How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sorsam mı sormasam mı cok düsündüm amaa....

mutluyumki

Saglikla Gel bebegim
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
299
49
68
arkadaslar k.bakmayın ama aklıma takıldı gercekten var mı yok mu diye vajinada dil diye birsey varmıdır ?

bakın ben bunu ciddi anlamda okudum konuyu tam olarak acık yazmadıgım icin anlasılmadı belki....ben aylardır burdayım ve kimse yorumlarımda ve actıgım konularda kötülük görmemistir...

k.bakmayın tıbbi ismini bilmiyordum...peki bunun dısardan görülmesi sakıncalı mı ki dısardan derken temizlenirkn falan yani...ay bide bitimi var o nasıl oluyor yaaa :S...

bi yürü git diyen arkadas demek ki varmı öle birsey tersledin konuyu ama...

ben netten baktımda sizin dediginiz ve benım dedıgım farklı benım dedıgım sey vajianın icerisinde sizin dedıgınız daha yukarda galiba

ya anlamadim gitti google yazsan dunya kadar cevap bulursun...ne bekliyorsun millet kendininkinimi anlatsin...tobe tobe :))

baska isin yokmu gece gece..sor sevgiline gordugunun camurdan heykelini bile yapar o zaman acik ve net gorursun...

Ohoo olmaz mı dil var kulak var göz var bir de beynimiz var mesela Allah tarafından kullanmamız için verilen hani. Çok merak ediyorsanız bir sürü bu bilgiye ulaşabileceğiniz hatta resimle, şekille, videolyla bile anlatan anatomi ile ilgili olsun cinsel sağlıkla ilgisi olsun siteler, kitaplar mevcuttur.

ben netten baktımda sizin dediginiz ve benım dedıgım farklı benım dedıgım sey vajianın icerisinde sizin dedıgınız daha yukarda galiba

valla vajinanın içersinde rahim var onada dil diyemeyiz acaba sen iç dudaklardanmı bahsediyorsun bazılarında sarkık oluyor hani ne bileyim onamı diyorlar acaba dil gibi ben klitoris olarak biliyorum halk arasında klitorise dil denir yani bilemedim şimdi:1:

Son düzenleme:
valla vajinanın içersinde rahim var onada dil diyemeyiz acaba sen iç dudaklardanmı bahsediyorsun bazılarında sarkık oluyor hani ne bileyim onamı diyorlar acaba dil gibi ben klitoris olarak biliyorum halk arasında klitorise dil denir yani bilemedim şimdi:1:

pptya hanım öncelikle diger sahıslar gibi tiye alıp dalga gecmedıgınız ıcın tesekkürler....benim dedigim sey adet kanamasının geldigi yerde yani ben temizlenirken fln görüyorum dısardan bunun üzerine netten arastırdım ve dil diye tabir edilen biseye rasladım sonrasında buraya danısayım dedim ama sizin dısınızda herkes alaycı cevaplar veriyo yok yürü gitler falan ben buraya fayda görebilecegim icin üye oldum ve bazı konularda fayda gördümde ama nedense millet kendini cok yüksekde görüyor sanırım bana göre aciz insanlar bunlar bilgisiz bana yok kulagı falan var diye cevap yazmıslar madem bilgisizsiniz susunda dinleyin okuyun dalgaya almadan önce....pptya hanım 2 yıllık evliyim ben ve 2 yıldırda kadın doktoruna sürekli giden bi insanım sanırım bi sorun olsaydı dedigim sey oda söylerdi ben 1 senedir hamile kalmaya calısıyorum ama kalamadım esimin spermlerinden dolayı acaba dedim o seyinde bi etkisi olur mu herneyse artık klitoris mi dil mi neysee....ama tesekkürler gercekten yardımcı olmaya calıstıgınız icin

pptya hanım öncelikle diger sahıslar gibi tiye alıp dalga gecmedıgınız ıcın tesekkürler....benim dedigim sey adet kanamasının geldigi yerde yani ben temizlenirken fln görüyorum dısardan bunun üzerine netten arastırdım ve dil diye tabir edilen biseye rasladım sonrasında buraya danısayım dedim ama sizin dısınızda herkes alaycı cevaplar veriyo yok yürü gitler falan ben buraya fayda görebilecegim icin üye oldum ve bazı konularda fayda gördümde ama nedense millet kendini cok yüksekde görüyor sanırım bana göre aciz insanlar bunlar bilgisiz bana yok kulagı falan var diye cevap yazmıslar madem bilgisizsiniz susunda dinleyin okuyun dalgaya almadan önce....pptya hanım 2 yıllık evliyim ben ve 2 yıldırda kadın doktoruna sürekli giden bi insanım sanırım bi sorun olsaydı dedigim sey oda söylerdi ben 1 senedir hamile kalmaya calısıyorum ama kalamadım esimin spermlerinden dolayı acaba dedim o seyinde bi etkisi olur mu herneyse artık klitoris mi dil mi neysee....ama tesekkürler gercekten yardımcı olmaya calıstıgınız icin

dil dediğiniz iç dudaklar olmasın ? Bazı kadınlarda daha sarkık oluyor belkı o yuzden dil diye tanımladınız. klitors de olabılır.. Bence netten araştır. Tıbbı terimleride yazıyor gorsel içerikli sitelere bak.

Back