Kimse cevap vermemiş ben bildiğim kadarını söyleyeyim buzlazer.com diye bir site varmış ordan gitmek istediğiniz kliniğin ismine bakarak kullanılan cihaz soprano buz lazer mi değil mi ogrenebiliyormussunuz. Buz lazerde acı diğerlerine göre daha azmis diye duydum esmer tenlerde tercih ediliyormuş daha cok yanik riski az olduğu icin. Bende kararsızım alex ile buz lazer arasında gidip geliyorum her ikisine de gidenler kendikini övüyor yani doğru cihaz sizin cilt tipinize ve kil tipinize bagli. Mesela alex ile koyu ve kalın killarda iyi sonuç alınıyormuş ama önce tuylerde etkili değilmiş ve açık renkli olanlarda. O yüzden üst kol üst bacak ve yüz için alex tavsiye etmiyorlar. Buz lazer her bolgede uygulaniyor diye biliyorum ama duyduğum kadarıyla genital bacak koltuk altı gibi yerlerde alex daha etkiliymis bildiklerim bu kadar. Buz lazere giden biri daha iyi aydınlatır ben okuduklarimdan öğrendiklerimi paylaştım sadeceKimse bilmiyor mu kizlar???
Ilk seanslarimi buz lazer yaptirdim ben gecen sene bu zamanlar toplam 8 seans 4 buz 4 alexandrite candela lazer ile tamamladim ilk 2 ay dokulme orani cok az oluyor sonradan dokulmeleri net bir sekilde gorebiliyorsunuz.Arkadasimda komple buz lazere gitti ozel clnc medilife ta yaptirdik ikimizde.Benim cihaz degistirme sebebim vucut yapima uymadi.Arkadasim suan baya ilerledi dokulmeleride sonuclarida guzel.Bildigim kadariyla her vucuda uymuyo bazilarinada alexandrite iyi gelmiyo.Merhaba kizlar,
Aranizda soprano ice buz lazerini deneyen var mi? Ben denemek istiyorum ama bir zarari var mi diye bilmiyorum. Bilen var mi kizlar?
Sizin ten renginiz ve kil yapınız nasıl onunla mi ilgili hangisinin iyi geldiği buz lazer ince tüylere alex kalın tuylere gibi mi dusunebiliriz birde fiyat konusunda ne kadara gittiniz yazmanız mümkün müIlk seanslarimi buz lazer yaptirdim ben gecen sene bu zamanlar toplam 8 seans 4 buz 4 alexandrite candela lazer ile tamamladim ilk 2 ay dokulme orani cok az oluyor sonradan dokulmeleri net bir sekilde gorebiliyorsunuz.Arkadasimda komple buz lazere gitti ozel clnc medilife ta yaptirdik ikimizde.Benim cihaz degistirme sebebim vucut yapima uymadi.Arkadasim suan baya ilerledi dokulmeleride sonuclarida guzel.Bildigim kadariyla her vucuda uymuyo bazilarinada alexandrite iyi gelmiyo.
Buz lazer normalinde alexandrite in gormedigi killari bile goruyor seans basi odedim ama suan fiyatlar ne bilmiyorum oyuzden klinigi arayip sormaniz daha uygun olur.Ben acik tenliyim arkadasim esmer galiba esmerlere daha iyi geliyor.Sizin ten renginiz ve kil yapınız nasıl onunla mi ilgili hangisinin iyi geldiği buz lazer ince tüylere alex kalın tuylere gibi mi dusunebiliriz birde fiyat konusunda ne kadara gittiniz yazmanız mümkün mü
Ilk seanslarimi buz lazer yaptirdim ben gecen sene bu zamanlar toplam 8 seans 4 buz 4 alexandrite candela lazer ile tamamladim ilk 2 ay dokulme orani cok az oluyor sonradan dokulmeleri net bir sekilde gorebiliyorsunuz.Arkadasimda komple buz lazere gitti ozel clnc medilife ta yaptirdik ikimizde.Benim cihaz degistirme sebebim vucut yapima uymadi.Arkadasim suan baya ilerledi dokulmeleride sonuclarida guzel.Bildigim kadariyla her vucuda uymuyo bazilarinada alexandrite iyi gelmiyo.
Paket halinde aldim canim ben tek seans ucretini bilmiyorum.Alex candela seansı ne kadardı...
Paket halinde aldim canim ben tek seans ucretini bilmiyorum.
Malesef canm ankaradayim.İst daysanız adres rica edebilir miyim..
Buz lazer normalinde alexandrite in gormedigi killari bile goruyor seans basi odedim ama suan fiyatlar ne bilmiyorum oyuzden klinigi arayip sormaniz daha uygun olur.Ben acik tenliyim arkadasim esmer galiba esmerlere daha iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?