soruma bir cevap? korkuyorum

insirahim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
464
310
133
34
Adetim biteli bir haftayi geciyor ama dunden beri goguslerim agriyor. Dokunamiyorum bile. Bebek isyiyoruz bebek isterke kötü bir swyle karsilasmaktan korkuyorum yardimci olabilir misiniz? Sebep ne olabilir?

Adet oldum diye yapmadim vunku adetim gecen cuma bitti ve umitlerim orada bitmisti zaten. Yapmam mi gerek?

Adet oldum diye yapmadim vunku adetim gecen cuma bitti ve umitlerim orada bitmisti zaten. Yapmam mi gerek?
bence test yapın.. belki üstüne adet gormussunuzdur..baska dıkkatınızı ceken birsey oldumu fazla akıntı gıbı?hamılelık belırtılerınden bırıdır cok akıntı ben hamılelıgımı bu sekılde anlamıstım..inş hamilesinizdir

bence de test yap bı ustune gorme dıye bıseyyın oldugunu bılıyorsun dımı. umarım hamılesındır canım. ya da kan testı de yaptırabılırsın daha garantı olur

Canim hamile oldugunu sanmiyorum yumurtlama doneminde degilsin. Ustune gorme de adetten cok farkli farkederedin. Bir dahaki adetin gecikirse test yap ama bu arada denemeye devam :))

Canim hamile oldugunu sanmiyorum yumurtlama doneminde degilsin. Ustune gorme de adetten cok farkli farkederedin. Bir dahaki adetin gecikirse test yap ama bu arada denemeye devam :))

Zaten Umitlenemiyorum yazmistim canim. Afet oldugumdan dolayi. Yani hamilelik yoktur muhtemelen ama bu vakitte boyle agri. Korkuttu beni. Hatta gogus kanseri olmanihtimalini dusunup korktum. Basina gelen var mi diye meram ettim. Olmadi doktora gidecegim. HEPINIZE CEVAPLAR ICIN TESEKKURLER..

Cevaplar icin TESEKKURLER. :-D Hamilelikten degil de zaten kötü birseyler olmasindan korktum. Hala da korkuyorum. Zaten birkac gün sonra dr a giderim sanirim.

ya arkadaşşlar merhaba aklıma bişey takıldı cevap alabilirsem çok sevinirim ertesi gün hapı kullanan var mı hiç içinizde...

ya arkadaşşlar merhaba aklıma bişey takıldı cevap alabilirsem çok sevinirim ertesi gün hapı kullanan var mı hiç içinizde...

Ben :) tavsiye etmem dogum kontrol yontemi degil cooook acil gercekten acil durumda kullanilmasi lazim.. dengeyi alt ust ediyor

Ben :) tavsiye etmem dogum kontrol yontemi degil cooook acil gercekten acil durumda kullanilmasi lazim.. dengeyi alt ust ediyor

ya ben geçen hafta kullandım o da saflığıma geldi hep eşim korunuyordu bi kere ben korunayım die içtim ama dün idrarımda kanama vardı sonlarına doğru pıhtı gibi bişeyler geldi kanamaya sebep olabilir mi bu hap

Oluyor canim korkma. Hapin etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…