• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Soprano ICE Buz Lazer

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar var mı bu cihazla lazer yaptıran?Ben bir güzellik merkezinde yaptırmayı düşünüyorum.Beyaz tenliyim kıllarım da sert ve koyu.Koltukaltı+Bacak+Kol+Genital 1800 diyorlar..Ve bu cihaz çene bölgesinde batık şeklinde cıkan siyah kıllara da çözüm olur mu?

Yüz bölgesi soprano ice cihazını denedim. İlk seans çok başarılı geçti hatta 2. seans zamanında tüylerin çıkmaması nedeniyle 2. seans ertelendi. Derken herşey bununla başladı. Aradaki sürenin uzamasından ilgili yer çalışanları pek bir rahatsız olmuşlardı. 2. seansa daha düşük ısı ve atış yaptılar ve felaket...yaptıkları bölgelerin tüyleri tetiklendi. Normalden daha sert ve daha uzun hale geldi. Ne yazık ki artık fazla para kazanmak için iş etiği,ahlak fln kimsede kalmamış. Kime güveneceğimizi şaşırdık ki seans başı ücret 120 tl ucuz da değil aman pahalı olsun iyi olsun diyoruz yine aynı şarlatanlıklar Şuan 3. seans yapıldı para iadesi yapılmıyormuş ve tüylerin tersine yüzüme dokunduğumda sertliği hissediyorum. İzmirden yazıyorum. Geriye 4 seans hakları kaldı. Sonuca göre sosyal medya her yerden ifşa edeceğim bu yaptıklarınıı:KK20:

Kızlar var mı bu cihazla lazer yaptıran?Ben bir güzellik merkezinde yaptırmayı düşünüyorum.Beyaz tenliyim kıllarım da sert ve koyu.Koltukaltı+Bacak+Kol+Genital 1800 diyorlar..Ve bu cihaz çene bölgesinde batık şeklinde cıkan siyah kıllara da çözüm olur mu?
7 seans buz lazer yaptırdım sonuç hüsran kılları inceltiyor fakat azaltmıyor aynı yerleden tekrar çıkış yapıyor yaptırmayın boşa para ve zaman kaybı alexandrite a başladım tekrar

Back