- 16 Mayıs 2018
- 13
- 4
- 6
- 33
- Konu Sahibi mor begonyam
-
alex ten farkı jel sürüp cihazı üzerinde gezdirerek atış yapmaları, koku olmuyo hani yanar ya alex yapınca yanık yanık öle bisi yok. ayrıca alex ince sarı tüyleri görmüyo fakat buz lazer tüm renk tonları için uygun dedikleri için başladım. alex e gittiğimde yarım kol yarım bacak görür anca dediler burada göbeğimde biraz sarı tüy var ona bile yaptırıyorum 10 güne belli olur zaten dökülüp dökülmeyeceği.Aleksandritden farkı ne? Tüm vücut dediyiniz kısma ince tüylerde dahil mi?
Paylaşırsınız artık sonuçları)))alex ten farkı jel sürüp cihazı üzerinde gezdirerek atış yapmaları, koku olmuyo hani yanar ya alex yapınca yanık yanık öle bisi yok. ayrıca alex ince sarı tüyleri görmüyo fakat buz lazer tüm renk tonları için uygun dedikleri için başladım. alex e gittiğimde yarım kol yarım bacak görür anca dediler burada göbeğimde biraz sarı tüy var ona bile yaptırıyorum 10 güne belli olur zaten dökülüp dökülmeyeceği.
şuan bile çıkmaya başladı diyebilriim. malum jiletle alıp gitmiştim ve başladı üç günde çıkmaya. 6-8 seansta biter ddiler ben 8 olsun kesin olsun istedim. garanti gibi konuştular ilk kullanımda bile %50-60 bitermiş. üçüncü günüm bugün henüz dökülme başlamadı. umarım güzel sonuç alırımPaylaşırsınız artık sonuçları)))
Sonra kaç zaman zonra kıçakacağını merak ediyorum, uzayınca eskisi gibi mi gözükücek... 8 seansa biter mi dediler? Seans aralıkları ne kadar?
şuan bile çıkmaya başladı diyebilriim. malum jiletle alıp gitmiştim ve başladı üç günde çıkmaya. 6-8 seansta biter ddiler ben 8 olsun kesin olsun istedim. garanti gibi konuştular ilk kullanımda bile %50-60 bitermiş. üçüncü günüm bugün henüz dökülme başlamadı. umarım güzel sonuç alırım
2 seans ne zaman?şuan bile çıkmaya başladı diyebilriim. malum jiletle alıp gitmiştim ve başladı üç günde çıkmaya. 6-8 seansta biter ddiler ben 8 olsun kesin olsun istedim. garanti gibi konuştular ilk kullanımda bile %50-60 bitermiş. üçüncü günüm bugün henüz dökülme başlamadı. umarım güzel sonuç alırım
Bugün beşinci gün çıkanları çektim bi kaç ama dökülme yok henüz hafta ortası başlar herhalde dökülmeye. Ayda bir seans olacakmış kontrol seansı yok alex diod gibi. Haziran ortası olur ikinci seans bende güzel sonuç alıp paylaşırım umarım sizlerle2 seans ne zaman?
Çok çok övüldü ya bende artk sonuç almak istiyorum ve şimdi uzuyo değişiklik yok korkmaya başladım erken henüz evham yapmak için die teselli ediyorum kendimi bakalımÇok övüyorlar, inşallah güzel haberler ver bize :)
Çok çok övüldü ya bende artk sonuç almak istiyorum ve şimdi uzuyo değişiklik yok korkmaya başladım erken henüz evham yapmak için die teselli ediyorum kendimi bakalım
Her gün yeni bisi çıkıyo takip etmek çok zor bende alex başladım bi seans bide ara seansa gittim boşa hem vakit hem para kaybı yaşadım bu da olmazsa ağlcm artk çok kıllı tüylü deildim jilet yapa yapa bu lazerler için iyice kalınlaştı. Bi haftaya dökülmeye başlar söledikleri kadarıyla dur bakalım bekliyorumOf lazer yerine buna başlasaydım çoktan rahatdım. Bide ince tüyleri görmüyor, oda ayrı dert
Bende merak ettim şimdi bi cesaret edip başlasaydım para tuzağı olan yerlere gitmek istemiyorum önceden öyle kaptırdım da biraz paralarımışuan bile çıkmaya başladı diyebilriim. malum jiletle alıp gitmiştim ve başladı üç günde çıkmaya. 6-8 seansta biter ddiler ben 8 olsun kesin olsun istedim. garanti gibi konuştular ilk kullanımda bile %50-60 bitermiş. üçüncü günüm bugün henüz dökülme başlamadı. umarım güzel sonuç alırım
Bugün 21. Günüm alt kol alt bacak ve koltuk altımda %50 dökülme oldu genitalde de üst kısmında %30 gibi bir dökülme varBende merak ettim şimdi bi cesaret edip başlasaydım para tuzağı olan yerlere gitmek istemiyorum önceden öyle kaptırdım da biraz paralarımı
İkinci seansıma az kaldı bi daha çıkmaz umarım dökülenler ama alex yapmıştım onda da bu şekilde bi dökülme olduDökülme oldu mu acaba ben de başlamak istiyorum. Burayı da ihmal etmezseniz çok seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?