Sorulacak Soru Değil Bence..

eşiniz anlamış durumu da sizi başbaşa bırakmak istememiş bence
keşke siz de o an eşinizin dediği gibi odaya gitseymişsiniz:)

Kaynana arsız hadi ama sizde gazım var suratım asık konuşmuyorum cevap vermiyorum derken bana göre sıkıcı ve iğreti bir sahne çizmişsiniz..

Yok anne biraz midem rahatsız o kadar derdin ,diğer mevzuda ise ay anne o nasıl söz lütfen bu bizim özelimiz eşimle demen yeterdi.Herkes saygı çerçevesinde sınırını bilecek.Benim kayınvalidem yatak odasna kspı çalmadan girerdi, ki bu kabul edilebilir birşey değil asla,sınır koydum şimdi çalıp soruyo girebilr miyim diye.Yoksa öfken birikir meramını anlatamaz olursun

Kv bir sekilde eşinizle aranızda cinsel soğukluk olduğunu düşünüyor ve sizi zorluyor.baska konularda daha samimi olursaniz kv cinsel konularda konusmayinca anlar sormamasi gerektiğini. Benim eşimin ailesinde bu tarz şakalar yaparlar amcası kuzeni ya da kız kardeşi. Ama mesafeni koyup siz gülmezseniz eşiniz daha sert tepki verirse kv bu tarz konuları zamanla konusmayacaktir.bi de bir ağriniz olur ya da olmaz kv falan sorunca basim ağrıyor belim agriyor deyip geçin. Kv ler boyle şeyleri üstlerine almaya bayilirlar.gelmek istemiyor falan diye.basinizdan savın.

Keşke sancım var biraz diyip geçiştirseydiniz ama nerden bileceksiniz bu kadar irdeleyeceğini.Bence kv merakından sormuş tüm soruları.Resmen özelinzi kurcalamak istemiş ama senden laf alamamış.Hamile kadına eşini beklemeden uyuma yeni evlisiniz demekte ne oluyor.Sanane yahu senden mi talimat alıcam diyiceksin ama olmuyor işte saygıdan denilmiyor.

o cinsellik sorularında densizlik etmiş ama sen de saçma davranmışsın biraz. hafif sancım var iyiyim demek zor mu. moralin bozuk mu deyince daha da morali bozulan ilk defa birini görüyorum bence tuhaf yani. her sorduguna cevap vermemek çözüm değil, soru soruyorum karşımda duvar var bu ne yani. uygun bulmadığın sorulara da anne bunlar eşimle ikimiz arasında diye kibarca reddedebilirdin sustukça bu ne ya duymadı mı yoksa algılamasında mı sorun var diye tekrar tekrar sormuş işte

Suratsiz olmak iyi bir sey degil.
Bundan sonra ona göre davranir keske demezsiniz.

Esiniz sizi cagirinca da beraber gidin. Hem gaz sancisi cekip hem bunu kayinvalide ile paylasmayip orada surat asip oturana kadar esinle birlikte git uyu.

Kasmayin bu kadar.

Ben de sevmiyorum yakınlarımdan hem derdini söylemeyip, hem de surat asanları.. Kime küstü ?diye düşünüyorum yine.. Söylese bırakıcam kendi haline, boşunada hakkında düşünmicem..
Birde şeye takıldım eşim uyuyayım diye çağırdı,farklı bir şey neden düşündüğünü anlaamıyorum diyorsunuz ya,, ben bile sizin Eşim Gülerek banyo yapıcam ,sende uyursun şeklinde yazımızdan (yazınıza gülerek eklemenizdendolayı sanırım) farklı birseyler anladım
Son olarak sevgili kardeşim,, kayınvalidenin yatakla ilgili en ufak konusmasına sert şekilde tepkini koy.. Sustum,yine sordu sustum demek ucu açık bir tavır, her anlama çekilebilir..

O sorarken utanmazsa ben soylerken utandirmasini bilirim
Kayinvalideyle konusmak istemezsin normal tamam da madem boyle bi sorun oldu insan ablasindan veya annesinden de cekinirmi herseyi kendi icinizde yasamayin ablalar kardesler bu gunler icin

yani konuyu silmişsiniz ama alıntılardan okudum, sizin davranışlarınız da çok itici ve soğuk bence, sanki ağzınızda kerpeten var, midem rahatsız gaz sanısı var gibi sözlerle kapatabilirdiniz, kv sorun var sanıp çözmeye çalışmış kendince, eşiniz gelmeden uyuma derken de nasihat anlamında söylemiş, şimdi ona ne diceksiniz ama kendi oğlu yanınızda söylemiş uyuyor diye, e haliyle kadına da söz hakkı doğmuş, kv ile ilgili bir sorun göremedim ama sizin tavrınız yanlış ve eşinizinde

Kusura bakmayın da bu şekilde 5 karış suratla, mıymıymıy yaşamak sizi baymıyor mu? İnsan içinde sorulan soruya susmak, tenezzül etmemek marifet değil ki. Hareketleriniz çok donuk ve itici.
Farkında değilsiniz galiba ama sizin gibi surat yapan insanlar o ortamın da enerjisini düşürür, keyfini kaçırır. İnsanlar durur, "anlat, konuş, gül" diye sizinle uğraşır böyle. Size bayıldıklarından değilse de kendi keyifleri de kaçtığından yani. Keşke eşiniz çağırdığında gitseydiniz, kadının karşısında böyle surat yapmayı mı planlıyordunuz? İnsanlar konuşa konuşa anlaşır. Ya üstürubuyla 2 kelime de olsa bir şey dersiniz, kapatırsınız, yok konuşmayacaksanız da kalkar evinizde surat yaparsınız. Kimse sizi çekmek zorunda değil ki çocuk gibi davranıyorsunuz.
Kayınvalidenizin dedikleri de öyle çok özel, gizli şeyler değil. İnsan bunları tanımadığıyla bile konuşuyor. Doktor yasaklamaması, eşsiz uyumamak filan, sıradan mevzular bunlar. Abartmanıza gerek yok. Ben sorunu sizde buldum açıkçası.

Cok basit aslında "yaa ben mahrem konuların konusulmasını sevmiyorum bu mevzuları açmasak" de gülümse olsun bitsin

Sana neden suratın asık dendiğinde de inat etme hamilelikten sanırım aģrım var sancım var de ki uzamasın mesele

Suratımı sallayacam konuşmayacam ağız burun kıvıracam birde evime gitmeyip başlarında durucam çok çirkin..bunu söyleyince burayada ağız burun sallanmış konu silinmiş..yalnız biz naz çekmiyoruz ..gule güle konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…