Soru....Limon yeşili

canım limon yesili harika bir enerji kaynagidir hihoyyyt
benim odamın da 2 duvari limon yesili 2 duvari lila
mobilyalarımın rengi fıstık yeşili krem agirlikli
ferah yani
turuncu ve fistik yeşilini cok yakıştırıyorum ben limoni sariya hihoyyyt

duvar fistik yesili ise koltuklari kahve tonlarinda alabilirsini uzerlerinede SIK yastiklar krem yesil karisik renkler olabilir perde de kemik krem tonlarda storelardan yararlanabilirsiniz

çok cıvıl cıvıl bir ev olacağı kesin ama eşyalarını yeni mi alacaksın ,beğendiğin eşyaların rengine göre duvarları niye boyatmadın canım.

güzel renk seçmişsin bende yeşil boyadım.koltuklarım ve halım krem renginde.mobilyam koyu.koltukların üzerine yine yeşil yastıklar koydum ve aksesuarlarımıda duvar rengine göre aldım güzel oldu insanın içi açılıyo vallahi.açık renk koltuğün temizliği zor ama olsun yinede değerkaydirigubbakcemile2

Odadaki herhangi bir objeyi turkuaz alabilirsin. Yastık, vazo, örtü vb. renk verir ve iyi uyum sağlar.
Sevgiler;

görerek fikir edinmek daha rahat olur sanırım işte bir kaç örnek tabi örnekler çoğaltılabilir her ne kadar limon yeşili olmasada duvar biraz fikir verir sanırım

hjmz5.png

59003159je8.png

kkpz2.png

resimlln8.png

Benim odamin da iki duvari yesil,iki duvari beyazdir :1rolleyes:
Ben dolabimi yatagimi beyaz sectim.. Arti raflarim koyu kahve,dekorasyonu mu da yine koyu kahve resim cercevelerle,süslerle vs. yaptim..

Iclerinde Beyaz olmasi sart degil ama limon yesiliyle kahverengini cok yakistiriyorum.
Ücüncü bi renk olarak krem tonlarini da kullanabilirsin..

bence kahverengını kullan bende limon yeşilimi denir küf yeşilimi bilmiyorum yesil ara tonlarında koltuk almayı düşünüyorum yerede koyu kahve halı alıcam, perdelerimde koyu kahve zaten, aksesuarlarda belkı turkuaz olabılır, kahve ve turkuaz da cok uyumlu, turuncu ve fıstık yeşilini modası coktan geçti bence..

X