N Nursen40 Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 95 45 25 4 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #1 bebek hareket ettikçe sancılanıp doğum yapan var mı ?
La fontaine Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Kasım 2021 749 558 4 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #2 Nursen40 .!.: bebek hareket ettikçe sancılanıp doğum yapan var mı ? Genişletmek için tıkla... Bebek hareket ettikce derken Gunun doldumu ki bebek hareket ettikce sanci cikmaz ama ama dogum olacagi zama bbebek hareketlenir bende oyle oldu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nursen40 .!.: bebek hareket ettikçe sancılanıp doğum yapan var mı ? Genişletmek için tıkla... Bebek hareket ettikce derken Gunun doldumu ki bebek hareket ettikce sanci cikmaz ama ama dogum olacagi zama bbebek hareketlenir bende oyle oldu
N Nursen40 Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 95 45 25 4 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #3 La fontaine .!.: Bebek hareket ettikce derken Gunun doldumu ki bebek hareket ettikce sanci cikmaz ama ama dogum olacagi zama bbebek hareketlenir bende oyle oldu Genişletmek için tıkla... 39+2 günlük hamileyim geceleri oluyor sadece bendede çok hareket ediyor hareket ettikçe sancilaniyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
La fontaine .!.: Bebek hareket ettikce derken Gunun doldumu ki bebek hareket ettikce sanci cikmaz ama ama dogum olacagi zama bbebek hareketlenir bende oyle oldu Genişletmek için tıkla... 39+2 günlük hamileyim geceleri oluyor sadece bendede çok hareket ediyor hareket ettikçe sancilaniyorum
La fontaine Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Kasım 2021 749 558 5 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #4 Nursen40 .!.: 39+2 günlük hamileyim geceleri oluyor sadece bendede çok hareket ediyor hareket ettikçe sancilaniyorum Genişletmek için tıkla... Gunun dolmus heran sancin gelebilir Dogum sancisi ritmiktir bi olup bi gecmez hep olur zamanla artar suresi kisalir Ama sen yinede bi drunla gorus acilma olmus olabilir her dogum kendine hastir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nursen40 .!.: 39+2 günlük hamileyim geceleri oluyor sadece bendede çok hareket ediyor hareket ettikçe sancilaniyorum Genişletmek için tıkla... Gunun dolmus heran sancin gelebilir Dogum sancisi ritmiktir bi olup bi gecmez hep olur zamanla artar suresi kisalir Ama sen yinede bi drunla gorus acilma olmus olabilir her dogum kendine hastir
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.679 5.309 6 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #5 Nursen40 .!.: 39+2 günlük hamileyim geceleri oluyor sadece bendede çok hareket ediyor hareket ettikçe sancilaniyorum Genişletmek için tıkla... Son günlerin bebegin vurduğu yerde acı mı oluyor, yoksa belden kasiklara kadar düzenli aralıklarla sancı mı Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nursen40 .!.: 39+2 günlük hamileyim geceleri oluyor sadece bendede çok hareket ediyor hareket ettikçe sancilaniyorum Genişletmek için tıkla... Son günlerin bebegin vurduğu yerde acı mı oluyor, yoksa belden kasiklara kadar düzenli aralıklarla sancı mı