Sorum içerde

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.070
309
Herkese merhaba :halay:
Lojmana taşındım.buradaki ortamda ğitim seviyesi aşağıda,meraklı teyzeler,gün partileri kendini dolmaya böreğe adamış müge anlı fanları ile dolu
Mesleğim gereği gözlem yeteneğim iyi sayılır ama yine de gözden kaçanlar vardır
Her neyse sorum şudur,
Hiç böyle bir ortama girmedim ama yabancı da değilim
Dikkat etmem gereken neler var?
Bu ortamdaki alfa beta omega kimler olur? ? Sürü kimi dinler?
Teşekkürler

Lojmana taşındım.buradaki ortamda ğitim seviyesi aşağıda,meraklı teyzeler,gün partileri kendini dolmaya böreğe adamış müge anlı fanları ile dolu
Her neyse sorum şudur,
Teşekkürler
Sürü lideri ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? 😁

Bunlar ne çirkin benzetmeler yahu? Size ne milletin eğitim seviyesinden, hangi programı izleyip ne yemek pişirdiğinden? Onlar insan hanımefendi kurt sürüsü değil, ne alfası betası? Her grupta lider ruhlu biri olur ama bu böyle ifade edilmez. Bunu öğrenmeniz size ne kazandıracak ayrıca?

Her neyse sorum şudur,
Teşekkürler
Genelde alfa annemdir ve hızlı güzel sarma sarar el lezzeti mükemmeldir. Ve herkesin derdine koşar aranan kişidir

Alfayı betayı bilmem de, omega en balık etli olan olabilir 😂
Şahane ortam ayrıca, keşke benim de böyle gün yapan komşularım olsa.
Adana'da yaşarken vardı mesela. Sürekli birinin dedikodusu dönerdi. Ben ikramlıkları yer, saf saf bakardım.
Bi komşum hatta şey dedi. "Sen yenisin, biz dedikoduyu sevmeyiz o bahsettiğimiz kişi de yani hak ediyor söylenenleri" tarzında bir savunma.
Ben de gayet rahat bir tavırla; "Sorun değil, bende zaten B12 eksikliği var, aklımda tutamıyorum. Rahatınıza bakın." dedim. Ahahhaha şahane ortamdı.

Egitim seviyesi yuksek olan meslek gruplarinin, öğretmenlerin hatta profesorlerin bile odalarinda kısır partisi yaptigindan haberiniz yok mu? Ben bizzat izmirin en bilinen üniversitelerinden birinde, eski rektörün borekli kısırlı parti yaptigina sahit olmustum da. Kendinizi cok ustte gormeyin. Sizinde egitim seviyesi cooook cok ustte bir hanim olarak actiginiz konulara sahit olduk.

Her neyse sorum şudur,
Teşekkürler
Allah Allah nasıl bir ortamda büyüdünüz,yetiştiniz anlamadım.Hemen hemen herkesin çevresinde vardır böyle insanlar ama sarma,dolma ile eğitim seviyelerini nasıl belirlediniz ki?

Her neyse sorum şudur,
Teşekkürler
Askeri personel lojmanı mı yoksa polis lojmanları mı? İl neresi hemen yardım edeyım😊

Belli ki bu insanları kendinize denk görmüyorsumuz. Hiç samimi olmayın. Onlar da siz de rahat edin. Mecbur musunuz "eğitim seviyesi düşük cahil insanlarla" komşuluk etmeye.

O teyzeler acaip güzel ikramlıklar yapıyor. Onları beğenmeyenler kıçlarını yiyebilir bana kalırsa :halay:

Dikkat edeceğiniz bir şey yok olduğunuz gibi davranın ki eger dedikoduyu sevmiyorsanız kimse hakkında yorum yapmazsınız zaten ha yaparım diyorsanız da maalesef yapmamalisiniz herkesin birbirini tanıdığı bir ortam hemen her şey duyulur. Bide bu kadar dalga geçer gibi betimlediginiz insanlarla aynı ortamda bulunmazsiniz sanırım merhaba der geçersiniz

Egitim seviyesi yuksek olan meslek gruplarinin, öğretmenlerin hatta profesorlerin bile odalarinda kısır partisi yaptigindan haberiniz yok mu? Ben bizzat izmirin en bilinen üniversitelerinden birinde, eski rektörün borekli kısırlı parti yaptigina sahit olmustum da. Kendinizi cok ustte gormeyin. Sizinde egitim seviyesi cooook cok ustte bir hanim olarak actiginiz konulara sahit olduk.
Lütfen ama... kanepedir o elit insanlar falan kısır yemez cık cık cık

X