Adetim biteli bir haftayi geciyor ama dunden beri goguslerim agriyor. Dokunamiyorum bile. Bebek isyiyoruz bebek isterke kötü bir swyle karsilasmaktan korkuyorum yardimci olabilir misiniz? Sebep ne olabilir?
bence test yapın.. belki üstüne adet gormussunuzdur..baska dıkkatınızı ceken birsey oldumu fazla akıntı gıbı?hamılelık belırtılerınden bırıdır cok akıntı ben hamılelıgımı bu sekılde anlamıstım..inş hamilesinizdirAdet oldum diye yapmadim vunku adetim gecen cuma bitti ve umitlerim orada bitmisti zaten. Yapmam mi gerek?
Adet oldum diye yapmadim vunku adetim gecen cuma bitti ve umitlerim orada bitmisti zaten. Yapmam mi gerek?
Canim hamile oldugunu sanmiyorum yumurtlama doneminde degilsin. Ustune gorme de adetten cok farkli farkederedin. Bir dahaki adetin gecikirse test yap ama bu arada denemeye devam :))
ya arkadaşşlar merhaba aklıma bişey takıldı cevap alabilirsem çok sevinirim ertesi gün hapı kullanan var mı hiç içinizde...
Ben :) tavsiye etmem dogum kontrol yontemi degil cooook acil gercekten acil durumda kullanilmasi lazim.. dengeyi alt ust ediyor
ya ben geçen hafta kullandım o da saflığıma geldi hep eşim korunuyordu bi kere ben korunayım die içtim ama dün idrarımda kanama vardı sonlarına doğru pıhtı gibi bişeyler geldi kanamaya sebep olabilir mi bu hap
peki ne kadar sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?