Saç Şekillendiriciler Soru:maşa ve düzleştirici öncesi

Bende rowentanın saç düzleştirici ve maşası var.Ürünün içinden çıkan kullanma kılavuzunun ipuçları kısmında ,saça işlem yapmadan evvel köpük sürülerek tahrip olmasının önlendiği yazıyordu,ben de öyle yapıyorum..Üstelik verdiğim şekil de bozulmuyor.Taft'ın köpüğünü kullanıyorum,tavsiye ederim..

benim saçlarım dökülmeye başladı saçlarımda boya var bi üstüne düzleştirince yanıyomu noluyo anlamadım ki ama cok kötü kokuyo yaa
artık haftada bir düzleştirmeye başlıcam cünkü arkadaşımdada aynı şikayet var tırsdım :)) bence devamlı düzleştirmeyin saça zarar verebilir

ben wella new wave ısı koruması diye bişe var köpük şeklinde onu kullanıyorum...önce ondan sürüyorum sonra yapıyorum düzleştirmeyi...gliss de kullanıyorum ayrıca....

rowenta respect yeni çıktı.çok iyi bir şeye benziyor gerçekten
Rowenta, kişisel bakım kategorisine bir ilki getiriyor. Respect saç düzleştirici saç tipinize ve saçınızın durumuna göre ideal ısıyı belirleyip, saçınızın yıpranmasını engelliyor. Respect saçınızı korurken güçlenmesine de yardımcı oluyor. Sadece 2 hafta kullanımdan sonra saçınızın dayanıklılığı yüzde 25 oranında arttırıyor.

Rowenta Respect saç düzleştirici; saç tipinizi (dalgalı, bukleli ve kıvırcık) ve saçınızın o anki hassasiyet derecesini (sağlıklı, hassas ve yıpranmış) tanımladığınızda ideal düzleştirme için gereken ısıyı otomatik olarak belirliyor. Mesela saçlarınız bukleli ve hassas mı? Rowenta Respect’e bu bilgileri girdiğinizde mükemmel düzleştirme için gereken ideal ısı aralığını otomatik olarak gösteriyor. Sadece 30 saniyede ısınan Rowenta Respect saç düzleştirici geliştirilmiş iyonik teknolojisi ile saçınızın elektriklenmesi önlüyor.

ama pahalı tabiki..

bende john friedanin serumunu kullaniyorum sari sisesini
oldukca basarili hem saci isiya karsi koruyor hem de yapis yapis yapmadan dozunda bir parlaklik sagliyor
tavsiye ederiim:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…