Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam ediyo musunuz tedaviyr sonuclar nasıl bende yüz bölgesi icin düşünüyorum yakinda babam gibi tıraş olcam yoksaArkadaşlar soprano ıce lazer epilasyon yaptıran var mı?
ben yeni başladım Ankara da elpida da Ankara da giden varmı elpida ya ?
evet canım devam ediyorum ve çok memnunum keşke daha önce baslasaymışım şimdiye kadar kıl derdim olmazdı sanırım yaza kadar tamamen bitcekDevam ediyo musunuz tedaviyr sonuclar nasıl bende yüz bölgesi icin düşünüyorum yakinda babam gibi tıraş olcam yoksa
aradan zaman geçti şimdi daha belirgin etkiler görünüyodur yorumlarınızı alsam ne kadar memnun kalırımevet canım devam ediyorum ve çok memnunum keşke daha önce baslasaymışım şimdiye kadar kıl derdim olmazdı sanırım yaza kadar tamamen bitcek
evet canım devam ediyorum ve çok memnunum keşke daha önce baslasaymışım şimdiye kadar kıl derdim olmazdı sanırım yaza kadar tamamen bitcek
Merhaba arkadaşlar bende Ankara'da buz lazer e gidiyorum ilk seansım bitti . Benim merak ettiğim bu dökülen kıllar tekrardan çıkacakmı bu konuda bi fikrim yok doktora sormayı da unuttum bi bilginiz varsa paylaşırmısınız ? Birde benim doktorum 5 seansa biter dedi kafam karıştı
Mesajla bilgilendirdim Tşk ederim inş biter formu okuduktan sonra pek bitcekmiş gibi gelmiyorEvet tekrar çıkıyo kıllar ancak 10 15 gün içinde dökülüyo bi kısmı cıkanlarda biraz daha güçsüz çıkıyor umarım 5 seansta biter ama sunu belirteyim tamamen bitmesede büuğk ölçüde rahatlatır sizi ankarada hangi merkeze gidiyosunuz
oldukca memnunum arkadaşlar komple bitmedi tabiki ama azalma dökülmelerim ve kılların incelmesi gerçekleşti bir kusma dönemi oluyormuş kıllar birden çıkıyormuş sonrasında daha belirgin azalma oluyormuş.. şuan bitmedi azaldı 4 seansta zaten bitmesi zormuş bakalım ne zaman bitecek
Canım naptın devam ettin mi lazere? artış devam ediyor mu?Bende elpida guzellige gıdıyorum soprano buz lazer uygulatıyorum 4. Seasım bıttı 10 gun once bacaklarım oldugu gıbı duruyor hatta daha da tuylerım daha da sertleşti 3. Seansda hıc dokulmem olmadı ve banada kusma olmus dedıler hep yalan dolan 4. Seansımın bu hafta kontrolu var ondan da sonuc alamazsam paramı gerı ıstıycem kız kardesım alexe gıdıyor onunda 4. Seansı bıttı benımkısıyle kıyaslanamz bıle hıc tuy kalmamıs olanlarda okadar ıncelmıs kı goZle gozukmuyor
Canım devam ediyo musun? sanırım yüzde bikaç seans dolmuş. Memnun musun? ciddi azalmalar oldu mu?Evet tekrar çıkıyo kıllar ancak 10 15 gün içinde dökülüyo bi kısmı cıkanlarda biraz daha güçsüz çıkıyor umarım 5 seansta biter ama sunu belirteyim tamamen bitmesede büuğk ölçüde rahatlatır sizi ankarada hangi merkeze gidiyosunuz
Canım elpidaya gittin mi? memnun kaldın mı?Evvett canimm yaz geldi ve topigini okudum.. Bende elpidaya baslamayi dusunuyorumm azalmalarin nasil gidiyor? Tavsiye ediyor musunn
3. seansıma gittim ama çok düzenli olmadı gidişlerim yinede şimdilik memnunum en azından 2 ay boyunca yüzümde kıl derdi olmuyorCanım devam ediyo musun? sanırım yüzde bikaç seans dolmuş. Memnun musun? ciddi azalmalar oldu mu?
canim sende azalma var mi? bide genitale surdugu seyi suruyo demissin ama videolarda basligi degistiriyodu kaslarin arasini hatta ufacik bi aletle yapiyodu. elpidada boyle degil mi? bide ben de elpidayi dusunuyorum da memnun kaldin mi?Bende elpidaya gidiyorum 6. Seansıma gireceğim fakat sanki hiç bitmeyecekmiş gibi endişeliyim istanbulda çok ucuz burada çok pahalıya geldi birde genitale sürdüğü şeyi bıyık kol çene vs sürüyor bu aletin kotulugude bu malesef başligi çikmiyor