- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Bacak icin olmazki soprano. Yuz bolgesi icin uygundurBende elpida guzellige gıdıyorum soprano buz lazer uygulatıyorum 4. Seasım bıttı 10 gun once bacaklarım oldugu gıbı duruyor hatta daha da tuylerım daha da sertleşti 3. Seansda hıc dokulmem olmadı ve banada kusma olmus dedıler hep yalan dolan 4. Seansımın bu hafta kontrolu var ondan da sonuc alamazsam paramı gerı ıstıycem kız kardesım alexe gıdıyor onunda 4. Seansı bıttı benımkısıyle kıyaslanamz bıle hıc tuy kalmamıs olanlarda okadar ıncelmıs kı goZle gozukmuyor
Benim tek merak ettigim sey. sizlere orada gozluk takildimi bana takilmadida. birde yapilan dozu joule merak ediyorumArkadaşlar soprano ıce lazer epilasyon yaptıran var mı?
ben yeni başladım Ankara da elpida da Ankara da giden varmı elpida ya ?
Ben cumarteei basladim yuz bolgesi icin. umarim faydasini gorurum benim tuy ve kil seklinde yogun ve karisik yuzumde. yapan bayanda mantikli konustu. kalanlar icinde igneliye yonlendiricem sizi dedi. mantikli geldi. kesinlikle biter su kadari biter gibi iddiali konusmadi mantikli geldi. Sadece yas yonunden sanslisiniz dedi 35 yas ustu ve dogum yapmis kisilerde daha etkiliymis.tamamen bitmeyecegini bende biliyorum.Merhabalar elpida ya giden arkadaşlar memnun kaldılar mı acaba bende gitmeyi düşünüyorum ama emin de değilim açıkçası sizler ne durumdasınız? Sırf bunun için üye oldum nereye gideceğimi bilmiyorum Ankara da yüz bölgesi düşünüyorum şimdilik..
Merhaba arkadaşlar bende Ankara'da buz lazer e gidiyorum ilk seansım bitti . Benim merak ettiğim bu dökülen kıllar tekrardan çıkacakmı bu konuda bi fikrim yok doktora sormayı da unuttum bi bilginiz varsa paylaşırmısınız ? Birde benim doktorum 5 seansa biter dedi kafam karıştı
Tuyler icin yas konusu cok onemliymis size konusmadilarmi orada 35 yas ustunde daha etkili . dokulen tuyler cikacak belki yer yer cikmayacak. zamanla incelecek belki ayva tuyu gibi rahatsiz edecek durumda olmayacak veya hic cikmayacak. bu kesinlikle hormonlarla ve yasla ilgili. banada kalanlar icin daha sonra igneliye yonlendiricem dediMerhaba arkadaşlar bende Ankara'da buz lazer e gidiyorum ilk seansım bitti . Benim merak ettiğim bu dökülen kıllar tekrardan çıkacakmı bu konuda bi fikrim yok doktora sormayı da unuttum bi bilginiz varsa paylaşırmısınız ? Birde benim doktorum 5 seansa biter dedi kafam karıştı
Bana yaşla ilgili birşey söylenmedi maalesef Zaten pek bi faydasında görmedim şuana kadar. Bende %100 sonuç beklemiyorum ama azda olsa faydasını görmek isterdimTuyler icin yas konusu cok onemliymis size konusmadilarmi orada 35 yas ustunde daha etkili . dokulen tuyler cikacak belki yer yer cikmayacak. zamanla incelecek belki ayva tuyu gibi rahatsiz edecek durumda olmayacak veya hic cikmayacak. bu kesinlikle hormonlarla ve yasla ilgili. banada kalanlar icin daha sonra igneliye yonlendiricem dedi
Benim ilk seans daha 4 gun oldu. su anda kalinlar firlamis durumda diken gibi.inceler gozukmuyor. birde benim yuzum cok yogundu kalin ve ince karisik. siz ilk seanstan ne zaman sonra dokulme oldu ve kacinci seansiniz. cok merak ettigim bir sey daha var gozluk taktilarmi lazer esnasindaBana yaşla ilgili birşey söylenmedi maalesef Zaten pek bi faydasında görmedim şuana kadar. Bende %100 sonuç beklemiyorum ama azda olsa faydasını görmek isterdim
Ben yüzüme uygulatmadım. Tüm vücut oldu. Benim dökülmeler 15. Günden sonra başladı . İlk seansta nerdeyse hepsi döküldü ama daha sonra dökülmeler azaldı. Bilmiyorum bende mi bişey var yoksa alette mi ama ben 5. Seansıma gideceğim. Bayağ yoğun tüyler. Hiç bir değişiklik yok. Azda olsa fark olsun isterdim ana yok. Her tarafım batık oldu. Ben tavsiye etmiyorum harcanan paraya yazık. Bana gözlük takıyorlar her seans. Zaten zorunlu takmak zorunda yaniBenim ilk seans daha 4 gun oldu. su anda kalinlar firlamis durumda diken gibi.inceler gozukmuyor. birde benim yuzum cok yogundu kalin ve ince karisik. siz ilk seanstan ne zaman sonra dokulme oldu ve kacinci seansiniz. cok merak ettigim bir sey daha var gozluk taktilarmi lazer esnasinda
