dersmiş geçerimmiş fln filan bide kendilerini hklı çıkarıolar bisürü kızdım gldm napiim mecbur şubatta vrcm şimdi intrnetten saglık sorularına filn bkcm okuldaki biyolojiciye sölicm yrdm etsin fln filan ahhh ahhh =( !!!! elm mahkum sınava gircm inş geçerim yhaaww !!!

sağlık çok kolay derstir canım yha . dua et bunla yırrtına :) hep bilinen şeylerdir.sınıfındakilere sor geçen seneden kitabı kalan varsa al çalış canım şubatta var haziranda var ağustosta var sorumluluk varda var :)

inş =) çlşmama zaman yok gibi şubatta sn giricksn dediler xd! ne ypmm mcbr inş geçerimde gelecek seneye kalmz!!!

yha ark lar sorumluluk sınavına girdim ama sadece 1,5 gn çalışabildim 2 konuyu bitirdim oda adam akıllı degil üsten gçtm ve klasikti sınav ben testtir diye düşündügüm den üstünden geçtim ama asıl başka bir sorunum var bu sefer yhaaw sınava girdim çarşamba benle girenlerde aynı sebebten giriyorduk ben tek çalışmıştım digerleri çalışmamaştı ama benimkide ne çalışmak yaptım bi kaç şey sonlara dogru hoca kafamı karıştırdı sınavı geçmek için 45 almanız lazım ama bu veriyimde kurtulayım gibisinden düşünmeyin lise1 diplomanızı bu puan etkiliyecek çalışmamıssınız haziranda bütün hepsine çalışırsınız daha ii olur dedi benimde kafam karıştı dedimki benim şimdi lise1 ortalamamam ii 75 ben 45 aldım geçtim bu az puanda olsa 75in üstüne yüklenecek mi yoksa düşürebilirmi dedi işte yüksek alırsan yüksek çıkar düşük alırsan düşücek çünkü eskiden ortalamanda bu ders yoktu şimdi bununla birlikte tekrar hesaplanacak yazıktır 75 iken düşmesin çnkü öss de önemli olcak bende bi karar vermek zorundaydım ve hazirana kalsın dedim neyse sonra pişman oldum ama benim kararım çekicem zorlugunu şimdi benim kafam karıştı bu tamm lise 1 diplomasını etkiliyor ama lise 2 y,de etkiliyormu acaba ???? çünkü zayıfım olmamasına ragmen bu sefer bişey getirmedim ki ben heryıl en az teşekkür getiren bir insandım acaba bu hazirandaki lise 2 karnesinide etkiliyecekmi ???? lütfen biri bana cevap verebilirse içimi çok rahatlatırsınız çnkü dün akşam nerdeyse hic uyuyamadım düşünmekten!!!!!

lise 1i etkilicek doru ama lise 2yi tabikide etkilemiycek canım . olur mu öyle saçmalık . zayıfın yoktur damam ama puanın yetmemiştir alamamışındır . korkma canım yha .

hmmm saqol canımm yhaa içimöe su serptin _=) bu sorumluluktan da kurtulsaydım xd hrşy daha güzel olcakk xd!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…