Kızlar sophistic için bir konu açmak istedim böyle bir konu yok sanırım ve diğer konuların içindede 700 sayfslık konularda tek tek aramaktansa burdan herkes kolayca ulaşabilir diye düşündüm.Benım gözümün çapı 14.5 ve bu sadece freshlook ve sophisticte var,freshlookun birçok rengini kullandım halende daha kullanıyorum.Sophistic almak istiyorum ama damarlımı yada benım gibi kahverengi gözde duruşu nasıl FOTOlarımızı koyalım benım gibilere yardımcı olmak açısından umarım faydalı olur....
ben solotica değil cnm sophistic lens alıcam,freshlook kullnaıyorum artık renkte bir değişiklik istediğim için en mantıklısı sophistic almak geliyo cunku gözlerım + numaralı çoğu marka üretmiyo + numaralar.Sophistiği merak ettiğim için kullananlardan lens resımlerını istedim ama kımse kullanmıyomu kı aacaba kımse resım göndermedı
ay çok hoş duruyo ya benım gözler kahve ama ya bende böyle durmaz tahminimce,mavıyı gördük kızlar yeşil de görelim varsa kahve gözlü olup sophistic yeşil lens kullanan foto istiyooozzz
aaa gözlerın kahve ve mavı renk böyle mı duruyo,çok hoş gercekten,çok yakışmış sana,ama iddialı bir lens gerçekten.sophisticin yeşilini merak ediyorum. bişey daha sorcam lensın damarlımı?
bende 3sene önce saçlarım platinken kullanmıştım magic blue,gerçektende çok doğal duruyor,herkes gözleriniz çok güzel diyordu:)) sorada ekliyordu lens değil diğmi diye...gerçek göz rengim sarı gibi alttan belli oluyor zaten,bende daha değişik duruyordu ama çok büyük geliyordu gözüme,yeşilinide dnedim ama bildiğiniz yaprak yeşili zümrüt yeşili gibi çok cart durdu,ben quartzolar gibi göz rengimi açmasını istiyorum kullandığım lensin!!!şimdide grileri deniycem her ne kadar bi kaç markada deneyip hortlak gibi olsamda belki yakışanı olurrr