Bana takmadilar. Bugun 6 gun oldu. 6 tane tuy dokuldu endiseliyim uzzadilarda diken gibi ayni hemde uzunBen yüzüme uygulatmadım. Tüm vücut oldu. Benim dökülmeler 15. Günden sonra başladı . İlk seansta nerdeyse hepsi döküldü ama daha sonra dökülmeler azaldı. Bilmiyorum bende mi bişey var yoksa alette mi ama ben 5. Seansıma gideceğim. Bayağ yoğun tüyler. Hiç bir değişiklik yok. Azda olsa fark olsun isterdim ana yok. Her tarafım batık oldu. Ben tavsiye etmiyorum harcanan paraya yazık. Bana gözlük takıyorlar her seans. Zaten zorunlu takmak zorunda yani
Ya gerçekten miii? ben de elpidaya başladım daha 1 seans gittim ama baya dökülmem olmuştu sonradan duruyo mu dökülmelerBen yüzüme uygulatmadım. Tüm vücut oldu. Benim dökülmeler 15. Günden sonra başladı . İlk seansta nerdeyse hepsi döküldü ama daha sonra dökülmeler azaldı. Bilmiyorum bende mi bişey var yoksa alette mi ama ben 5. Seansıma gideceğim. Bayağ yoğun tüyler. Hiç bir değişiklik yok. Azda olsa fark olsun isterdim ana yok. Her tarafım batık oldu. Ben tavsiye etmiyorum harcanan paraya yazık. Bana gözlük takıyorlar her seans. Zaten zorunlu takmak zorunda yani
10 aralikta yuz bolgemi yaptirdim. Ama henuz anlayamadigim seyler var.3.ncu gun tuylerim firladi. Bugun 6 gun oldu. Simdiye kadar 6 tane tuy dokuldu. Benim merak ettigim konuda bu dokulmeler ne zaman baslayacak. Sanki hic dokulmeyecekmis gibi geliyorYa gerçekten miii? ben de elpidaya başladım daha 1 seans gittim ama baya dökülmem olmuştu sonradan duruyo mu dökülmeler
Ya gerçekten miii? ben de elpidaya başladım daha 1 seans gittim ama baya dökülmem olmuştu sonradan duruyo mu dökülmeler
Biraz daha bekleyin 15 gün sonra kese yapın bide öle deneyin eğer olmazsa gittiğiniz merkeze durumu bildirin kontrol ettirinBana takmadilar. Bugun 6 gun oldu. 6 tane tuy dokuldu endiseliyim uzzadilarda diken gibi ayni hemde uzun
Herkesin kıl yapısı farklı olabilir. Birdedirler enerjide çok önemli tabi . Benimkini muhtemelen en düşük frekansta yaptılar diye düşünüyorum . Bayağ sıkıntılıyım ama kimseye git yada gitme diyemem. Her bünye farklı.Ya gerçekten miii? ben de elpidaya başladım daha 1 seans gittim ama baya dökülmem olmuştu sonradan duruyo mu dökülmeler
Ben kac ile yaptiniz diye sordum 12 joule dedi. 31 aralikta kontrol seansi var bakalimHerkesin kıl yapısı farklı olabilir. Birdedirler enerjide çok önemli tabi . Benimkini muhtemelen en düşük frekansta yaptılar diye düşünüyorum . Bayağ sıkıntılıyım ama kimseye git yada gitme diyemem. Her bünye farklı.
Ya bide kusma oluyo falan diyolarmış inşallah olmaz öyle şeyler. ben bide makinadan baktım bacak seçti ama heryeri aynı programla yaptı nerdeyse halbuki hepsi ayrı ayrı valla ben anlamadım bişey olmaz inşallahHerkesin kıl yapısı farklı olabilir. Birdedirler enerjide çok önemli tabi . Benimkini muhtemelen en düşük frekansta yaptılar diye düşünüyorum . Bayağ sıkıntılıyım ama kimseye git yada gitme diyemem. Her bünye farklı.
Bacagi secebilirde akimi isterse yuksek isterse dusukte verir naptiklarini bilmiyoruz ki. Allahtqn kontrol seanslari varYa bide kusma oluyo falan diyolarmış inşallah olmaz öyle şeyler. ben bide makinadan baktım bacak seçti ama heryeri aynı programla yaptı nerdeyse halbuki hepsi ayrı ayrı valla ben anlamadım bişey olmaz inşallah
Sıkıntılı bir durum ya ben devam etmeyi düşünmüyorum . Bende hiç işe yaramadı seanslarım boşa gitti . Dediğim gibi her bünye farklı benimkinde işe yaramadı maalesefYa bide kusma oluyo falan diyolarmış inşallah olmaz öyle şeyler. ben bide makinadan baktım bacak seçti ama heryeri aynı programla yaptı nerdeyse halbuki hepsi ayrı ayrı valla ben anlamadım bişey olmaz inşallah
Ben de sordum banada 12 denilmişti . İnş sizde işe yararBen kac ile yaptiniz diye sordum 12 joule dedi. 31 aralikta kontrol seansi var bakalim
Hadi yaaSıkıntılı bir durum ya ben devam etmeyi düşünmüyorum . Bende hiç işe yaramadı seanslarım boşa gitti . Dediğim gibi her bünye farklı benimkinde işe yaramadı maalesef
Ben yuz bolgesi icin buzlazer elpidada. Vucut bolgesi icin elos a alexandrite epicareHadi yaasiz hangi bölgelere gidiyodunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?