Gebeliğe Hazırlık Sorularıma cevap arıyorum ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nbnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
714
550
33
İyi akşamlar, sat 8 Eylül , bat 27 Eylül eğer bebek yoksa 😊 ilk ayımız ve bugün erken gebelik testi aldım merak edip,sonuç negatif. Yeni olanlar için de toplu bilgi olması açısından testi erken mi yaptm , kan,idrar tahlileri ne zaman yapılır en erken, ovulasyon ve gebelik testi öneriniz var mı, ayda birden fazla farklı zamanda yumurtlama olabilir mi yoksa bata 14 gün kala olandan sonra denemeler boşa mı , dün yürüyüş yaparken özellikle ve iki gündür ara sıra sağ kasıkta batma var bu sadece yumurtlamaya mi dalalet çünkü yumurtlamam akıntı takibine göre geçtiğimiz hafta cuma falan olmuş olmalı, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

İlk önce yumurtlama adet ve hamileliğin ilk zamanlarının belirtileri birbirine çok benziyor ve kafamızı çok karıştırıyor malesef. Düzenli adet görüyorsan yumurtlama tarihini kolay belirleyebilirsin o günleri garanti değerlendir ondan sonraki zamanlarda 2 veya 3 günde bir ilişkiye girebilirsin ne olursa olsun adet bitiminden sonra sıkı bir çalışma gerekiyor 😀 bana kalırsa adet günü gelmeden test yapılmamalı çok fazla belirti varsa 6 gün önceye kadar erken gebelik testi kullanabilirsin. Allah kolaylık versin hayırlısıyla kısa zamanda istediğin güzel haberi alırsın 🤲🏻🤲🏻😍

Bat 27 eylulse bugun itibariyle regl gununuze 11 gun var. Ilk ay, heyecanlisiniz ama bu test icin cok erken. O kadar ki belki henuz yumurtlamamis bile olabilirsiniz. Cuma gunu yumurtlasanuz dahi yumurtanim dollenip rahme yerlesmesi 6-10 gun suruyor. Bir de son adet tarihi 8 eylul demissiniz. Regl dongunuz 19 gun mu suruyor? Oyleyse fazla kisa degil mi? Belki bu konuda doktora danissaniz iyi olur. Ben ovulasyon testi olarak innovita'yi begeniyorum ama duzenli iliski varsa test sart da degil. Bol şans 😊

Back