Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saqol =( çaresiz yarın konuşmaya gidicem özel okul zorlarsam verir belki bakalım inş =)Hiç sanmıyorum öyle birşey olacağını mecburen gireceksin.Çünkü bir arkadaşımın ablası lösemi hastasıydı heyet raporu vardı iki dönemde hiçbir yazılıya girmediği için bütün derslerden kaldı.Öğretmenler o kıza bile birşey yapamadıysa sana hiç hiç yapmaz.Mecburen girmen lazım sorumluluk sınavına çaren yok ama söyliyim gözünü kokutmak gibi olmasın ben 9.sınıfım benim sağlık 68 idi sağlıkcı zor 70 yaptı kasman lazım biraz
saqol evet ark de dedi girmessen lise diplomanı alamassın internetten araştırdım senin söledigin gibiydi bn dersim zayıf degildi hc görmedim şuan da karnemde görünce şok oldum işte özel okul zorlarsam inş girmem bakalım hayırlısı!!!!!canım okul idaresiyle bu konuyu konuş.belki bir yanlışlık olmuştur.bildiğim kadarıyla sorumlu olan dersler bir alt sınıftan zayıf olan yani geçilemeyen derslerdir ama sen bu dersi hiç görmediğini söylüyosun büyük ihtimal yanlışlık vardır.eğer bi yanlışlık yoksa girersin sınava 9.sınıf sağlık zor deildir mantığına dayalı cevaplar bile versen geçersin.ama sakın sınava girmemezlik yapma sonrasında başına bela olur lise diplomanı alamazsın..başarılar diliyorum sana..=)
arkadaşlar sorumlu dersler hakkında bi sorum var çok acil yardım edersniz çok sevinirim ben 10.sınıf sayısal ögrencisiyim 9.sınıfı başka okulda okudum şuan başka okuldayım 9.sınıftaki okulum saglık bilgisi derslerini 9.sınıfta vermiyordu sanırsam 10.sınıfta veriyorlardı ama 10.sınıftaki okuluma yeni geldim ve geçen yıl onlar saglıkbilgisi dersini görmüşler ve yeni okulumndaki9.sınıflar saglık bilgisi görüyorlar e bn geçen yıl şimdi oldugum okulda olmadıgımdan dolayı saglık biligisin görmedim....ve karnemi aldım yan tarafata sorumlu oldugu dersler:saglık bilgisi(9.sınıf) yazıyor şimdi bn ne yapayım nereye başvurmam gerekiyor internetten biraz araştırdım ama sınavına girmem ve iyi not almam gerekio gibi bişeyler okudum ama görmedigim bi dersin sınavına nasıl girebilirim ki öss de de çıkmıor kme başvurabilirim ne olur akıl vrin bna ne yapabilirim snava girmeden bu drsten kurtulabilirmiyim
evt saqolun cvplayan hrks için gttm okula knştum bgn _=) gldgüme bkmyın sınava girmek zorundasın dediler yeni okulunun hatası bizde suç bulma dediler onlar seni sınava alacak bn alamam şubatta giricn merak etme dediler kolay dersmiş geçerimmiş fln filan bide kendilerini hklı çıkarıolar bisürü kızdım gldm napiim mecbur şubatta vrcm şimdi intrnetten saglık sorularına filn bkcm okuldaki biyolojiciye sölicm yrdm etsin fln filan ahhh ahhh =( !!!! elm mahkum sınava gircm inş geçerim yhaaww !!!
hmmm saqol canımm yhaa içimöe su serptin _=) bu sorumluluktan da kurtulsaydım xd hrşy daha güzel olcakk xd!!!