• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru basit Aşkın Tarifi siz nasıl aşık oldunuz aşık olunca nasıl oldunuz?

Niloyatospikk

I don't need no much money...
Pro Üye
23 Ocak 2016
32.997
49.368
598
Eveeetttt kızlar güzel kadınlar kendini çirkin sanan hatunlar

Burada birçok konularda okuyoruz yok işte senin memelerin sarkmış😂,
aa göbeğin mi var senin,
aayyy seni anne olarak görüyorum,
saçında beyazlar mı çıkmaya başlamış bakayım senin,
seni çok seviyorum ama canım cinsellik istemiyor ama macun da yiyemem ben 😂
aaa sular kesilmiş yıkanamayız bu gece olmaz 😂
diyen kocalarınıza sevdiğiniz insanlara nasıl aşık oldunuz? Ya da aşık olunca neler hissettiniz kelebekler mi uçuştu uğur böcekleri pır pır mı yaptı ööffff nereden aşık oldum ben buna mı dediniz? Geyik de serbest...

Son düzenleme:
Eveeetttt kızlar güzel kadınlar

aa göbeğin mi var senin,
diyen kocalarınıza sevdiğiniz insanlara nasıl aşık oldunuz? Ya da aşık olunca neler hissettiniz kelebekler mi uçuştu uğur böcekleri pır pır mı yaptı ööffff nereden aşık oldum ben buna mı dediniz? Geyik de serbest...
Esimi ilk 11 yasimda gordum 18 yasimda asik oldum 19umda evlendim😂😂 cok acelem vardi herifsiz kalirim diye korktum😂😂😂😂😂

Hic öyle seyler duymadim eşimden. İlk basta biraz bosluktaydim aman iki konusurz ayrilirz zaten uzak mesafede olacagiz nolcak be demistim. Sonra bi baktim evlilik hayalleri kuruyorum😂 Ay ben bi anda yillardir taniyorum hissine kapildim ilk gordugumde. Sanki yillardir beraberdik de bi yerde karsilastik gibiydi. 9 yildir beraberiz 5 yili evlilik Hâlâ ayni pir pirlar var icimde😍💜

Hic öyle seyler duymadim eşimden. İlk basta biraz bosluktaydim aman iki konusurz ayrilirz zaten uzak mesafede olacagiz nolcak be demistim. Sonra bi baktim evlilik hayalleri kuruyorum😂 Ay ben bi anda yillardir taniyorum hissine kapildim ilk gordugumde. Sanki yillardir beraberdik de bi yerde karsilastik gibiydi.Hâlâ ayni pir pirlar var icimde😍💜
Maşallah canım Allah daim etsin ❤️🧿

Eveeetttt kızlar güzel kadınlar

aa göbeğin mi var senin,
Erkek arkadaşıma aşık olmadan önce istediğim ilişki tipi çok farklıydı. Mesafeli ve mantıklı bir ilişki istiyordum aslında çokta beklentim yoktu zor olur diyodum. Sevgilimle tanıştığımda o kadar değişti ki bu fikrim ben ordan anlamıştım. Onunla konuşurken ki mutluluğum, eğlenmem diğer herkesle olduğumdan çok farklı. Gerçek kişiliğimi ve içimdeki çocuksu tarafı yansıttığım tek kişi. Normalde dışardan bakıldığında soğuk, mesafeli, bir tık egoist gözüken bir tipimdir ama sevgilimle bambaşka birine dönüşüyorum sanırım aşk bu.

Ya ben hala nasıl evlendim bilmiyorum bazen eşime bakıp içimden şimdi bu benim eşim mi falan diyorum 😅 2 senelik evli olmamız dışında bir problem yok.
Onu gördüm ve evet bu dedim bir sene içinde evlendik. Yaptığım hatalardan sonra eşimi nokta atışı bulmuş olabilirim 😂

Şimdi ben babamın arabasini çalip kaza yaptım hemen arkadaşimi aradim kaçmam lazim yardim et dedim oda nişanlisini aramiş
Abi benı aradi bekle tamirci arkadaşimi göndercem dedi
Anam Bi ay parçasi geldi dedim ben bunu kaparim 17 yaşindaydim
Şimdi kocam oldu
O an aşik oldum

Şimdi ben babamın arabasini çalip kaza yaptım hemen arkadaşimi aradim kaçmam lazim yardim et dedim oda nişanlisini aramiş
Abi benı aradi bekle tamirci arkadaşimi göndercem dedi
Anam Bi ay parçasi geldi dedim ben bunu kaparim 17 yaşindaydim
Şimdi kocam oldu
O an aşik oldum
Yaaa ne güzel bir hikaye😀 kocanız da olmuş Allah daim etsin 🧿🧿

Hiç aşık olmadın öyle mi yok canım 🤣
Ben de yeşil çayımı alayım da geleyim bari 🤣
Ayol kimse inanmıyor bana nasıl bi duygu bu sipariş ediliyor mu? :D Hoşlandığım oldu ama dış görünüşü beğenmekten ibaretti yani öyle heyecan, o kelebek hareketleri olmadı hiç zaten karakterini gördükçe soğudum :D

Eveeetttt kızlar güzel kadınlar kendini çirkin sanan hatunlar

aa göbeğin mi var senin,
Önce o aşık oldu sonra beni aşık etmek için çabaladı bana aşkına aşık oldum galiba bencilce ama öyle. Dünyadaki tek kadın benmişim gibi davranıyor.hic bir kusurumu görmez benim kendimde begenmedigim bir durum olursa o duruma ekstra hassasiyet gösterir daha çok sever. Güzel seviyor velhasıl. E gel de aşık olma 🤣🤣🧿

Önce o aşık oldu sonra beni aşık etmek için çabaladı bana aşkına aşık oldum galiba bencilce ama öyle. Dünyadaki tek kadın benmişim gibi davranıyor.hic bir kusurumu görmez benim kendimde begenmedigim bir durum olursa o duruma ekstra hassasiyet gösterir daha çok sever. Güzel seviyor velhasıl. E gel de aşık olma 🤣🤣🧿
🧿🧿🧿

Back