• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorduğum soruyu silemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

minnoossssssssss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
59
19
8
30
Merhaba sorduğum konuları nasıl sileceğim acaba? Veya profilimi nasıl gizli yapacağım? Burayı hiç çözemedim :) Bir de üyeliğimi iptal etsem sorularım da gider mi.

Merhaba sorduğum konuları nasıl sileceğim acaba? Veya profilimi nasıl gizli yapacağım? Burayı hiç çözemedim :) Bir de üyeliğimi iptal etsem sorularım da gider mi.

Foruma yazdığınız konu ve mesajları silemezsiniz. Üyelik iptali yapsanız da, konu ve mesajlarınız silinmez.

Profil ayarlarınızdan yapabileceğiniz değişiklikleri görebilirsiniz.

Peki gizli üye nasıl olabilirim?
üstte profil resminize tıklayın. Gizlilik kısmına girip bu ayarları kaydedin
5004765C-42FB-4210-8A42-742AEB0A7F8B.jpeg

Yalnızca profil gizleme var konu silme yok
Peki nasıl gizli üye yapabilirim
Foruma yazdığınız konu ve mesajları silemezsiniz. Üyelik iptali yapsanız da, konu ve mesajlarınız silinmez.

Profil ayarlarınızdan yapabileceğiniz değişiklikleri görebilirsiniz.
peki benim attığım mesajları birileri görebilir mi veya yöneticiler? Yani gizlilik hakkım var mıdır acaba? Gizli olduğu için güvende hissedip yazıyoruz, soruyoruz sonuçta

peki benim attığım mesajları birileri görebilir mi veya yöneticiler? Yani gizlilik hakkım var mıdır acaba? Gizli olduğu için güvende hissedip yazıyoruz, soruyoruz sonuçta
Zaten burada gercek ad-soyadimiz ile yazmiyoruz ki. Neden bu kadar tedirgin oldunuz?

TAnıdık birine mi denk geldiniz
eyvah eyvah:eek::KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back