• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Soru:maşa ve düzleştirici öncesi

semyxixl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
672
3
118
İstanbul
arkadaşlar ben saçlarıma düzleştirici kullanıyorum ama malum kurutuyor maşada almak istiyorum arada bir onuda kullanmak istiyorum benim sorum acaba bu ürünleri kullanmadan önce saçı koruması açısında sürülebilecek bir ürün varmı?

bu kadar kişi bu aletleri kullanıyor hiç kimse bunun için bir ürün kullanmıyormu hadi arkadaşlar araştıralım.

Ben düzleştiriciden sonra saç serumu kullanıyordum uçuşmayı önlüyordu. Fakat saçlarım yıprandığı için ara verdim düzleştiriciye .

bende düzleştirmeden önce saçlarımı kremleyip yıkıyorum ondan sonra düzleştiriyorum ama yinede kırılmaya engel değil::((

bennde ısı etkilerine karşı bişey istiyorum..
kuaföre sordum loreal ii dedi..
gliss ii mi dedim yok dedi..
siz ne dersiniz kızlarr

banyodan sonra saç uçlarınıza çok az bir miktar badem yağını elinize yedirip saç uçlarına sürün ben denedim çok parlak ve canlı oluyor.. özellikle badem yağını kullanmanızı tavsiye ederim yıpranan saçlara birebir....

arkadaşlar ben saçlarıma düzleştirici kullanıyorum ama malum kurutuyor maşada almak istiyorum arada bir onuda kullanmak istiyorum benim sorum acaba bu ürünleri kullanmadan önce saçı koruması açısında sürülebilecek bir ürün varmı?

arkadaşım bende aynı dertten yakınıyordum ama kuaförümün bana bi sıprey önermeden önceydi tabi okadar memenunum ki sana da yavsiye ediyorum fiyatıda çok pahalı değil totex due phasette bütün kozmetikçilerde bulabilirsin umarım işine yarar:emir_bebek:

Ben avonun kırık saç uçları için onarıcı serumunu sürüyorum düzleştirmeden önce çok fazla hasar vermiyor ve yumuşacık oluyor.

23351394787.jpg

badem yagıyla sadece uclara degıl dıplerıne de maske yapıp canlanmasını vecıkan sacların guclenmesını saglayabılırsın.
boylece ısı ıle sekıl verılen her turlu materyali daha rahat kullanırsın:)
biraz zahmetli ama ossun deger

ben gliss in kini kullanıyordum onu bulabilmiştim markette..o da az kaldı zaten o bitsin braest arladaşın dediği totex due phasette bunu bulabilirsem bunu denerim =)...

düzleştiriciyi mecbur kalmadıkça kullanmıyorum
bonacure saş maskesini sırf bunun için aldım
beslesin kurutmasın düzleştirici diye
memnunum

john friedanın sreumunu sürüyorum hem daha kolay düzleşiyor hemde kırılma yıpranma vs. olmuyor.bi dergiden çıkmıştı bana bitsin alıcam tekrar

alkisalkisalkiscanım bunu bütün kuaförlerde bulabilirsin satışını yapıorlar iyi günlerde kullanŞeniz
ben gliss in kini kullanıyordum onu bulabilmiştim markette..o da az kaldı zaten o bitsin braest arladaşın dediği totex due phasette bunu bulabilirsem bunu denerim =)...

dimi canım hem çok güzel de parlatıyor ve düzleştiriciyle bile yanmıyor saç:icecream::icecream:

Bende aynı dertteyim... şimdi netten araştırdım ama ürünü serum olarak bulamadım. Tam adını yazarmısın veya fotoğrafını koyarmısın. Bide fiyatı ne kadar canım?

badem yağı kullanacakların dikkatine: ben de yapıyordum geçen yıl, gayet iyi bir yöntem. banyodan sonra, ıslakken saçın sadece uçlarına, katlı kesimse kat uçlarına da sürün. sürmekten kastım öyle serum sürer gibi bol bol değil, avuç içine bir damla alıp onu ilk önce ellerinizi birbirine sürterek iki avuç içinize iyice yayın, sonra avuçlarınızdaki yağı saç uçlarınıza yedirin. kuaförler briyantin sürerken nasıl yapıyorlar, aynen öyle...
aksi takdirde, eğer miktarı abartırsanız, saç hemen ağırlaşır, söner, yağlı ve kirli gözükür.

diplere sürmek bambaşka bişey, yıkamadan 1-2 saat önce sürerseniz maske gibi hem besler hem nemlendirir. ama peşinden muhakkak yıkamak gerekir.

Back