• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sorularımın cevabını bilebilecek olan dostlar gelin nolur :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mltmbreeze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
39
10
3
27
Merhaba arkadaşlar ben 13 aylık evliyim. Evlendiğimizden beri korunmuyoruz ama çocuğumuz olmuyor :KK43: evlendikten 3 ay sonra polikistik over hastası olduğumu öğrendim ama sadece ultrasonda görüntü öyleymiş bende hiç belirtisi Yok Adet gecikmesi dışında. Doktor adetin 2. Günü gel yumurtlama takibine başlayalım dedi. İlk ay hamile kalma şansım nedir? Yumurtlama takibi ile hamile kalanlar var mı? Nasıl oluyor bu bir de özel doktora gidiyorum 2 günde 1 çağırıyormuş doktor her gittiğimde ücret ödeyecek miyim tecrübeli olanlar kafamda daha bir sürü soru var :stop:

Merhaba arkadaşlar ben 13 aylık evliyim. Evlendiğimizden beri korunmuyoruz ama çocuğumuz olmuyor :KK43: evlendikten 3 ay sonra polikistik over hastası olduğumu öğrendim ama sadece ultrasonda görüntü öyleymiş bende hiç belirtisi Yok Adet gecikmesi dışında. Doktor adetin 2. Günü gel yumurtlama takibine başlayalım dedi. İlk ay hamile kalma şansım nedir? Yumurtlama takibi ile hamile kalanlar var mı? Nasıl oluyor bu bir de özel doktora gidiyorum 2 günde 1 çağırıyormuş doktor her gittiğimde ücret ödeyecek miyim tecrübeli olanlar kafamda daha bir sürü soru var :stop:
bence ovulasyon takibi yap kendin yapabilirsin takibi acele etmee doğru zamanda hyırlısıylamolur inş

bence ovulasyon takibi yap kendin yapabilirsin takibi acele etmee doğru zamanda hyırlısıylamolur inş
Doktor genç yaşta hamile kalmazsam ilerde daha da zorlaşacağını söyledi. Pko olduğum için yumurtlamam düzensiz bazen yumurtlamam bile olmuyor. Her gün 1 ay boyunca yapmam gerekecek ovulasyon testi bu da zor

Doktor genç yaşta hamile kalmazsam ilerde daha da zorlaşacağını söyledi. Pko olduğum için yumurtlamam düzensiz bazen yumurtlamam bile olmuyor. Her gün 1 ay boyunca yapmam gerekecek ovulasyon testi bu da zor
yasiniz kac bilmiyorum ama burada da evde kendisi yumurtlama takibi yapanlar var hatta bende adetim bitince takibe baslayacagim testlerimi aldim beni bekliyorlar, sandiginiz kadar zor degil bence sadece duzenli olarak bikmadan gunde.bir kere test yapacaksiniz oda cok zor olmasa gerek:KK200:

instagramda ebru ceylan var o yapıyor takip herkese pek çok pkolu da hamile kaldı bence bir ay deneyin pişman olmazsınız ovulasyon testleri çok ucuz internette alın bir ay fazlaca yeter size o dediğim bayanın instagramına bakıp yorumarı okuyun mutlaka

Aynı durum bende de var bende özel doktora gidiyorum ve doktorum bana yumurtamın gelişmesi için bi ilaç verdi 10 tane kullandım ve bi sağda bi solda yumurtam gelişmiş ama sağda ki sola göre daha büyük pazartesi için çatlama iğnesi vuracağını söyledi bi de 15 güne bi muayene ücreti alıyor

Back