- 22 Kasım 2022
- 59
- 19
- 8
- 30
- Konu Sahibi minnoossssssssss
-
Yalnızca profil gizleme var konu silme yokMerhaba sorduğum konuları nasıl sileceğim acaba? Veya profilimi nasıl gizli yapacağım? Burayı hiç çözemedim :) Bir de üyeliğimi iptal etsem sorularım da gider mi.
Peki gizli üye nasıl olabilirim?Hepsi kalıcı
Merhaba sorduğum konuları nasıl sileceğim acaba? Veya profilimi nasıl gizli yapacağım? Burayı hiç çözemedim :) Bir de üyeliğimi iptal etsem sorularım da gider mi.
üstte profil resminize tıklayın. Gizlilik kısmına girip bu ayarları kaydedinPeki gizli üye nasıl olabilirim?
Peki nasıl gizli üye yapabilirimYalnızca profil gizleme var konu silme yok
peki benim attığım mesajları birileri görebilir mi veya yöneticiler? Yani gizlilik hakkım var mıdır acaba? Gizli olduğu için güvende hissedip yazıyoruz, soruyoruz sonuçtaForuma yazdığınız konu ve mesajları silemezsiniz. Üyelik iptali yapsanız da, konu ve mesajlarınız silinmez.
Profil ayarlarınızdan yapabileceğiniz değişiklikleri görebilirsiniz.
Yönetici görür mü bilemem ama özelden mesajı başkası görmez.peki benim attığım mesajları birileri görebilir mi veya yöneticiler?
Zaten burada gercek ad-soyadimiz ile yazmiyoruz ki. Neden bu kadar tedirgin oldunuz?Peki nasıl gizli üye yapabilirim
peki benim attığım mesajları birileri görebilir mi veya yöneticiler? Yani gizlilik hakkım var mıdır acaba? Gizli olduğu için güvende hissedip yazıyoruz, soruyoruz sonuçta
Peki nasıl gizli üye yapabilirim
peki benim attığım mesajları birileri görebilir mi veya yöneticiler? Yani gizlilik hakkım var mıdır acaba? Gizli olduğu için güvende hissedip yazıyoruz, soruyoruz sonuçta
Burası gerçeklerin medyası gizlenemezsinPeki gizli üye nasıl olabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?