• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soprano ICE

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı üzere bu lazer cihazıyla epilasyon yaptıran var mı?Ben beyaz tenliyim genital kıllar siyah ve kalına yakın, alt bacak ve koltuk altı onlardan daha hafifce kalın. Buz lazer diye de geciyormuş. Bir merkezde 8 seans tüm vücut 1500 dendi. Var mı yaptıran?

1500 ucuz bile ben başladım 3 hafta önce nişantaşında doktor kliniğinde 2400 lira 7 seans. bu cihaz zaten epilasyon da gelinen son nokta o yüzden bacaklar ve genitaldeki tüylerden kurtulmak adına kıydım paraya 3 seans geçti dökülmeler çok iyi, uygulama esnasında genital bölgemde azıcık ısı hissettim o kadar acısız bir uygulama buzlazer soprano ıce.

1500 ucuz bile ben başladım 3 hafta önce nişantaşında doktor kliniğinde 2400 lira 7 seans. bu cihaz zaten epilasyon da gelinen son nokta o yüzden bacaklar ve genitaldeki tüylerden kurtulmak adına kıydım paraya 3 seans geçti dökülmeler çok iyi, uygulama esnasında genital bölgemde azıcık ısı hissettim o kadar acısız bir uygulama buzlazer soprano ıce.

Nışantaşın'da kime gidiyorsunuz ? Erkek kardeşim orada yaşıyor yaptırmak istiyor ben Kıbrıs'ta yaptırıyorum buz lazer.

Back